Succesfuld demonstration i Herning


Omkring 100 mennesker var mødt op til demonstrationen i Herning for at støtte den 10-årige pige der blev voldtaget for 14 dage siden.

Demonstrationen var også et signal til politikerne om at vågne op og sætte strafferammen langt højere op for voldtægt.

Billeder fra demonstrationen og flere detaljer følger senere.

Her følger talerne:

Anders Gravers, formand for SIAD:

Goddag og velkommen til alle der er mødt op idag til vores demonstration.

Vores demonstration har to formål: at vise vores uforbeholdne støtte til den 10-årige pige der blev voldtaget på den mest brutale og bestialske måde.

Det andet formål er at vække vores politikere. De skal vækkes og konfronteres med de dybt fornedrende voldtægter der begåes mod danske piger og kvinder.

Vi siger ikke at det kun er muslimske mænd der voldtager, det gør danske mænd også, men ikke i så høj grad som de muslimske mænd. Derfor kræver vi meget hårdere straffe for voldtægt og der hvor det er en ikke-dansker der begår voldtægten kræver vi at det automatisk fører til administrativ udvisning.

Idag ligger normalstraffen på 2 år og 3 måneder trods det at strafferammen giver mulighed for at give op til 12 års fængsel. Vi kræver at mindstestraffen for voldtægt bliver på 10 års ubetinget fængsel og hvis manden er af anden etnisk herkomst end dansk at han administrativt udvises af Danmark efter straf, så vedkommende efter endt straf ikke bare kan gå ud og gøre det igen.

Det burde være noget alle politiske partier kan enes om. Men det kan man ikke, så snart det har noget med muslimer at gøre. Så bliver der på forunderlig vis altid taget hensyn til voldsmanden istedet for offeret og det er i den grad uretfærdigt overfor dem det går ud over.

Men det hjælper ikke kun med hårdere straffe. Det er en holdningsændring der skal til hos det muslimske segment i Danmark. De har et meget dårligt kvindesyn baseret på deres hellige koran.

Voldtægt er ikke tilladt i islam. Her gælder dog undtagelser. Profeten muhammed voldtog en hel række ikke-muslimske kvinder. Koranen tillader også voldtægt i krig, dog ikke af kvinder med menstruation.

En række danske imamer og en fatwa giver åbent grønt lys for voldtægt af ikke-muslimske kvinder, da de ikke er beskyttet af koranen. Foruden dette grønne lys fra koranen til at voldtage, så bliver danske muslimer også belært af danske imamer om at det er OK.

Mufti Shahid Medhi den daværende leder af Islamisk Kulturcenter og som har 11 års islamiske studier ved muslimske universiteter bag sig har udtalt følgende ved forskellige lejligheder:
”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Og dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet”(DR2 Tal med Gud, 22.9.04).

”Al den kriminalitet, der sker mod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem”. ”Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig”.

”Kvinder gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde”.

”Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Deres påklædning er et samfundsproblem”.

Kvinder skal bære tørklæde hvis de skal have nogens respekt”. (Udtalt til BT 23.9.2004.)

”Så vil der komme mere respekt omkring kvinder. Tørklædet er jo en måde, kvinder kan beskytte sig på. Ellers ligner de jo en billig vare, der bliver solgt ude på gaden. Det er meget umoralsk at rende rundt uden”. citat slut

Denne islamiske lærdes udtalelser stammer fra koranens lære og er den direkte forklaring på de mange voldtægter som muslimer har udøvet i Danmark de seneste mange år.

Ved at sige at de muslimske kvinder er rene, fordi de tildækker sig selv og at danske kvinder er urene og ikke beskyttet af koranen, så retfærdiggør man voldtægt af ikke-muslimske kvinder og her bør regering og samfund skride hårdt ind, da det er en menneskerettighedsforbrydelse at degradere andre, der ikke tror som en selv.

Lige nu i dette sekund er der mange piger og kvinder der går rundt i angst, de er bange for at gå alene ned på gaden, de tør ikke færdes i nattelivet uden mindst en veninde eller en bror eller far ved deres side. De slår blikket ned eller skynder sig over på den anden side hvis de ser en gruppe muslimske mænd komme gående imod sig. Er dette iorden?

Er vi virkelig villig til at betale den pris at vores piger ikke længere tør gå som frie individer i vores egne gader og stræder – for hvad? – for et såkaldt tolerant multietnisk samfund hvor islam bliver behandlet som et råddent æg mens vore egne borgere lider i stilhed. Tolerancen går tydeligvis kun én vej.

