Sharialove ind i Danmarks Domstole? Ligestilling mellem den danske Straffelov og den muslimske Sharialov?

”Nydanskere får flere dommersæder.” Denne overskrift var at læse i Nordjyske Stiftstidende, 17 nov. /Ritzau/

Hvornår skal vi opleve den første domsafsigelse lydende på håndsafhugning, stening, hængning m.v., Sharia? Eller vil vi blive propfyldt med Menneskerettigheder for muslimer? For slet ikke at tale om en dhimmi-status for danskerne?

Siden år 2000 har kommunerne været pålagt at arbejde for at få flere ”nydanskere” ind som lægdommere, Tanken er, at sammensætningen af lægdommere skal svare til sammensætningen i befolkningen, og man er nu tættere på målet end nogensinde.
København: Der er kommet flere udenlandsk klingende navne på listen over lægdommere, der i samråd med juridiske dommere afgør retssager i Danmark. Ifølge en rapport fra Justitsministeriets Forskningskontor er andelen af nydanske lægdommere femdoblet over de seneste 16 år, så der på landsplan er 413 lægdommere med fremmed oprindelse.
I daglig dansk tale vil det sige, at 413 muslimske domsmænd dømmer i Danmark i visse straffesager sammen med den juridiske dommer.

Justitsminister Morten Bødskov(S) glæder sig over udviklingen med ordene: ”Det er vigtigt, at der sker en bred rekruttering blandt lægdommere for at sikre, at de afspejler sammensætningen af det danske samfund.”
Rådet for Etniske Minoriteters, (muslimernes) formand, tyrkeren Muhsin Tyrkyilmaz understreger vigtigheden af, ”at ”nydanskerne” sidder med i samfundets grundlæggende institutioner…, så føler man sig mere som en del af samfundet.”
Retspræsident Jørgen Lougart ved Retten i Roskilde mener, ”at tilgangen af ny…, muslimer vil styrke tilliden til domstolene med den begrundelse, at det er ingen hemmelighed, at vi har forholdsvis mange kunder på den forkerte side af skranken, som netop har anden etnisk baggrund end dansk.” Og videre ”at man bliver behandlet korrekt, når der kommer flere lægdommere med indsigt i andre kulturer”!! Hvad med lidt indsigt i dansk kultur?

Det påpeges, at antallet 413 ”nydanske” lægdommere ikke er tilstrækkeligt repræsentativt, men 504 i korpset vil matche det ”gammeldanske” korps af domsmænd!

Kommentar: De, der har kendskab til ordlyden i Den europæisk-arabiske Dialog, vil huske, at en af de mange aftaler, som EF-politikerne indgik med araberne var: ”Mulighed for, at vandrende arbejdstagere fra lande uden for EF kan deltage i det offentlige liv på kommunalt og regionalt plan.” Man må sige, at begge parter har taget munden fuld ved at inddrage Domstolene.

Araberne brugte olien som pressionsmiddel til at indtage Europa for islam og befolke kontinentet med muslimer. Europæerne bruger aftalerne, DEAD til at nedlægge Europa og dermed Danmark ved at imødekomme islam, islamisering og med en snigende implantering af Sharialovene.
Hvornår skal vi opleve den første domsafsigelse lydende på håndsafhugning, stening, hængning m.v., Sharia? Eller vil vi blive propfyldt med Menneskerettigheder for muslimer? For slet ikke at tale om en dhimmi-status for danskerne?

9 comments

 1. Edvard Rasmussen

  En nyudnævnt tyrkisk lægdommer siger i Metro Express d.17 Nov at “han bedre kan forstå hvis en mand med indvandrerbaggrund går amok over at nogen kalder hans søster eller mor for prostitueret.” Kan man mon også regne med hans forståelse i retten for en fuld danskers henvisning til “lidt for mange bajere” ? Eller glider hele systemet mod en større accept af begrebet “slægtens ære” og mindre accept af personlig frihed til et og andet fejltrin, f.eks. med bajere ?

