Sidste nyt ang. voldtægten i Gullestrup

Der afholdes borgermøde i Gullestrup tirsdag aften ang. voldtægten af den 10-årige pige. Her informeres der bla. om at det er strafbart at begå selvtægt og at politiet skal ordne sagen alene.

Peter Dyhr medlem af boligforeningens bestyrelse og frivillig i den lokale ungdomsklub har i den forbindelse udtalt følgende til JP idag:

»Måske kan vores lille samfund komme over det forfærdelige, der er sket, men vi kan ikke komme over det, hvis nogle i en blodrus begår selvtægt.”

Hertil kan SIAD ikke lade være med at knytte følgende kommentar:

Uden at opfordre til selvtægt kan det blot konstateres, at Peter Dyhr mener at det er langt alvorligere at begå selvtægt end det er at ødelægge en 10-årig piges liv.

Den lader vi stå at blinke lidt og lader det være op til vores læsere at danne deres egen mening.

Se indslag fra TV2-nyhederne hvor Peter Dyhr går meget op i hvad der mon kan ske somalierne i området:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-45909632:man-kan-ikke-b%C3%A5de-v%C3%A6re-dommer-og-b%C3%B8ddel.html

8 comments

 1. Kirsten Madsen

  Om Peter Dyhr, der er en slående politisk lighed med Enhedslisten, hvad udseendet angår, kommer det vel nærmest Per Clausen, hvis det endelig skal være.

 2. Kirsten Madsen

  Det politisk korrekte regimes lidet flatterende proselytter i Gullestrup – tænk sig, de kan få sig til at stille sig op som beskyttere for en grusom forbryder alene, fordi han er muslim og af somalisk herkomst, og tillige unødigt slå ring om den somaliske beboergruppe i Gullestrup!!!
  Et utilgiveligt svigt, der grænser til en hån, over for pigen mod hvem den grusomme udåd er begået og hendes familie. Det er i den grad et slag i ansigtet på Gullestrups danske beboere, ja, på hele den danske befolkning.
  Min dybeste foragt for Peter Dyhr, Jacob Erikstrup og deres lige.

 3. Charles Nielsen

  Det kan selvfølgelig ikke gå ud over en uskyldig neger. Men for at ordne noget af dilemmaet er, at den Usædelig Islam skal forbydes vha. grundloven.

  Så en anden ting: Hvis det var min datter, eller mit barnebarn, der var blevet voldtaget, havde politiet ikke nået noget inden det var forsent.

  Denne mand der er på billedet tænker sig ikke rigtig om ved at sige: »Måske kan vores lille samfund komme over det forfærdelige, der er sket, men vi kan ikke komme over det, hvis nogle i en blodrus begår selvtægt.”

  Hvordan skal dette lille samfund komme over voldtægten af den lille pige, hvis politiet ikke fanger svinet og beviser at det ER ham. Samtidig med, at nogen i dette lille samfund VED, hvem sviner er, men må ikke tage sig af det.
  Jeg tror man vil blive noget ilter. !! Og det har manden på billedet ikke tænkt over.

 4. Michael

  Hold da kæft en NAR.
  Gad vide hva han selv ville gøre vis det var hans barn der var blevet voldtaget,
  tror ikke på at han bare ville side der hjemme og se tv mens politiet lede efter en mand der vil få mere hjælp en ofret.