Pressemeddelelse fra Danish Defence League


– Pressemeddelse fra Danish Defence League™
Om vores charmeoffensiv i Nakskov d. 10.12.2011

Lørdag den 10 december 2011 besøgte Danish Defence League™ Nakskov på Lolland, for at dele julegodter og julekort ud til lokalbefolkningen. Denne dag var helliget julen og vi ønskede at give nakskovs beboere et anderledes og mere nuanceret billede af vores organisation end vi gav under vores aktion imod Baitul Hamd Moskeen.

Dagens charmeoffensiv startede rigtig godt og vi kom i kontakt med nogen af Nakskovs beboere på en positiv måde og fik delt vores julegodter ud. Det var en noget mennesketom by der mødte os, men de beboere vi kontaktede på gaden var som regel glade og positive over vores tilstedeværelse i byen.

Vi var i kontakt med det lokale politi der alle virkede positive over vores tilstedeværelse idet de kunne fornemme at Danish Defence League™ ikke var i byen for at lave ballade.

Efter vores juleaktion på gaden, gik vi ind og fik varmen på en lokal pub hvor vi også blev taget godt imod.

Vi kunne efter en times tid konstatere at der havde forsamlet sig en noget sørgelig flok af henholdsvis lokale muslimer og autonome. De ville for enhver pris have fat i vores medlemmer da det åbenbart er en stor synd i Nakskov at ville fejre julen og dele godter ud til folk.

Det lokale politi handlede her som man kan forvente at det danske dhimmi politi. De kontaktede undertegnede og fortalte at de ikke kunne stå inde for vores sikkerhed da de ikke kunne kontrollere de omkring 70 utilpassede unge i alderen 16-18 år. Det blev gjort klart at hvis medlemmer af Danish Defence League™ reagerede på denne provokation, ville alle medlemmer blive anholdt og eskorteret ud af byen. Vi valgte selvfølgelig at følge politets henvisninger da dette jo var en charmeoffensiv og ikke en reel manifestation.

Jeg forsamlede vores medlemmer omkring mig på pubben og forklarede kort situationen. VI ville blive anholdt hvis det kom til sammenstød med de lokale utilpassede unge. En del af vores medlemmer reagerede med vantro på min besked og mente ikke at det kunne være rigtig at man ikke måtte forsvare sig, uden at blive anholdt. Til dette måtte jeg fortælle dem at dansk politi, desværre, for længe siden har givet efter for muslimsk dominans. Desværre gjaldt dette også i en fredelig provinsby flere hundrede kilometer syd for landets hovedstad.

Efter noget tid på pubben valgte vi alligevel at gå på gaden og bevæge os imod vores biler. Det er klart at mange lokale må have fundet det dybt intimiderende at så mange muslimske og autonome unge var forsamlet i midtbyen og lavede ballade, så vi valgte at forlade byen og give lokalbefolkningen ro. På gaden var der ro. Ingen uroligheder i sigte. Dog kunne man fra tid til anden, se muslimske børn på helt ned til 8-10 år alderen holde udkig efter os straks ringe op på deres mobiltelefoner når de så os. Fra tid til anden hørte vi kanonslag gå af i nærheden.

Da vi endelig kom ned til vores biler kunne vi konstatere at til trods for det massive opbud af politi i Nakskov havde ballademagerne alligevel haft god tid til at angribe en af vores lejede busser. Alle dæk var skåret op og alle vinduer var smadrede og der var endog urineret op ad siden på bussen.

I forbindelse med at vi opdagede dette kom gruppen af muslimske og autonome ballademagere til syne ikke langt fra bussen.
Dette blev for meget for nogen af medlemmerne fra Danish Defence League™der satte i løb imod flokken og fik drevet gruppen af ballademagere længere væk, indtil politiet kom og lagde sig imellem.

Vi kunne konstatere at en lokalpolitiet er godt bekendt med nogen af disse ballademagere da man tydeligt kunne høre i mængden at: ”Nu stopper du Hassan, ellers bliver du anholdt”.

Dette må jo betyde at lokalpolitiet er godt bekendt med indtil flere af ballademagerne.
Vi fik rekvireret en stor taxi til de medlemmer der skulle have været med den ødelagte udlejningsbil.