  For resten kan det undre at muslimske drenge slår generøst om sig med betegnelsen luder for danske piger. Det undskyldes så af mange rare danskere med, at drengene nok ikke helt forstår hvor fornærmende ordet er. Desuden at det nok er en del af deres kultur og altså ikke må kritiseres for meget.

 2. einstein

  SÅ vidt jeg ved så er landsskadelig virksomhed(at fylde sit land med kriminelle indvandrere) særdeles strafbart!,men det er vores politikkere åbenbart komplet ligeglade med.

 3. Henning Jensen

  Man kan så konstatere, at uanset om man kommer fra Vietnam, Argentina, Irak eller et hvilket som helst andet land uden for Danmark, så er man pr. automatik muslim.

  Med en sådan iagttagelsesevne fra formandens side er der ikke noget at sige til at medlemmerne flygter væk fra SIAD.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Nej det kan man ikke automatisk regne med, men så lang tid vores regering ikke ønsker, at Dansk statistik skal opgøre statistik over religiøst tilhørsforhold, så må vi forholde os til hvor meget islam fylder i de kriminelle statistikker og i medierne i det hele taget og så gå ud fra, at de er majoriteten af indvandrere til dette land og dermed også udgør majoriteten af ikke-danske lægdommere, når det skal afspejle samfundet.
   Nu er det ikke sådan at medlemmerne flygter fra SIAD, vi har tværtimod medlemsboom p.gr.a den fatale kommunistiske regering der styrer Danmark for øjeblikket og nu åbner op for endnu flere demokratianalfabeter til Danmark fra Mellemøsten.

   • Stop islamiseringen af Danmark

    😀 Haha, nu tæller vi overhovedet ikke facebookgruppen som medlemmer, vi tæller kun betalende medlemmer.
    Ang. facebook svarer antallet af mistede medlemmer meget godt med den udrensning SIAD har foretaget af udemokratiske kræfter såsom ekstreme venstreorienterede og muslimer og vi er ikke engang færdige endnu.

   • Niels Erik Hansen

    Det var da utroligt som I og jeres meningsfæller kan vrøvle.

    På trods af valget af navnet “einstein”, så virker han ikke til at være særlig klog. For at blive lægdommer, må man ikke være tidligere straffet. Så derfor vil der ikke være 20 procent nydanskere som lægdommere, der tidligere er straffet for kriminalitet.

    Man vil gerne have at udvalget af lægdommere skal repræsentere befolkningssammensætningen (ligesom Forsvaret går efter denne målsætning), men det er bestemt ikke noget lovkrav.

    Og så til S.I.A.D: “413 lægdommere med fremmed oprindelse” betyder naturligvis ikke 413 muslimske lægdommere. Bemærk ‘fremmed oprindelse’ kan betyde alt ligefra svensk oprindelse til polynesisk oprindelse.

    Om de er muslimer, hinduer, kristne eller buddhister spiller ingen rolle. Det må den slet ikke, ifølge dansk lovgivning. Læs Persondatalovens §7: “Der må ikke behandles oplysninger om racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold og oplysninger om helbredsmæssige og seksuelle forhold.”

    Man kan alene ud fra navnene konstatere, at der er 413 lægdommere med fremmed oprindelse, men man må slet ikke registrere om de er muslimer, homoseksuelle eller om de er medlem af FOA.

 4. Jeg en Røv

  Tja, hvis det er afskum som jer der reprœsenterer Danmark, så er det sgu lige før islamisterne er at foretrœkke. I er sgu en flok tabere, hele banden. Halv-senile pensionister og idioter.

  • Kirsten Madsen

   Jeg beundrer din selverkendelse, jeg en røv.
   Det er naturligvis forventeligt af en kapacitet som dig.

 5. einstein

  dvs. at hvis der er 20% kriminelle “nydanskere” i samfundet så skal der også være 20% kriminelle “nydanskere” som lægdommere !!!!
  hold da op det lyder som et mareridt ,danskerne bliver nok nød til at flygte fra DK
  om nogle år sørgeligt.