Sidste nyt ang. demonstrationen i Herning

Vi har nu fået tilladelse af kommunen til at benytte Poulsens Plads til Demonstrationen Lørdag d. 3. dec. kl. 11.00 i Herning med temaet: “Vores piger skal kunne gå i fred”.

Ydermere er demonstrationen indrykket som annonce i det lokale ugeblad.

Spred budskabet til venner, bekendte og kolleger og opfordr alle til at møde op. Alle har travlt med private gøremål man vi er efterhånden en del der har valgt ikke at have for travlt til denne manifestation. Vi har ikke for travlt til at støtte op om vores piger og kvinder i Danmark. Gid alle vil indse at det er nu eller aldrig vi skal kæmpe for vores land og vores fælles fremtid.

18 comments

 1. Kirsten Madsen

  Helt enig Charles Nielsen!
  …..Det kan ikke gå for stærkt!
  Det burde være overflødigt for hvilken gang at nævne, at det muslimske folkefærd, der i omkring 40 år – jeg gentager 40 år! – har slået sig ned i Danmark (og i hele Europa!!) til fulde har bevist, at de er uværdige til at bo her og i den grad landsskadelige, så kollektiv udvisning er den eneste anstændige løsning på problemerne. Til det, vi ved hvem, der vil sige, jamen der da nogen …, så må “de nogen” melde klart ud og frasige sig islam.
  Tænk, hvor skønt, det igen kunne blive at være dansker og bo i dette vores smukke og dejlige land! Det er der af flere grunde mange af vores landsmænd, der slet ikke har en fornemmelse af – lad lige den hænge lidt!

 2. Charles Nielsen

  Folketinget skal da vidst ha en tur igen. !!!

  http://jp.dk/indland/article2619864.ece
  S: Forbud stopper ikke teenage-ægteskaber
  Islamiske teenagebryllupper skal stoppes. Så langt er politikerne enige. Løsningen er straks mere problematisk.
  ……………………………………………………………..
  Jammen Hallo:
  Jeg ser ikke noget problem i dette: Smid rosset ud af vores land NU.!!!

 3. Charles Nielsen

  Til Anti Anonym Jeg tror ikke på at du vil få svar fra. NAZISTEN/ISLAMISTEN -ANONYM.
  Hun kan ikke se igennem brevsprækken. Hun vil aldris kunne indse, hvad islam = nazisme kunne føre til.
  Anonym behøver ikke at sendes på genopdragelse i somaliland, der hvor de har sproget swahilli.

  Harrald: Du må aldrig blive skuffet, for så midster man gnisten. Modstand forøger kampgejsten, for så kører fingrene rigtig, så op med humøret.!!

  Godt skrevet Kirsten Madsen.!!!

 4. Charles Nielsen

  Svar til “Anonym”. Så kan jeg forstå, at du meget vel snart kan findes med burka, med eventuelle knaldperler om livet. Så, det gør ikke noget, bare du ikke tager nogen uskyldig med dig.
  Du har vidst ikke nogle småpiger, har du det, må du være uansvarlig med den indstilling du har.
  Husk på: Der er nogen der må trække det store læs, fordi andre der ikke gider. FY.
  Vi der trækker læsset har ikke noget at skjule, især ikke vores navn. Vi gør det af fædrelands kærlighed, og det er der ingen der kan pille ved.
  Ikke engang en intitsigende Annonym.

 5. Kirsten Madsen

  Svar til “Anonym”. Du indgyder ikke ligefrem respekt for din person! Du stikker hovedet frem uden at give dig til kende, og håber inderligt, at andre vil stille op for dig, hvor ynkeligt.
  Hvad er det, du vil have andre til at stille op for? At du synes, det er i orden, at muslimske knægte og muslimske voksne mænd voldtager danske piger og kvinder? Som i det aktuelle tilfælde, en somalisk knægt med nyerhvervede udvidede kundskaber udi islam? Sikke et signal at sende! FØJ!
  Vores piger, er danske piger, vore landsmænd! SIAD kæmper for danske pigers ret til at færdes frit og sikkert uden at blive forulempet af jihadkrigere. En misgerning, som vi ikke finder os i!
  N.B. Under den sidste krig, da det var den nazistiske besættelse, der blev kæmpet imod, var der også piger som dig i Danmark, der foretrak fjenden, de piger var ugleset af den danske befolkning.

 6. Harald

  til Anonym.
  jeg bliver meget skuffet/vred når jeg læser at du ikke går ind for at Danmarks små piger skal kunne gå i fred uden at blive voldtaget, som 10 årig.
  jeg har også et andet ord som man kalder folk som dig som er dømt for det, jeg ved selfølgelig ikke om du er dømt, men ordet er pædofil.
  Anonym du har på ingen måder sat dig ind i hvad demoen går ud på, og hvis du har sat dig ind i det, så kan jeg jo kun tro at du er en pædofil, der er sur over at du ikke kan forgribe dig på små 9-10 årige piger, uden folk vil sætte sig på tværs.
  Prøv nu og læs demoen igen Anonym, og er du stadig imod demoen så vil jeg anbefale at du søger læge, for at du ikke skal få tanken at forgribe dig på små piger, hvis du ikke allerede har gjordt det.