Efterfølgende kan vi konstatere at Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi har kontaktet udlejningsfirmaet i Aarhus og forklaret at bussen var blevet udsat for hærværk og i øvrigt at firmaet ikke burde leje biler ud til en ny-nazistisk gruppering som Danish Defence League. Dette bliver selvfølgelig anmeldt til statsadvokaten da det er direkte bagvaskelse komme sådanne udtalelser.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi kan se frem til en retssag efter dette.

Vi forlod byen med ét eneste budskab: Vi ses igen i Nakskov til foråret!

På Organisationens vegne

Bo Rightwing,
Talsmand, Danish Defence League™

_____________________________________________________

SIAD-kommentar: Der er så mange vinkler i denne pressemeddelelse fra Danish Defence League, som vi følger op på i en del kommende artikler. Spørgsmålet er hvorfor TV2Øst nærmest ikke nævner noget om hærværket mod en lejet minibus mens dengang Danish Defence League hængte et par plakater op på en moske blev det kaldt hærværk.
En anden vinkel vil være at nu bærer mediernes ensidige propaganda om at DDL er ekstrem højreorienteret frugt. Dumme Per Betjent der tror på hvad medierne skriver og siger havde ringet til udlejningsfirmaet og sagt at de ikke skulle leje ud til nynazister. Vor herre bevares, en gang venstreekstrem propaganda fra mediernes side.
Samtidig er der også til en artikel om politiets håndtering af en flok fredelige demonstranter, hvorimod uintegrerbare muslimer får at vide at nu skal Hassan opføre sig ordentligt.

13 comments

 1. brian

  endelig ., fundet en DANSK hjemmeside med nogle af de samme meninger som mig ( og sikkert ) mange flere af den DANSKE befolkning efterhånden., danmark er blevet befængt med parasitter ( ja om ik hele europa ) de skyller ind som lopper på en hund ., håber da snart der er nogle der finder en loppe kur der kan udryde det utøj , og landet igen bliver et dejligt fredeligt sted at være.,meeeeeen er bange for at med den nye regering bliver det bare værre ., ( enhedslisten ) størrer landsforræddere skal man lede længe efter ., hvad gjorde man med dem for ca 70 år sidden ., nå ja ( BANG ) .,håber sku der er mange flere der kommer til at støtte op om jer , der må alvorlig talt til at ske noget .,

 2. André Eiby

  Jeg sad stolt derhjemme og fulgte med i begivenhederne, men ville hellere end gerne have været med af 2 årsager. 1. For at være med til at sprede budskabet om hvor slemt det efterhånden står til, og 2. for at støtte de venner jeg gennem et år har fået men som føles taget fra mig grundet intern uenighed. Vi kan blive rigtig mange der tier går på gaderne, skal uenighed og misforståelse ødelægge denne udvikling? DDL gjorde, som altid, et solidt stykke arbejde, men det meget vemodigt at sidde passivt derhjemme og ikke kunne bidrage i kampen mos pizlam.

 3. Kirsten Madsen

  – og sandhederne kan ikke siges mere tydeligt, end det bliver gjort af
  Dorothea og Ingeborg Klausen!

 4. Ingeborg Klausen

  Det giver håb og glæde at se, at der er modige danskere, der ikke giver op over for en overmagt.
  Vi kan læse om “det arabiske forår”, der får pressen til at gå i ekstase, selv om vi ved, at islamister vil løbe af med sejren. Pressen jubler over “folkets” protest mod “overmagten”.
  Når danskere protesterer og vil bevare – eller genindføre – frihed, så tryner pressen de få modige og kalder disse modige danskere for “ekstreme højreorienterede”, racister osv..
  Pressen ønsker åbenbart ufrihed.
  Pressen ønsker åbenbart at islamisere Danmark.

  Når det er tilfældet, så må vi sige:

  Ud med pressen!

  Vi vil ikke, og kan ikke finde os i, at danskere skal underlægges islamiske lovregler.

  Politiet skal værne om grundlov og beskytte danskere, som også værner om grundloven.
  Politiet må ikke være bange for frihedens fjender: muslimer (politisk korrekt kaldet korantroende muslimer!) og autonome!
  Politiet skal være dets rolle bevidst, ellers smuldrer vort land totalt!

  Friheden længe leve!

  Ud med frihedsberøvende ideologier!

