The religon of peace?

Pige står i døde til knæene efter sunni-muslimer bombede shia-muslimer.

Mindst 59 mennesker er blevet dræbt i  bombeangreb på civile i Afghanistan.

De to eksplosioner der var rettet mod shia-muslimske tilbedere, skete under en festival kaldet Ashoura, og det var første store angreb mellem shia-muslimer og sunni-muslimer i et årti.

I det mest dødbringende af de to angreb slog en selvmordsbomber til i midten af ​​en flok mennesker uden for en moské i hovedstaden Kabul.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2070533/Afghanistan-attacks-Children-30-dead-bomb-blasts-2-mosques.html#ixzz1g3VMOvd8

One comment

 1. Kirsten Madsen

  “Fredens religion”, islam er et gigantisk bedrag, underkastelse, mørkets magt.
  Ævl, at islam er fredelig! Således skriver d.19.april 2010 valgmenighedspræst i Herning, Morten Kvist, Islamkritisk Netværk i Folkekirken, (hvor var han lørdag, d. 3.12.?) og medlem af etisk råd. Og videre: Brugen af vold er central i islam, fordi magten er fuldstændig afgørende i islam. Magt og vold hører sammen. http://www.inif.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=194:aevl-at-islam-er-fredens-religion&catid=32:kronikker&Itemid=80
  Det vidner artiklen og billedet til fulde om! Ligeledes utallige andre.
  Lande i den vestlige kulturkreds har også bekriget hinanden på slagmarken. De har trods alt lært noget af det, og i det mindste forsøgt sig med at institutionalisere magtkampene.
  Der er intet, der tyder på, at den rå, mest primitive, usle og modbydelige islamiske krigsførelse får en ende. Det fortsætter, som det altid har gjort. Kun våbnene har ændret sig og understreger grusomhederne.
  Dette utroværdige folkefærd og deres modbydelige krigere holder Vestens politikere, det naive selvgode følge og femtekolonnerne åbent hus for!