Muslimer angriber præst med syre juleaften

Uganda, Kampala: Præsten var ved at lukke kirken, da en gruppe mænd kastede syre i hovedet på pastor Mulinde alt imens de skreg Allah u ahkbar.

Præsten var også tilknyttet det internationale hospital i Kampala hvor han nu er indlagt. Han har fået beskadiget sit ene øje og ødelagt den ene side af ansigtet af syre. Hans menighed overvejer nu at få sendt præsten til Sydafrika så han kan få en plastisk operation.

Politiet i Kampala siger at de ikke ved om angrebet er religiøst betinget trods det at pastoren er en frafalden muslim der har påkaldt sig mange muslimers vrede for det første for at konvertere til kristendommen og for det andet for at udstille islam i al dens ynkelighed.

4 comments

 1. H.Kristensen

  Alle vore fejl er hugget i granit…….og alle vore gode gerninger er skrevet i sand!
  Hva’ med en ny sang?? ” En lille muslim rejste , med stoerste hast hjem til sit land…” Saa kan andre fortsaette og sprede sangen udover Danmark.
  Og goere som Vikingerne gjorde det: “faa det hugget i granit”.

 2. Kirsten Madsen

  Så sandt – Islam udstillet i al sin modbydelighed – og ynkelighed!!!
  Praktiseret af et sølle folkefærd besat af ondskab, islam, med hjemmel i de sataniske koranvers. 1400-års historie beretter om denne djævelskabs udbredelse, der er virkeligheden for milliarder af mennesker på vor klode.
  Dette djævelskab, islam har opnået uhindret adgang – nærmest inviteret til islamisk krigsførelse på verdensplan (det, der er tilbage) af magtsyge, sindssyge, ondskabsfulde politikere og politiske skvadderhoveder, samt kulturradikalismens drømmere og falske godhedsapostle.
  Mod dette vanvid går SIAD, SIOE til modstand.