Læserne blogger:

Ytringsfriheden under angreb - SIAD lader nu også læserne blogge.

Udmærket artikel: “hvorfor er muslimer så stupide”  som vitterligt belyser hvorfor de muhammedanske lande totalt er stagneret. Ikke så sært med den organiserede degenerering, som er ret så udbredt blandt mange muhammedanere. At man gifter sig for tæt i familiens skød generation efter generation, må i det lange løb ende galt! Det er ødelæggende for folkesundheden, giver degenereret afkom og desværre automatisk lav IQ.

Dersom en befolkning har en alt for lav IQ, påvirker det jo samfundets ve og vel i meget negativ retning, idet det frie initiativ inden for samfundsøkonomien jo kræver at man er i besiddelse af en vis IQ! Et fætter-kusineægteskab kan gå an i et enkelt slægtsled, men det må ikke blive en organiseret uskik for de efterfølgende slægtsled!

Jøderne derimod, har derimod altid været bevidste om faren for degenerering. Israel Rachlin fortæller om dette i den sidste bog “Blade fra en slægtsroman”, som han og hans kone Rachel udgav i 1998. Israel Rachlin fortæller bl.a. om de jødiske ægteskabsformidlere som før 2. verdenskrig rejste fra stetl til stetl, og skrev navnene ned på giftefærdige unge.Hvorpå disse ægteskabsformidlere rejste rundt til andre og ofte isolerede stetls, og foreviste deres “dating-liste”. Selv blev den unge Israel Rachlin opsøgt af en sådan ægteskabsformidler, da han i 1932 efter endt uddannelse i Leipzig, vendte hjem til sine forældres virksomhed i den Lithauiske grænseby Kybartai. Denne ægteskabsformidler kom på besøg og anbefalede den unge Israel at begynde at date en passende smuk ung jødinde fra Kowno, den daværende Lithauiske hovedstad. Det kom nu til at gå anderledes, for i 1934 mødte Israel den unge danske jødinde Rachel under et besøg i København, og resten af historien kender vi fra ægteparret Rachlin’s folkekære erindringsromaner, som f.ex. “16 år i Sibirien” fra 1980-90’erne. Disse jødiske ægteskabsformidlere som var en vigtig del af den jødiske kultur i Central og Østeuropa før 2. Verdenskrigs død og ødelæggelse, er en af hemmelighederne, hvorfor det jødiske folk generation efter generation, har formået at berige verden med det ene store geni efter det andet. Det samme kan man desværre ikke sige om den muhammedanske verden. Den organiserede muhammedanske indavl, har desværre været den største forhindring deri!

One comment

 1. Kirsten Madsen

  En udmærket og interessant fortsættelse af P.H. Berings artikel.
  I anmeldelserne på bagsiden af “16 år i Sibirien” fremkommer ytringer som: “Bogen udstråler en livskraft og værdighed …!”. “Det, der griber en mest af alt .., er beretningen om den kærlighed og venlighed – også fra helt fremmede – der mødes under de barske vilkår ..!” Et sjældent kulturhistorisk dokument og en pragtfuld bog!” “En varm og rig bog. Den handler om sammenhold, sjælens værdighed og overlevelsens mekanismer.” Udtalelser, der giver stof til eftertanke! Ikke mindst med henvisning til til den nuværende hetz mod jøder og Israel!
  Samuel Rachlin, søn af Rachel og Israel Rachlin, denne dygtige og yderst tiltalende korrespondent, er vi nogle, der husker som nyhedsoplæser i DRtv, ansat i DR i 1974 senere (påfaldende?) sendt ud som korrespondent i Moskva og senere i USA. 31.jan.2008 skriver Samuel Rachlin en kras kronik: “Farvel DR” “Pak sammen og begynd på en frisk!” Samuel Rachlin har skrevet flere bøger og afholdt foredrag. Søg under Samuel Rachlin, et besøg værd, bl.a. et indslag på TV: “Alexander Solsjenitsyn er død.”
  Samuel Rachlin en af de mange intelligente, dygtige og værdsatte jøder i Danmark. (Der var lige Seidenfaden, hvis politiske ståsted misklædte ham!) Et folk med vilje og evner til at overleve – trods massakrer, massemord og forfølgelser m.v. – og rejse sig ved flid og dygtighed – og forsvare sig!
  Der er mange, der kunne lære et og andet af det jødiske folk.