Nissehueforbud i nabolandet

Man skulle tro at nogen ville lave en joke om hvor langt islamiseringen er nået i Europa men nej, det er skinbarlig virkelighed.

En skole i Norge havde for nylig inviteret til juleafslutning, hvor man havde sendt en invitation ud med et billede af en nisse. Men da børnene mødte op fik de at vide at det ikke længere hed en juleafslutning men en “vintermarkering” og at de ikke måtte bruge de medbragte nissehuer, da de var forbudte. Læs her

Lærerne havde gjort det sådan for at muslimerne skulle føle sig godt tilpas.
Det lavede de senere om, da de mærkede hvor vrede det norske folk blev på dem, så nu lød det, at de gjorde det for at beskytte de etniske norske fra at blive generet. Læs her

Så selvom de multikulrede lærere nu er på tilbagetog står man med en mærkelig smag tilbage i munden når man tænker tilbage på den norske Quisling-regering under 2. verdenskrig der også forbød røde huer. Her er dekretet fra dengang.

2 comments

 1. C. Petersen

  Særhensyn som på nogen måde går udover aller hindre gængs praksis for fædrelandet og dets børn, bør straffes.
  Krav om særhensyn bør aldrig kunne efterkommes, kun med få undtagelser, og dette vil aldrig kunne bringe den offentlige orden eller nationale kultur i fare. I Danmark tales sproget Dansk og kulturen er også Dansk. I Dubai blev et britisk turist-par fængslet for at have kysset hinanden offentligt.
  I denne sag blev der ikke taget nogen form for hensyn.
  Jeg må blot spørge, Hvad muslimer i et land, der hverken praktiserer heller overholder Islam, bør dette ikke være en stor eller større end at prøve at lade frustrationerne gå ud over vort kære fædreland?.
  VI må blot konstatere, at kampen er i fuld gang.!!!
  Landsmænd, Vi kæmper til den sidste muslim har forladt dansk jord