Hvorfor er muslimer så stupide?

Posted by The Mindset on June 28, 2011

Oversat af P.H. Bering

Det er ikke fordi du ikke kan finde fjolser i andre grupper. Men denne særlige gruppe giver alle andre grupper baghjul. Overalt på internettet kan du finde eksempler på denne gruppes stupiditet i form af kommentarer som de bringer på blogge og endnu mere fra deres handlinger. Her er et pragteksempel:

“Ser de ikke fuglene, som holdes oppe i luften?Intet andet end Gud(s kraft) holder dem oppe.Sandelig, dette er et tegn for dem, som tror”. (Sura 16:79)

Wow! og hvem holdt dem oppe før 632 e.Kr.? (NB: Forfatteren mener antagelig år 622 e.Kr. Beyndelsen på den muslimske tidsregning, o.a.)

Hvad med at jorden er flad? En saudiarabisk imam erklærede at jorden er FLAD og at enhver, som påstår at den ikke er det, bør straffes.

Muslim Edicts Take on New Force – The Earth is Flat

(Muslimske påbud får ny kraft – jorden er flad)

Jorden er flad. Enhver som påstår at den er rund, er en ateist, som fortjener straf. 

Dette er et velkendt påbud eller fatwa, som blev udsendt for to år siden af   Den blinde teologs status giver fatwaen stor vægt, skønt hans meninger ofte har bevirket løftede øjenbryn og fået mere verdslige saudier til at føle sig pinligt til mode.

I et af mine tidligere indlæg skrev jeg om hvordan man skal spille fodbold – i islamisk stil (How to Play Soccer – Islamic Style) (Disse anvisninger er virkelig komiske, o.a.) – alvorligt talt, hvis begynder at gøre tingene  “Islamic Style”, bliver verden et skummelt, trist sted.

….Muslimer udgør næsten 23% af verdens befolkning, men de har til dato kun vundet tre nobelpriser, to i litteratur og én i kemi, ud af 800 nobelprisvindere. (Plus et par fredspriser, som næppe nogen tager særlig alvorligt o.a.). Man kan se en sammenligning af jødiske og muslimske nobelprisvindere her:  http://www.masada2000.org/nobel.html

Årsagen bag alt dette er islam – en politisk ideologi som forhindrer en person (læs muslim) i at tænke elle bruge sin hjerne. Ordet islam er afledt fra det arabiske aslama, som betyder accept, overgivelse eller underkastelse. Desuden er det helt accepteret i den muslimske befolkning at islam er perfekt. Hvis den (islam o.a.) er perfekt kan den ikke tage fejl, reformeres eller kritiseres. Derfor lever muslimer stadig med den opfattelse og ønsker at trække hele verden med i den. Generationer efter generationer af muslimer er blevet hindret i at tænke selv, hvilket har resulteret i lave intelligensniveau’er.

En anden årsag kan være indavl (fætter-kusine ægteskaber o.a.).  Her er hvad den social-konservative Bryan Fischer har at sige:

Social Conservative Bryan Fischer: Muslims Are Stupid Because Of Inbreeding

(Muslimer er dumme på grund af indavl)

I torsdags sagde den social-konservative Bryan Fischer at århundreders indavl har resulteret i “enorme omkostninger i intellektuel kapacitet” blandt muslimer.

Fischer, fra the “Directory of Issues Analysis” for the American Family Association, sagde i sit “Focal Point” radio show  at “muslimer har (indgiftet) sig gennem fjorten hundrede år, og, fordi det var hvad muhammed gjorde, vil de altid gøre det. De vil altid gøre dette, de vil altid forsvare det, de vil altid praktisere det.”

“Og denne form for indavl resulterer i enorme omkostninger i intellektuel kapacitet, intellektuel kvotient blandt de islamiske folk,” fortsatte han. “Det er simpelthen en klar kendsgerning. Man kan ikke argumentere imod det, det er simpelthen sandheden. Og man får tæsk for at sige det, men det er fordi sandheden nu er blevet til hadefuld tale (“hate speech”). Sandheden er nu blevet til bigotteri.

Det er en kendsgering at indavl resulterer i lave IK-niveau’er og endda vanskabte børn. Bemærk at indavl er almindelig i islamisks samfund. Her er en anden undersøgelse om dem:

Muslim Inbreeding: Impacts on intelligence, sanity, health and society

(Muslimsk indavl: Hvordan det rammer intelligens, mental sundhed, helbred og samfundet)

Massiv indavl indenfor muslimsk kultur gennem de sidste 1400 år kan have bevirket massive skader i deres arvemasse. Konsekvenserne af indavl mellem fætter og kusine har ofte alvorlige følger for afkommets intelligens, mentale sundhed, helbred og på deres omgivelser.

Den muslimske kultur praktiserer fortsat indavl og har gjort det længere end noget ægyptisk dynasti. Denne praksis er også 300 år ældre end verdens ældste monarki (det danske).

