Afghansk kvinde skar svigerfars penis af

En afghansk kvinde skar hendes svigerfars penis af med en kniv efter at han forsøgte at voldtage hende.

“En dag, da manden var væk fra hjemmet forsøgte han at have sex med sin svigerdatter, og hun skar da hans penis af med en kniv,” siger en læge fra et privat hospital i det østlige Afghanistan Ghazni-provins igår lørdag. Lægen ønsker at være anonym.

Manden blev sendt til behandling på privathospitalet, men blev sendt videre til hovedstaden Kabul for at modtage mere specialiseret behandling. Episoden fandt sted for to uger siden, men er først nu kommet for dagens lys.

Ifølge tal fra en Oxfam rapport i oktober siges der, at 87 procent af afghanske kvinder rapporterer at have oplevet fysisk, seksuel eller psykisk vold eller tvangsægteskab.

En 15-årig pige blev tortureret af sin svigerfamilie igennem et halvt år, fordi hun ikke ville være prostitueret.

Se videoen som de danske medier ikke turde vise dig:

8 comments

 1. Mette B

  @PH Bering – er du nu ikke lidt hård – der findes jo muslimer i Danmark, der tror på demokratiet, yder til samfundet og ikke vil have Sharia indført – så længe de gør det, skal de da have lov til at være her. Disse muslimer vil nok heller ikke savne moskeerne, når vi engang får dem nedlagt!
  Med hensyn til oplægget, så har jeg fuld sympati for den kvinde, der gjorde dette – men hun kommer jo nok til at betale en høj pris for det.
  Men jo flere kvinder, der som hende tager “sagen” i egen hånd, kan det måske være, at mændene efterhånden lærer, at voldtægt koster!
  Men det kræver mod og det er ikke mange undertrykte kvinder, der kan samle det sammen – det har man jo set gang på gang – ikke kun mellem muslimer, men også i Danske familier!
  Og så er der klippet – “der findes ikke prostitution i Islam”! – som mange andre ting, vi hører om denne “fredelige “religion”” er det jo også en løgn. Det er da “sjovt” så fordømmende muslimer er overfor prostitution, og så foregår det i alle deres egne lande – de skulle tage og “gribe til egen barm” før de dømmer/fordømmer – På grund af Islams tilladelse til flerkoneri, så gifter man sig, for en tid med kvinden – det kan være en dag eller mere – man betaler en medgift og så er den klaret! Men det er jo lidt mere kompliceret end prostitution på vore kanter – men at tæske en kvinde/pige, fordi hun ikke vil være med til dette er jo grotesk. Vores system er da langt bedre, da det i mange tilfælde er kvindens eget valg, og er det ikke, så er der muligheder for at få manden/kvinden dømt for rufferi. Hende her har jo ikke en chance, for det ender jo nok med, at hun bliver solgt i den sidste ende alligevel!

 2. P.H. Bering

  Helt ok, Kirsten. Bare vi ikke taber målet af syne i forargelse over islams barbari.
  For målet et at få smidt ALLE fremmede muslimer ud af vort land, uanset om de er nok så pæne mennesker.

 3. Kirsten Madsen

  Jovist har du ret P.H. Bering! (Din første kommentar.) Der foregår forfærdelige ting overalt i verden – også begået af (etniske) danskere. Men den inviterede islamiske besættelse af Europa har, som bekendt, foråsaget en voldsom stigning af kriminalitet især, hvad angår vold- og voldtægtssager. Det er en del af de uciviliserede, hjerneblæste jihadkrigeres rå og primitive krigsførelse – dikteret af den eneste almengyldige og militære lærebog, koranen. Vi er også bekendt med, at medierne er voldsomt oppe på mærkerne, når danske borgere begår usædelig kriminalitet, men betydeligt mere afdæmpede eller fraværende, når lignende i langt flere tilfælde vold og voldtægter begås af de muslimske besættelsestropper.
  I de islamiske klansamfund har mændene den absolutte dominerende rolle i samfunds- og familieforhold. Kvinders status er nærmest reelt at betegne som retsløse slaver, der har en pligt, at betjene mændene og producere børn. At det forholder sig således, giver anledning til megen seksuelt relateret vold – ikke mindst i de tilfælde, hvor kvinder vover at gøre modstand og forsvare sig mod misbrug!
  Derfor er det vigtigt at oplyse om de forhold, fordi de er en inkorporeret del af islam og dermed en ikke uvæsentlig del af islamiseringen – som nok må være værd at forholde sig til – selv for halalhippierne!

 4. H.Kristensen

  Det ER syge mennesker……….MEN danskerne (dem der tror paa SIAD) kan sagtens hjaelpe med at goere dem raske. Bare send dem og de danske tilhaengere til deres “elskede” land og saa lade dem vaere i fred.
  Det skal alt sammen goeres ved naeste valg.

 5. P.H. Bering

  Ja, det har Kirsten selvfølgelig helt ret i.
  Men hvad kan vi gøre indenfor lovens rammer, med en en tanketom. botox-smuk wannabe som folkevalgt statsminister?
  Stakkels Danmark!

 6. Pingback: Afghansk kvinna skar av penisen på svärfar « Sweden Confidential
 7. Kirsten Madsen

  Denne afghanske kvinde opfyldte et stort (nytårs)ønske, som sikkert utallige afghanske og andre muslimske kvinder har! Til gavn for hele verdenen og tillige til lykke for den ikke muslimske verden!

  Den 15-årige piges skæbne er ubærlig! Hold lige denne og utallige andre tilsvarende grusomme forhold op mod EUs og vore egne politikeres higen efter islamiseringen af Danmark og det øvrige Europa!
  Føj for iskolde infame magtliderlige uslinge, siger jeg.

 8. P.H. Bering

  Egentlig er den slags perversioner ikke interessante set med danske øjne. Der foregår forfærdelige ting rundt om i verden. Også i Danmark, hvad de seneste års børnemishandlingssager vidner om.
  Lad os gøre os klart at det, SIAD kæmper imod, er islamiseringen. Og at den egentlige fare IKKE er den kriminalitet, muslimerne fører med sig (den kan jo endda stort set fjernes, når vi indfører sharia). Islamiseringen bliver gennemført af de hundredtusinder af ganske almindelige pæne muslimske mennesker. Af indvandrede, “velintegrerede” muslimer.
  Det er sør’me dem, der udgør langt den største fare!