Endnu en voldtægt:16-årig pige voldtaget på hotelværelse af 19-årig mand med mellemøstlig baggrund

Den 16-årige årige blev kontaktet af manden på hovedbanegården i København hvor han foregav at have sprogproblemer og at han ønskede at booke et hotelværelse. Pigen hjalp ham, men takken var en voldtægt. Læs her:

http://ekstrabladet.dk/112/article1665139.ece

TV2 skriver også om sagen men her har man (igen) valgt at skjule gerningsmandens etnicitet:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46127942:19%C3%A5rig-anholdt-for-voldt%C3%A6gt-p%C3%A5-hotel.html

3 comments

 1. mette

  Kenneth – “Hvorfor skriver I egentligt kun om det mindretal af voldtægtssager, hvor gerningsmanden IKKE er arisk?”
  Mindretal ? I de seneste år er 9 ud af 10 voldtægter begået af muslimer – og religionen ER relevant, da det er ud fra Koranen, kilden til deres opdragelse (eller hvad man nu skal kalde det), at det er tilladt at voldtage alle ikke-muslimer. Det gjorde deres profet jo også!
  Læser du overhovedet aviser – i Norge er 100% af voldtægter begået indenfor de seneste år, begået af muslimer – 100% –
  Og mig bekendt hedder denne side “stop Islamiseringen af Danmark” og voldtægter af danske piger/kvinder er en del af denne Islamisering – med Islams kvindesyn – og så er Islam ikke en stor verdens religion, men en stor verdens-ideologi, forklædt som religion – du har vist meget at lære om Islam, før du udtaler dig på denne side igen!
  Jo det skal frem, hver gang det er en muslim, der voldtager – det skal ikke forties, som man gør i Sverige, for når det er danskere, der voldtager, så fremgår det jo tydeligt af historierne, men det sker ikke så tit, heldigvis, som med muslimerne.
  De må lære at styre deres lem – så enkelt er det – 2 voldtægter af unge piger på bare en uge, og så udgør muslimer endda kun ca 20 % af befolkningen – efter dit regnestykke burde der så være begået mindst 8 voldtægter af “Ariske” mænd indenfor samme periode – ellers holder dit “mindretal” ikke.
  Jeg er forarget over dit indlæg, men jeg er jo kvinde, så jeg ser måske lidt anderledes på dette emne end du gør – du er jo kun en stakkels mand!

 2. Kenneth Århus

  Skal racen nævnes ved hver voldtægt? Ordet “arisk” vil da komme til at forekomme så mange gange i medierne så, at selv Adolf Hitler ville væmmes ved ordet til sidst. Hvorfor skriver I egentligt kun om det mindretal af voldtægtssager, hvor gerningsmanden IKKE er arisk?
  Selv hvis man gik så vidt som at æde det premis, at denne er en helt normal sober hjemmeside, som har til formål at stå i opposition til en bestemt af de store verdensreligioner, så har denne historie og de mange andre, hvor ingen aner gerningsmandens religion (og hvor den egentligt også er totalt irrelevant) da ikke særligt meget med det officielle formål at gøre. Tør man mistænke at udplukkede kriminalhistorier, hvor ALLE historier om hvide forbrydere er klippet væk, har ALT med denne sides Uofficielle formål at gøre?

 3. Charles Nielsen

  At skjule gerningsmandens etnicitet: Hvad kunne vi ellers forvendte af Danmax Dhimmi Rario, (DDR).
  For mig kan denne byld godt fjernes, da DDR kun kører til fordel for islamisk propagandea.
  Jeg læste nu her: Link http://jp.dk/udland/article2620620.ece
  At Rituel voldtægt af mænd er kommet for retten i Zimbabwe. Det giver mig og moske andre en god ide: menlig, Vi kunne sende disse vældtægts aber på genopdragelse i Zimbabwe, så de kunne få trykket taget af der nede. De skulle for den sags skyld så også blive dernede. Hjælpe en Araber ?????????
  Det må man da aldrig gøre, dette ses jo gang på gang.
  Min gamle fader boede i Gullestrup (Engens kvarter) så jeg kender det udmærket. Han sagde altid: Den største synd, der kunne begåes, var at give en muslim mad. For så ville de skide i egen rede. Jeg er efterhånden ved at se, at han har ret.