Hvor er vi på vej hen?

Myten om det palæstinensiske folk I denne bog beskriver forfatteren med en skarp pen den arabiske folkekarakter på godt og ondt; han gennemgår den historiske udvikling i Israel og punktérer derved også myten om det palæstinensiske folk

Det spørgsmål stiller Ramon Bennett, forfatter til bogen, ”Det store Bedrag! I en artikel fra 2006.

Hermed et uddrag af artiklen: De voldelige muslimske demonstrationer, som finder sted, er en del af den verdensomspændende jihad, som er sat i scene for at få Vesten til at bøje knæ for islam. Og bøje knæ – det gør Vesten! Strategien virker! Den virker, fordi islam faktisk bider værre end de bjæffer.

De muslimske krigere tror, at de har fået Vesten på tilbagetog, og at det kun er et spørgsmål om tid, før de bøjer knæ for islam.(Det har de desværre også god grund til at tro!)
Politisk korrekte personer med rygrad af gele, som leder nogle af Vestens nationer, gentager igen og igen, at islam er en fredselskende religion, og at koranen er en bog med fredelige læresætninger. (Det uanset, om de har gjort sig den ulejlighed at stifte bekendtskab med koranen eller ej!)
Muhammedtegningerne gav i sin tid (og fortsat ”koger de suppe” på dem) islam en ypperlig chance for at vise sin styrke overfor Vesten, – som de hader som pesten.
Nogle politikere begynder utvivlsomt at få kolde fødder nu, hvor det begynder at gå op for dem, at det er deres egne indvandringspolitiske dagsordner, der har ført millioner af potentielle muslimske krigere ind i deres egne stuer. – (Gid det var så vel!) – Disse holdningsløse mennesker fortæller os, at der ikke er noget at bekymre sig om, fordi ”de radikale elementer”, som er en omskrivning for ægte muslimer, ”hellige krigere” i islam ikke udgør mere end en procent af den muslimske verden. Denne ”lille” procent bliver derfor betragtet som en ubetydelig fare. Det, de ikke fortæller, er at der er næsten to milliarder muslimer på jorden. Følgen er, at den ”lille” procent udgør 20 millioner muslimer. Der er noget at glæde sig til!
Hvor spændende er det at vide, at næsten 20 millioner ”Osama’er”, ”al-Zarqawi’er” og ”al-Zawahiri’er” med flere farer rundt på jorden som kakerlakker og leder efter steder, hvor de kan plante og sprænge bomber, som skal sende os hinsides. Disse millioner muslimske krigere er spredt over hele verden. Jager man dem ud af et land, som med ihærdige forsøg i Afghanistan, så bygger de deres baser nye steder.

Selvom jeg(Ramon) risikerer at blive kaldt politisk ukorrekt eller det, der er værre af den holdningsløse majoritet i Vesten, hævder jeg kategorisk, at Mohammed var blodtørstig og at alle ægte muslimer også er det. Mohammed udtalte, dokumenteret: ”En dag og en nat i krigen er bedre end en måned i faste og bøn.” Ayatollah Khomeini, som førte an i Irans islamiske revolution i 1979, udtalte:” Den reneste af alle glæder i islam er at dræbe for Allah eller blive dræbt for Allah.” Der ligger omtrent 1340 år mellem de to udtalelser, men det burde være tydeligt for selv de største træhoveder, at islams budskab til sine efterfølgere ikke har ændret sig så meget som en tøddel frem til vor ”oplyste” tid.
Vi husker i forbindelse med tegningerne, at Hamas og andre palæstinensiske grupper var blandt de første, der truede europæiske interesser ved at angribe EU-kontorer i de palæstinensiske selvstyreområder, og tvang personalet til at flygte til en nærliggende israelsk militærbase for at komme i sikkerhed. (Palæstinenserne var klar over, at de kunne miste goodwill, hvis de havde dræbt personalet, som de havde mest lyst til! Ligeledes husker vi den muslimske boykot mod alle danskproducerede varer. De danske virksomheder, udenrigsministeren og mange med dem var skræmte og bøjede knæ og undskyldte i det uendelige.)
Det er sådan, islam optræder. De besejrer ved at skræmme.
Koranen byder muslimer at føre krig mod alle ikke-muslimer og dræbe dem, sådan står det skrevet: ”Lad ikke de vantro tro, at de nogensinde kommer til at undslippe. De har ikke magt til det…”
Sekulære muslimer, som vesten kalder ”moderate” er ikke mere sikre fra virkelige muslimske krigere end ikke-muslimer. ”Du skal ikke dræbe nogen, som Allah har forbudt dig at dræbe, bortset fra når det kan retfærdiggøres.” (Sura 17:32, , 6:150, 25:67). Et eksempel: Sunnimuslimer har ikke meget til overs for sine shi’ite-brødre, som på deres side ser på alle, som ikke er shi’iter, som ”afvigere” og derfor myrder løs på hinanden. (Og frafald fra islam inkasserer en dødsdom.)
Islam har med stor vildskab myrdet millioner af mennesker siden dens undfangelse tidligt i det syvende århundrede og kommer fremdeles til brutalt at myrde millioner af mennesker.
I det Nye Testamente, som er omtrent på størrelse med koranen, er ordet ”elsk!” brugt 184 gange. I koranen er en form af ordet ”elske” brugt en eneste gang, og også der i sammenhæng med krigsførelse: ”Allah elsker dem, som fører krig for hans sag.”
Kilde: Ramon Bennetts nyhedsbrev, v/Per Nielsen. Forlaget BERTHA, Kbh.S.

One comment

 1. Charles Nielsen

  Et par gribende film, der fortæller alt. Og fortjener al mulig omtale:!!
  Der er i og for sig ikke noget at sige om den, ikke andet at filmene fortæller sandheden om ISLAM.
  Filmene er rigtig godt lavet, og med rigtig godt misik, fer lige passer til det.
  Gog fornøjelse.
  Demokratierne sover i timen. dvs: VI ER OMGIVET AF TÅBER.Cartoons of Prophet of Islam (Anti Islam Spain)

  ————————————————————————
  Anti Islam – A Song Against The Islamic Violent Ideology http://www.youtube.com/watch?v=8yxarodnwtg&feature=player_embedded#!
  ————————————————————————
  Anti Islam – Verguenza Por ser relacionado al Islam http://www.youtube.com/watch?v=eag3K-nvm7A&feature=player_embedded#!