Ægyptisk kvindelig blogger kræves pisket offentligt for at vise sig nøgen på blog

Alia el-Mahdy har med sin krop bevist at der ikke er nogen demokrati-revolution i Ægypten

En gruppe islamiske advokater er gået til domstolene for at få dømt en ung pige der har vist sig selv nøgen på sin blog. Det samme havde hendes blogger-følgesvend Karim Amer.

Advokaterne anfører at Alia El-Mahdy fornærmer islam og opfordrer til uanstændighed. De siger yderligere at det er en fornærmelse mod revolutionen at disse to bloggere kalder sig revolutionære og kræver seksuel frihed. Det giver et meget dårligt navn til revolutionen.
“Vores opgave er at bekæmpe korruption og dette er et tilfælde af korruption. Vi kæmper mod folk, der forsøger at korrumpere samfundet med udenlandske uacceptable skikke såsom seksuel frihed.”
Nøgenheden kan nu koste Alia El-Mahdy mindst 80 piskeslag udført i al offentlighed + fængsel.

Kilde: Spero News

SIAD-kommentar: Denne historie får vi nok ikke at se i medierne for så ville de danske journalisters løgnehistorier om demokratirevolution og arabisk forår falde helt til jorden. Her er beviset på at det muslimske broderskab er ved at tilrane sig magten fuldstændigt i det tidligere ellers så fredelige Ægypten.

6 comments

 1. bin shaitan

  SIAD-kommentaren bliver først på sin plads når/hvis denne gruppe af islamiske advokaters anmeldelse accepteres af domstolen.
  Det bliver interessant at se om klagen afvises eller optages til domsforhandlingi retten.

 2. Kirsten Madsen

  Netop SIAD! Danske journalister og velkendte kommentatorer har gemt begejstringen over opstanden i Ægypten af vejen, de feje hunde. Hvad havde de mon egentlig forestillet sig? Hokus pokus og foråret sprang op af hatten? Eller at bilde Vesten/ os ind, at nu er der ikke længere noget at frygte ved islam, et demokratisk forår er på vej, se bare, det bobler frem i flere islamiske lande!
  Og hvad havde den massesuggerede ægyptiske befolkning forestillet sig ville ske ved at vælte een tyran? Frihed og demokrati i et islamisk land? Det har ingen gang på jorden. “Foråret” medførte retten til at vælge et nyt tyrannisk, et ærkeislamisk styre, islam i al sin grusomhed og ikke mindst kvindefjendsk.
  Der var een ung pige, som troede på foråret og ville friheden, hun kom grusomt galt af sted!
  Nu venter vi på at opleve flere massive protester fra danske frie piger og kvindeorganisationer og fra vores nuværende regerende hold, støttet af Enhedslisten.
  Hermed min protest.

 3. Nielsen

  Fredeligt er så meget sagt. Der har været mange bombeattentater udført af nævnte muslimske broderskab og medløbere. Men Ægypten er nok ved at transformere til en arabisk vasal.
  Muslimer og deres levned er ren ondskab.

 4. Charles Nielsen

  Nå så de fornærmer Islam, bare med deres uanstændighed. Hvad så når Islam fornærmer MIG, med dens usædelighed, Pædofili og vold.
  Det der med ordet MIG betyder også OS.!!
  Hvad så med hendes ven, er det kun hende der skal have pisk ??

  Jeg har et PAR spørgsmål som jeg meger meget gerne vil have besvaret hvis I kan detr inde på blogen: HVAD TID FÅR VI TAGET OS SAMMEN TIL EN RETSAG MOD DEN USÆDELIGE IDEOLOGI, ISLAM. ?? + AT VI KAN BRÆNDE KORENEN. ??
  Denne historie ses i medierne Nei, nei nei nei. Det tror jeg ikke.