 7. Anti Anonym

  Jeg må sige jeg meget interreseret i noget mere grundlæggene fra anonym end at det her er propoganda. At du kvinde burde bare give dig mere had, da voldtægter af kvinder og børn er en dille for hver en grad af millitante islamister. Jeg håber sådan nogle som DIG HVAD END DU NU ER formår at få øjnene op. At satste på at du kommer herind og giver et mere rummeligt svar end det du har skrevet, er bare dumt. De eneste argumenter folk har i forhold til holdninger imod ideologien som de har, og som er så tydelig, er at kaste ordet racist afsted. Nazist ville du sikkert også kalde mig, og andet kan du ikke forholde dig til udover at dumt at holde på det. At mennesker med så snævert syn på verden, skræmmer mig. Og nej, dette er ikke det eneste sted jeg henter nyheder.

  Håber på respons, fru anonym!

 8. H.Kristensen

  Til “Anonym” : Hvis du ikke kan faa “ISLAM” til at voldtage dig, ja, saa er der jo disse Porno Forretninger. Maaske kan du finde det du traenger til der.
  Ogsaa: “Bliv ved med at vaere ANONYM.” Gider ikke hoere fra dig.

 9. Charles Nielsen

  Enig.! Jeg ville lige fortælle at sådan er islam.:
  Det kæmper vi for i Afghanistan, fy for hulen da osse.!!
  Voldtægstoffer: 12 år i fængsel eller gift dig med din gerningsmand.
  Link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u3-qmWALsLM

  Pamela Geller gæst hos Michael Coren
  De diskuterer sagen om den afghanske kvinde som måtte vælge mellem fængsel eller gifte sig med den mand som voldtog hende.

  Pamela Geller giver i interviewet en forklaring på hvordan tingene hænger sammen, og hvorfor EU modsætter sig hendes frigivelse.
  Link: http://www.youtube.com/watch?v=19YQC1AzpV4&feature=player_embedded

 10. einstein

  Jeg synes personligt at også vores mænd skal kunne gå i fred for de “nye danskere” så ud med dem ,det kan kun gå for langsomt.

 11. Den danske mand

  Kunne man ikke tænke sig om man tog kontakt til Danskernes parti, da de også er imod dette og har allerede har delt flyver ud i det område? og få lavet et sammearbejdt så der kan komme flere til jeres demonstration?

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Går ud fra at du ved hvad Danskernes parti står for. Deres leder Daniel Carlsen prøvede at hejse et naziflag til SIADs demonstration hvilket Anders Gravers forhindrede. Senere skrev Daniel Carlsen på sin facebook-side at Anders Gravers skulle have cementsko på og smides i Aalborg havn, så jeg tror ikke lige du skal forvente at vi vil have noget med den slags nazi-svin at gøre.

   • Thomas H.

    Det har Daniel vist aldrig skrevet, det var såvidt jeg husker en anden.

    Men helt ærligt, brug da en sober tone. “Nazi-svin” … Hvor herre til hest, det kunne ligeså godt komme fra de autonome!!

    Danskernes Parti ser da yderst fornuftigt ud i modsætning til alle andre politiske partier i dagens Danmark.

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Det var på Daniel Carlsens facebook og da han ikke slettede kommentaren er den godkendt fra hans side. Daniel Carlsen har aldrig offentligt frasagt sig nazismen eller undskyldt det han har stået for, så vi kan med god samvittighed kalde ham et nazisvin og det vil vi blive ved med. I SIAD har vi haft flere medlemmer der har siddet i nazistiske koncentrationslejre så vi sympatiserer absolut ikke med det pak.

   • Bach

    Hvorfor er i bange for en islamisering og ikke en jødificering? begge er vores naturlige modsætninger. Handler det måske ikke om at konservere det vi er som europæere både etnisk og kulturelt? – Hvis ikke dette er på dagsordenen hos jer, hvor er I så imod muslimsk indvandring? Alle andre fremmede grupper en lige så stor trussel imod os.

 12. Anonym

  Det er dog en FORFÆRDELIG propaganda I kommer med! Jeg håber inderligt, at der er folk, der vælger at starte en “moddemonstration”, for det her er da et virkeligt dårligt tegn at signalere, og at vise børn og unge, og sikke et tema! Hvem er “vores” piger? Jeg er kvinde og dansk, og vil bestemt IKKE være at finde under jeres kategori, for det er frastødende og foragteligt. Jeg håber virkelig, folk åbner øjnene for hvad det er I signalerer! FØJ.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Vi vil da gerne have dit navn så vi ikke står op for dig hvis du selv eller dine bliver voldtaget en dag af folk der følger koranen.
   Den moddemonstration du snakker om, hvad skal den hedde? Skal den hedde “Flere voldtægter, tak!”