 5. Dorothea

  Med et svagt politi, bange og feje politikere, med en presse, der går fjendens ærinde, med en befolkning, der opgiver eller gemmer hovedet bag busken, så er det svært/umuligt for de få modige danskere at håndhæve vor grundlovssikrede ret.
  Ja i det hele taget er det at få politikere og dommere til at holde grundloven blevet en yderst mærkelig/umulig affære.

  Det kan vi ikke acceptere.

  Godt gået DDL.

 6. Kirsten Madsen

  Dhimmificering og islamisering i Nakskov – så det vil noget!
  Det er ikke alene ufatteligt, det er i den grad afslørende af flere tilstande, som vi befinder os lige midt i – udstillet på alle måder i Nakskov!
  Politiets tilsvining af DDL og/ eller budbringerens? – udløser naturligvis et retsligt efterspil, hvis der er skygge tilbage af DK som en retsstat!
  Og så hovedet på sømmet: DET VAR IKKE DE AUTONOME OG DE UINTEGRERBARE MUSLIMER, DER INDGIK I DEN PUBLICEREDE KRITIK RETTET MOD BILUDLEJEREN – EN KRITIK, DER BURDE VÆRE EN DYB BEKLAGELSE OG UNDSKYLDNING TIL FIRMAET!!!!!!!
  Det er i det hele taget på alle måder en sag, et eksempel helt ude over kanten!!
  SÅDAN VINDER ISLAM.

 7. Charles Nielsen

  Børnebomben

  Ser I. Nu siger jeg det igen.
  LAD OG ALLE SAMMEN SAMLES ET STED, LAD OS SÅ FÅ EN STILLE SNAK OM DET OVER EN KOP KAFFE.
  For jeg er ikke interesseret i at mine børn og børnebørn kommer til at betale for min passivitet “”
  Jeg er fuld ud klar over at ballonen kan gå op meget snart. Men vi skal først benytte os af vores grundlovs sikrede ret, til at snakke om det. Og så se hvad det derefter sker.

  Efter en evt næste demo, vil jeg anbefale: Der skal fremskaffes fra politiete side til f.eks. os der vil holde en demo, en ufravigelig demonstrationsplan. Denne plan skal være ufravigelig, således, at hverken politi eller vores demo kan foregå uden for planens rute. Der er ingen forbehold i vores grundlovssikrede ret. Dhimmi politiet skal også holde sig til deres egen plan.
  Og ikke sådan som de gjorde i Nakskov. De ville gerne have julegodterne, så nogle havde jo nok fingrene i kagedåsen, så lige pludselig så de Islammerne og deres Danske, konvertitter- medløbere. jo jo: Der var nok nogle Dhimmi kripoer, der troede de tissede, men så sked de. Da trådte de et skridt tilbage, så gled de. !!

 8. John Hinze

  Jeg vil gerne ønske Danish Defence League og SIAD en god jul.

  Pigen på billedet bragte mig i julehumør 🙂

 9. Philipkbh

  Det var pinligt altså hele episoden. Ordensmagten fik oplyst at de skulle sikre vores transportmidler. Ellers ville vi ikke tilbageholdes og stå for opgaven selv. Hvilket ikke blev imødekommet!

  Senere da vi opdagede hærværket og gerningsmændene nærmede sig højlydt og én delegation af DDLér søgte dialog med disse, blev DDLérne stoppet af en tynd kæde politifolk. Som ikke vidste hoved eller hale af almen massekontrol. De udviste meget forvirring og manglende overbliv. Indtil de af DDL folk fik valget mellem, at angribe og fordrive horden af, knapt så lokale, hærværksmænd eller se på mens DDL løste opgave. Herefter vågnede politiet op og gjorde et upåklageligt arbejde med esscorten ud af byen.

 10. H.Kristensen

  Jammen saa maa Nakskov vaere et af de foerste steder man skal “forklare hvordan Danmark virkelig er” og dernaest faa en masse medlemmer til SIAD og faa dem til at stemme paa de “rigtige” til naeste valg. Dem der saa kommer ind i Folketinget, dem der tror paa “det GAMLE Danmark” kan saa finde nye politibetjente der kan holde ro og orden paa DANSK vis. Det maa da vaere vejen. Hvem siger at der ikke kan vaere ARBEJDSLOESE politibetjente.

 11. Charles Nielsen

  Både politi og balademagerne skulle have haft nogle rigtige gode gammeldaws bøllebank.
  Ja fingrene er ikke til at styre ret meget længere, for det ender ikke godt med motorikken.