Derfor er det et ubetinget krav at vi nu bliver lyttet til ang. strengere straffe for voldtægter, for hvis dette ikke sker, vil der opstå selvtægtsgrupper, der vil handle udenfor retssystemet og det skal vi for alt i verden undgå, men man må også forstå reaktionen fra de familier og ofre det er gået ud over. Mange af disse kvinder er ødelagte for altid og nærer et brændende had til deres voldsmænd.

Vi vil nu afholde et minuts stilhed for ofrene for disse forfærdelige voldtægter. Nogen har sagt til mig at man kun holder et minuts stilhed hvis personer er døde, men det er der også nogen af dem der er. De har begået selvmord bagefter. Og man kan sige at der også er begået et drab på personligheden på disse ofre. Så vi afholder nu et minuts stilhed for ofrene.

—————-

Vi vil aldrig glemme hvad der er sket for den 10-årige pige i Gullestrup og hendes familie. Lige nu er der en moddemonstration der vægter en fremmed kultur højere end hvad der er overgået en lille uskyldig pige. Hun er sikkert meget forvirret over hvad der sker, men når der er gået en rum tid vil hun mindes at der var nogle voksne mennesker der rejste sig op for hende og at ikke alle voksne er lige uansvarlige, som dem der moddemonstrerer nu.

Havde det været Villy Søvndal der havde sagt det samme havde de alle klappet i hænderne og deltaget i en sådan demonstration. Men der er nogen mennesker for hvem kun politik og multikultur betyder noget. De ser slet ikke på budskabet men kun om det er mennesker de kan lide der siger det.

Men når de ansvarlige politikere ikke siger det, må vi gøre det.

Ikke flere voldtægter!

Ikke flere krænkelser mod vores piger og kvinder!

Minimum 10 års ubetinget fængsel for voldtægt og administrativ udvisning for ikke-danskere!

Hvis I politikere ikke tager jer af det, må danskerne selv gøre det.

Tak til alle der deltog.

Tale holdt af DDL (Danish Defence League):

Da jeg var dreng, og det er ikke specielt længe siden, var voldtægter noget man frygtede.

Når man en sjælden gang hørte om en voldtægt satte det hele byer i oprør!
Hvad fanden er der sket siden da?

Gerningsmanden blev betegnet som psykisk syg og en klapjagt blev sat ind på at finde ham hvor politi og lokalbefolkning arbejdede sammen. I dag skal man være heldig hvis politiet overhovedet gider at reagere på en anmeldelse.

For pigen har jo nok selv lagt op til det, ikke sandt? Hun kunne jo bare tage et tørklæde på, og på den måde undgå overgrebene.

Det lader i hvert fald til at være myndighedernes indstilling. Politi og politiske ledere har for længst overgivet landet til islamiske overgreb.

Grunden til at vores såkaldte politiske ledere ikke har nosser nok til at tage problemet med islamiske overgreb og voldtægter op, er frygten for at blive stemplet som racist.

De kan kalde os racister, hver dag, hver måned, og hvert år, så længe det stopper voldtægterne af vores kvinder og børn.

Vi har forsamlet os i dag for at sætte foden ned og sige at NOK ER NOK!

Vores politiske ledere har åbnet vores grænser, for en tidevandsbølge af overgreb og voldtægter.
Gang på gang har i vendt det blinde øje til, når vores kvinder og børn har ligget, misbrugt, blodige og forslåede, men det slutter i dag!!

Vi sender i dag et klart budskab til islamister i Danmark, og til hele den arabiske verden om, at vi værner om vores kvinder og ser dem som ligeværdige.
De er vores kærester, koner, søstre, mødre, og døtre.

Ethvert overgreb imod dem vil blive straffet hårdt uanset voldtægtsforbryderens alder, race, ideologi og religion.
GRÆNSEN ER NÅET !!!

21 comments

 1. Pingback: Se indslag med Anders Gravers i TVMidtvest | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Per Jørgensen

  Flot tale Anders.
  Hvor er det trist at der ikke møder flere op end ca. 100 mennesker. Voldtægt burde være noget alle tog afstand fra, uanset gerningsmanden religiøse overbevisning. Og hvor var alle politikerne? Hvilke mennesker er så afstumpet, at de laver moddemonstration? Kan vi få nogle navne? Er der nogle videoer? Mange er nok bange for at blive kaldt for racister, hvis de står sammen med SIAD, men så kunne de da have stået for sig selv. Hvad er der blevet af alle rødstrømpperne? Kvindesagsforkæmperne? Er man nu blevet racist, hvis man demonster mod voldtægt??