En grov vurdering viser at tæt ved halvdelen af alle muslimer i verden er indavlede: I Pakistan er 70 procent af ægteskaberne mellem (nærmest) beslægtede fætre/kusiner (såkaldt “consanguinity”), og i Tyrkiet er antallet mellem 25-30 procent. (Jyllands-Posten, 27/2 2009 “Flere dødfødte blandt indvandrere”)

Statistiske undersøgelser i arabiske lande viser at op mod 34 pct. af alle ægteskaber i Algieriet er consanguine (blodsbeslægtede), 46 pct. i Bahrain, 33 pct. i Ægypten, 80 pct. i Nubien (sydligt område af Ægypten), 60 pct. i Irak, 64 pct. i Jordan, 64 pct. i Kuawit, 42 pct. i Libanon, 48 pct. i Libyen, 47 pct. i Mauritanien, 54 pct. i Quatar, 67 pct. Saudi-arabien, 63 pct. i Sudan, 40 pct. i Syrien, 39 pct. i Tunesien, 54 pct. i De forenede arabiske Emirater og 45 pct. i Yemen  (Reproductive Health Journal, 2009 Consanguinity and reproductive health among Arabs.).

Her er et kort, der viser graden af indavl: http://www.consang.net/index.php/Global_prevalence

7 comments

 1. Pingback: Why are Muslims so stupid ? « The Mindset
 2. Pingback: Playing Soccer – Islamic Style « The Mindset
 3. P.H. Bering

  Fra “Det Sorte Lexicon”: I 2005 fremkom Cochran, Hardy og Harpendinger men en ganske spændende teori, der i korthed går ud på at den østjødiske intelligensovervægt er udviklet i middelalderens Østeuropa.
  I korthed går den ud på at jøderne her var socialt isolerede med kun meget få tilladte erhverv. Mange beskæftigede sig med handel, hvor det virkelig er en fordel at have pæren i orden. Og eftersom arvemassen var begrænset – man kunne ikke blande sig med den oprindelige befolkning – opformeredes de intelligente gener. (Som bekendt ligger østjøders IQ i gennemsnit en halv snes procent over andre vesterlændinges.
  Indgifte skete nok sjældent, men da arvemassen var ret begrænset opstod der alligevel et par ubehagelige arvelige sygdomme.
  NB: Dette skete kun for askhenazi-(øst-) jøderne. Sefardim, vestjøderne, var ikke underlagt de samme restriktioner og regnes da heller ikke for mere intelligente end os andre – i gennemsnit, selvfølgelig.

 4. Nielsen.

  Udmærket artikel, som vitterligt belyser hvorfor de muhammedanske lande totalt er stagneret. Ikke så sært med den organiserede degenerering, som er ret så udbredt blandt mange muhammedanere. At man gifter sig for tæt i familiens skød generation efter generation, må i det lange løb ende galt! Det er ødelæggende for folkesundheden, giver degenereret afkom og desværre automatisk lav IQ. Dersom en befolkning har en alt for lav IQ, påvirker det jo samfundets ve og vel i meget negativ retning, idet det frie initiativ inden for samfundsøkonomien jo kræver at man er i besiddelse af en vis IQ! Et fætter-kusineægteskab kan gå an i et enkelt slægtsled, men det må ikke blive en organiseret uskik for de efterfølgende slægtsled!
  Jøderne derimod, har derimod altid været bevidste om faren for degenerering. Israel Rachlin fortæller om dette i den sidste bog “Blade fra en slægtsroman”, som han og hans kone Rachel udgav i 1998. Israel Rachlin fortæller bl.a. om de jødiske ægteskabsformidlere som før 2. verdenskrig rejste fra stetl til stetl, og skrev navnene ned på giftefærdige unge.Hvorpå disse ægteskabsformidlere rejste rundt til andre og ofte isolerede stetls, og foreviste deres “dating-liste”. Selv blev den unge Israel Rachlin opsøgt af en sådan ægteskabsformidler, da han i 1932 efter endt uddannelse i Leipzig, vendte hjem til sine forældres virksomhed i den Lithauiske grænseby Kybartai. Denne ægteskabsformidler kom på besøg og anbefalede den unge Israel at begynde at date en passende smuk ung jødinde fra Kowno, den daværende Lithauiske hovedstad. Det kom nu til at gå anderledes, for i 1934 mødte Israel den unge danske jødinde Rachel under et besøg i København, og resten af historien kender vi fra ægteparret Rachlin’s folkekære erindringsromaner, som f.ex. “16 år i Sibirien” fra 1980-90’erne. Disse jødiske ægteskabsformidlere som var en vigtig del af den jødiske kultur i Central og Østeuropa før 2. Verdenskrigs død og ødelæggelse, er en af hemmelighederne, hvorfor det jødiske folk generation efter generation, har formået at berige verden med det ene store geni efter det andet. Det samme kan man desværre ikke sige om den muhammedanske verden. Den organiserede muhammedanske indavl, har desværre været den største forhindring deri!

 5. P.H. Bering

  Ja, der er rigtig meget, vi danske går glip af, hvis vi ikke gør os den ulejlighed engelsk. Og det ER en stor ulejlighed, men belønningen er også stor.