Et angreb der skaber terror er et terrorangreb

Dette billede er taget af politiet i 2007, da man ransagede Nordines lejlighed. På pansernærværnsvåbnet ser man tydeligt sværdversene fra koranen påsat. Med dette bevis er historien om at Nordine Amrani kun var en gal kriminel sat til vægs en gang for alle.

Europæiske medier har meget travlt med at fortælle os, at det frygtelige der skete nede i byen Liege i Belgien ikke var et terrorangreb, men en kriminel der gik amok.

Det er det samme hver gang en muslim laver et terrorangreb, så skal det dysses ned. Straks ser vi deres mor/mødre i TV der skriger “det ville min søn aldrig gøre”,  den verdensomspændende umma på 1,5 milliarder muslimaniacs frygter et gengældelsesangreb og vi får at vide almindelige muslimer selvfølgelig ikke er sådan.

Det faktum at medierne kalder Nordine kriminel – og derfor altså ikke kan have udført et terrorangreb – er helt hen i vejret. De der fulgte profeten muhammed var bøller, banditter, mordere og tyve før de konverterede til islam. Efter konverteringen satte de alt deres “ekspertise” til rådighed for profeten.
Abu Musab al-Zarqawi, der var ansvarlig for mordet på tusinder af mennesker i Irak, var oprindeligt biltyv.
Mange muslimske konvertitter er tidl. fængselsindsatte der konverterede til islam i fængslet.

Idet at Nordine var kriminel betyder ikke at han ikke kan begå et terrorangreb, altså jihad mod Vesten, det kunne tværtimod være begrundelsen, hvis han havde følt at Allah ikke ville slippe ham ind i himlen, fordi han havde lavet for meget haram. Da giver koranen ham en mulighed for at komme direkte i himlen, at udføre jihad for Allah. At han bestemt ikke er upåvirket af koranen, kan man jo se på et billede her ovenover hvor jihadversene sidder på hans pansernærværnsvåben.

Det bliver mere og mere åbenlyst for alle, at medierne er under en eller anden form for overordnet kontrol, ganske som under 2. verdenskrig.

En muslim behøver ingen tilladelse for at udføre jihad. Han behøver ikke et medlemskort fra al-Qaida, han har tilladelsen direkte fra Allah. Han har også et manifest, det hedder koranen.

3 comments

 1. Inge-Lise

  Kirsten Madsen har ganske ret: Europa er i krig.
  Europa befinder sig i “Krigens Hus”, da Europa endnu ikke totalt har underkastet sig islam.

  De europæiske befolkninger vil/kan ikke fatte alvoren.

 2. Kirsten Madsen

  Nej, det må endelig ikke hedde sig – at Europa er i Krig og endnu mindre tales eller skrives om det! Hvorfor, når nu EU politikerne selv har bedt om den krig? – Eller troede politikerne virkelig, at når man var overdådigt flink ved de inviterede muslimske indvandrere og åbnede op for islam i Europa, så ville muslimerne også være flinke over for de europæiske befolkninger?
  Hvorom alt er, så kender vi resultaterne og den virkelige EU-dagsorden, hvis man ellers vil erkende det!
  Som det fremgår af artiklen, sådan forholder det sig!!
  En muslim er forpligtet til Jihad, det påbyder Koranen. Måske har Nordine været på “genopdragelse”, det er jo ikke så ualmindeligt i de kredse! Det kunne være i en træningslejr i et muslimsk område, hvis han da ikke ligefrem er blevet uddannet i det belgiske forsvar, som det sker i Danmark.
  Hans kendskab til brug af en større våbensamling, som det fremgår af billedet, kunne tyde på det!
  Hvis man læser bogen, “I Hellig Krig”, (Aschehoug), vil man få et godt indblik i, hvorledes disse muslimske Jihad-krigere udrustes til terrorisme.
  Bogens hovedperson med dæknavnet Omar Nasiri og hans familie var marokkanske indvandrere i Belgien. Der indgår Omar og en bror på et tidspunkt i opbygningen af en terrorcelle. I 1990erne befinder Omar sig i al-Qaeda træningslejre i Afghanistan og Pakistan.

  Europa er i krig! Vågn nu op Europas befolkninger! Imamerne råber allerede ud fra minareterne og Recep Erdogan råber: “Kuplerne er vore stålhjelme, minareterne bajonetter og moskeerne er vore kaserner!”