 3. Kirsten Madsen

  At læse de allerede indtil nu 14 kommentarer gør mig glad og optimistisk! Tak!
  Optimistisk, fordi jeg med stor respekt ser jer og ikke mindst alle, der var til stede ved demonstrationen, som vidner for sandhederne om al den uret og alle de ugerninger, der er overgået Danmark og dermed den danske befolkning i de sidste 40 år – og med eksemplet fra Gullestrup – med tilladelse eller i det mindste godtagelse af EU og vore egne politikere og dermed hovedansvarlige for det uføre, vores land er bragt i.
  Tillige er I/vi vidner for de mange endnu tavse medborgere, der stille knytter hænderne i lommerne! Til jer tavse: Stil op i kampen mod disse uhyrligheder! Gør jer fri af de forræderiske, modbydelige “korrekthedens” snærende bånd!
  I mangler i den fælles kamp for atter at gøre Danmark frit, sende fjenden hjem og atter gøre Danmark til et godt og trygt land at leve i!
  Er det ikke Danmarks fremtid værd?

 4. Anders Jensen

  Hvornår kommer I til Brønderslev? Der er en nu 10-årig pige, der som 7-årig blev voldtaget af flere forskellige voksne.

  Det må da være en sag for både SIAD, SIOE og DDL, hvis I ellers mener noget med Jeres fine ord.

  • Kirsten Jensen

   Anders Jensen, du er fatsvag og kulturradikal. Sagen i Brønderslev og sagen fra Herning er to forskellige.

   Dem, der seksuelt misbrugte pigen i Brønderslev er syge i hovedet. Drengen fra Herning er religiøst programmeret til at voldtage kristne piger.

   Derfor kommer vi ikke til Brønderslev.

 5. P.H. Bering

  Flot demonstration, gode taler – og de sædvanlige idioter til at mod-demonstrere.
  God indsats!

 6. lars

  fint med en demo som den her, men det batter jo desværre ikke så meget i det store billede når hovedproblemet er islam selv. hvad med at lave nogle demonstrationer foran christiansborg eller på rådhuspladsen hvor man forlanger at politikerne overholder grundloven og forbyder islam pga dens grundlovstridige indhold? jeg ved selvfølgelig godt at de aldrig ville turde gøre det, men det ville da bestemt ikke skade hvis den almindelige dansker der ikke ved så meget om “fredens religion” blev opmærksom på at den er alt andet end fredelig, og faktisk på mange områder ulovlig i danmark pga dens utallige opfordringer til drab/pædofili/racisme osv osv.

 7. einstein

  vores polittikere tror at der er plads til uendeligt mange muslimer og indvandrere i Danmark men de bliver klogere i takt med at problemerne hober sig op ,desværre vil det vise sig at være for sent den dag de vågner op af deres selvskabte illusion og indser realiterne at 2+2muslimer ikke er 2 men 4!
  og at 4muslimer er 4 for mange.!

 8. Charles Nielsen

  Er der nogle der har et link der kan føre til demoen fra Gullestrup. Jeg vil så gerne lige se hvad de skriver om OS. ????????????????????

 9. Charles Nielsen

  Fin tale, Anders.
  Ang. DDL. Så kunne jeg godt tænke mig, at de holder en lidt lavere profil, jeg tror det ville klæde de unge menneske bedre (Bedre image). Det ser Ikke godt ud i folk´s øjne, at der bliver drukket øl, ved sådan en demo. Det er sagen for alvorlig til.

  Politiet lovede først noget, indtil de pludselig bestemte sig for noget andet. Det er Radikal politik når den er værst. Så konklusionen af politiets handlinger er: At de er i Islam´s vold og magt.
  Ang. Demoen fra Gullestrup. Ham der stod for denne udtrykte, at det var generaliserende over for een folkegruppe. Detsynes jeg også:

  Det er Islam der er problemet.!! Disse der dyrker Islam er en del af problemet. Der er her folk tror, at vi er generaliserende.
  Politiske møder før og efter en demo, og eller i det heletaget, er faktisk en nødvendighed, så vi kan få mere deciplin.
  Jeg siger det ikke for at irette sætte nogen som helst, jeg synes, det måske kunne være nødvendig.
  Min holdning er: Islam hører ikke til i danmark, Islam er uforenelig med grundloven. De mennesker der dyrker koranen skal omvendes, (konvertere til kristendom eller ud af landet). Derved har disse mennesker en chance, for at rette ind efter den danske kultur.
  Det er det der er kærnen i det hele. Det er dette vi skal være bedre til at formidle ud til folk.
  Vi må jo også se i øjnene: At dem vi vil formidle til, er der en stor spildprocent. Det må vi forvente. Og vi må stå sammen.

 10. Harald

  en rigtig flot samling af rigtige danskere mødte op idag, alle sammen havde deres stolthed i orden.

  men jeg tænkte også, på de mennesker der havde meldt sig til dagen, men ikke kom alligevel, kunne det have noget med vejret at gøre, nej tænkte jeg for en rigtig dansker kæmper jo for det han/hun tror på, og kulde kan ikke holde en rigtig soldat fra slagmarken.

  men jeg kom frem til den beslutning at de er bange, men for hvad ? jeg mødte en 77 årig kvinde som stod ved sine ord og mødte op selv om det regnede og var koldt.
  kan det virkelig passe at en 77 årig kvinde skal kæmpe grandvoksne, stor og stærke mænds ønske og ret til at leve i et demokrati hvor deres børn kan vokse op med lærdom og frihed.

  jeg mødte op forde jeg ser det som vores pligt, at stanse overgreb på børn og kvinder, og at muslimer bare skal holde deres klamme religion langt væk fra Danmark.
  denne kvinde og Anders gør det mange kun tør tænke, nogen vil sige pjat, jeg siger prøv du at stille op 10 mennesker mens der står 500 muslimer der er klar til at halal slagte dig, og stadig sige dit budskab direkte ud i fjæset på dem, det kræver mands/kvinde mod så det basker.

  jeg vil meget gerne komme med det budskab til alle jer der er der ude, jo flere der siger det Anders G gør højt, jo mere legalt er det at sige din mening højt!!!
  sig budskabet højt lige meget hvor du er, og hvor ondt det end kan komme til at gøre, og stil op til SIAD demoer for det er dit land det drejer sig om, og dine børns fremtid, og har i virkelig ikke mulighed for at stille op så støt SIAD økonomisk.

  jeg vil meget gerne sige tak for en super god dag, og var/er meget stodt over at have deltaget i demoen den 3 dec.

  Mvh. Harald Jensen.

  PS. der stillede 100 + op rigtig flot gået drenge og piger.

 11. kaptenkrok1

  Må alla muslimer och islam dö ut från Norden. Mohammad och Allah är en pedofil grishund som borde inlindas i bacon och dö.

 12. H. Milton

  Flotte taler, jeg håber at det der er gjort idag, har åbnet bare nogle få personers øjne, det er skønt at se det samarbejde der er mellem SIAD og DDL, jeg håber at begge taler vil komme i tv, i hele deres længde, et ville kunne få en god virkning.

 13. C. Petersen

  Jeg vil sige det lige ud. Denne sag er én sag af mange, af samme art.
  Fælles nævneren er at det er islamiske utilpassede individer, som naturligvis skal sendes retur til afsender for sådanne forseelser.

  En enkelt sags fremgang – er en fremgang for hele Danmark og den Danske Grundlov.

 14. Lisbeth Hansen

  Rigtig flot af jer at i laver sådan en demonstration. Syntes at dem der lavede moddemonstration skulle SKAMME sig, at de er så naive at tro det er en hertz mod muslimerne så har de ikke fattet budskabet, ved godt at mange voldtægter bliver begået at anden etnisk baggrund og derfor skal der også gøres opmærksom på det. Men rigtig flot af SIAD og DDL

 15. Tina D.

  Tak fordi der er nogen der åbner munden og siger det rigtig mange danskere tænker. Selvfølgelig skal vi kvinder have lov til at gå klædt som vi har lyst til uden at skulle risikere at blive voldtaget. Jeg kan nu ikke se hvor meget et tørklæde kan beskytte imod voldtægt… her hjælper vist kun et kyskhedsbælte? De fleste af vores politikere er nogle kujoner og tænker mere på de folk af anden etnisk herkomst, som gerne vil bo i vores land end de gør på etniske danskere. Vi skal konstant bøje os i støvet for ikke at se ud som om vi er racister. Jeg mener, at folk der gerne vil bo i vores land må respektere vore levevis, kultur og lovgivning og ikke omvendt. Kan de ikke det, så må de finde et land, der passer bedre med deres egen kultur. Jeg hørte at i flere stater i usa må de ikke sige juletræ.. men det skal kaldes et højtidstræ… hvor f… er vi snart henne. Glædelig jul til Jer alle :).

 16. John Hinze

  Det var flot.Gode taler kan jeg læse.

  Fint når SIAD og DDL kan arbejde sammen.

  Vi er trætte af Islam !!!!

 17. H.Kristensen

  Bravo, til Anders og alle der moedte op.
  Jeg laeste et indslag i JP om demonstrationen og der blev ikke sagt meget. JP er nogle kujoner af foerste klasse. Lad os se om de andre aviser skriver HELE talen som Anders laeste op.
  Husk nu at det er ved valgstedet vi staar staerkest.