LEDER: Ikke godt nytår

Islam er ikke en religion i normal betydning af dette ord. Islam er en sammensmeltning af sociale, politiske og juridiske systemer med et trossystem. Den er hverken det ene eller det andet – islam er unik.

Filosofisk set står islam så fjernt fra andre religioner, som man kan forestille sig. Den ligger på den anden side af nihilismen, og dens moral er vendt på hovedet. Inden for samfundet fungerer islam modsat alle andre religioner. I stedet for at fremelske fred og samfundsharmoni, sår den vold og opløsning.
Det siger og skriver Rebecca Bynum  redaktør på The New English Review.
Hele hendes artikel er oversat af Lars Hedegaard og kan læses på   http://www.sappho.dk/islam-teologisk-betragtet.htm

Nu er amerikandernes problemer med islam ikke de samme som vores. De kan blive nødt til at ændre i tillægsartiklen om religionsfrihed i deres forfatning.

Vi danske har ikke det problem. Vi har en grundlov, der godt nok fastslår religionsfrihed, men vi behøver ikke at bevise at islam ikke er nogen religion i Grundlovens forstand. 

For Grundlovens §67 fastslår at “Borgerne har ret til forene sig i samfund for at dyrrke Gud på den måde, der stemmer overens med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden og den offentlige orden.”

“Læres eller foretages”? Koranen er islams grundbog. Det er den, der læres efter. Den  rummer talrige passager, som strider mod sædeligheden og den offentlige orden – vel at mærke passager, som tages dybt alvorligt af de troende (Se “Islam for vantro i Det sorte lexiconhttp://sortelexicon.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=). Det er derfor let stoppe islam i Danmark med grundloven i hånden – hvis man ellers tør!

Det er faktisk det, vi har politikere til: at turde. Iøvrigt har de endda aflagt “Højtideligt” (skriftligt) løfte om at ville overholde Grundloven.

Fejlen er at vi vælgere finder os i at politikerne begår groft grundlovssbrud.

Derfor bli’r det desværre ikke noget godt nytår for Danmark.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

HAN

8 comments

 1. H.Kristensen

  Rigtigt Charles Nielsen, hvad jeg mener er, at Islam ikke kan erklaere religionsfrihed i Danmark. Derfor SKAL den erklaeres ugyldig og alle Mosqeerer rives ned. Det er saa klart i paragraf 67.
  Ud i landet og find medlemmer til SIAD, saa ordnes det ved naeste valg.

 2. Charles Nielsen

  Hrr H.Kristensen
  Det kan ikke komme på tale, med bare at nævne Islam som religion, der er kun en ideologi, født af en dårlig vist, skrevet af ørkenrøveren og pædoen Muhammed, i een af hans halusinationer med englen gabriel, foregået i en hule. Hvem har lagt pennen i hulen. ??? (Julemanden måske)
  Det er § 67 i grundloven der her er tale om, og den taler for sig selv og det er tydelig, at Koran og Islam kan fjernes vha denne lov.
  Enten gør politikerne det frivillig, ellers så gør folket det for dem.
  GUD BEVARER DANMARK.

 3. H.Kristensen

  Grundloven giver IKKE religionsfrihed. Og den siger IKKE at man kan tilbede enhver GUD, man kan kun tilbede GUD.
  Laes den nu rigtigt.

 4. Charles Nielsen

  Jeg har mine betænkeligheder mht. Dhimmi- politi-skiderikkerne. De tør ikke gribe ind over for islammerne. der er kun os vandtro de er ude efter, os kender de jo.
  De siger man må holde en demo, og så modarbejder de den (Herning).
  Aldrig nogen sinde vil jeg acceptere en islamisk politibetjent, (England) for mig er han Pædofil, da han dyrker denne beskidte ideologi islam, ud fra koranen.
  Jeg accepterer heller ikke de danske, for de værner om disse vandaler, ellers er de meget rædde for dem. Hvilken politi og myndigheder, samt politikere, pyh. Disse godtager jo hele koranen og islam, de tør ikke andet. De kan kun sidde og kukkelure i en fotofælde, fise lidt rundt om natten og se om der er en bette tyv inde i en brugs, samt lure efter sikkerhedssele.

  Jeg kørte ude en nat: Jeg blev stoppet, nåede at få selen på. Jeg kunne ikke nære mig. De fik lige lidt skældud. Jammen vi gør jo kun vores arbejde sagde de. Så sagde jeg: Tænk selv, Tag hånd om de muslimske vandaler i stedet for at genere os lovlydige borgere. Spark jeres politifuldmægtig (Mægtigfuld) i hans fede røv og sig han han skal tage sig sammen og sætte jeg til noget fornuftigt. Farvel og god jul. Så forsvandt De og julefreden sænkede sig igen.

  Det er jo landevejsrøvere og statsautoriserede tyveknækte, samt dette rådne lovgivningsapparat, der vil forhinder den almindelige ordentlige dansker at tænke selvstændig.
  Jeg vil ikke styres, jeg er ikke tysker. jeg retter kun ind efter grundloven. Så jeg opfordrer jeg alle til, ikke at respektere et islamisk politi.

  Politi og myndigheder, samt politikere overtræde Danmarks riges grundlov. Der kommer selvfølgelig en dag hvor dette er slut. Efter dette kommer Islammerne YT. Politi og myndigheder, samt politikere kommer til at danse efter grundloven, eller bliver udskiftet.

 5. Kirsten Madsen

  Dette link taler for sig selv og vidner om autreret barbari og primitivitet. Den slags forbrydelser hører ind under ethvert lands ordensmagt.At forholde sig til ideologien islam, dens lære er enhver borgers pligt. En pligt, som SIAD tager meget alvorligt: Stop Islamiseringen Af Danmark!

 6. Kirsten Madsen

  Netop! Et ikke godt nytår er det, som det danske samfund er blevet lovet fra det magtpolitiske hold!
  En på flere og forskellige måder kriseramt verden – (selv Det arabiske Forår, ser ud til at få istid!) – Hvorimod der varsles tropisk klima på jordklodens temperede bælte og isen vil forsvinde fra polerne ifølge klimamafiaen.
  En verden, hvor islam får lov til at brede sig og tiltage sig mere og mere magt i kraft af en udbredt tilbedelse af vor tids populære og aldeles farlige isme, islamismen med kælenavnet multikuturalismen. Vor tids samfunds- og landsforrædere.
  For region Danmark er EU-marionet- regeringens påbud om et ikke godt nytår støttet af et flertal af vælgere. En perfekt landsødelæggende regering. Det være sig på områder som tiltagende indførsel af muslimer, tiltagende islamisering, omgåelse af Grundloven, nedbrydning af dansk kultur, nedbrydning af det producerende erhvervliv med yderligere økonomisk nedtur til følge og planer om yderligere afgivelse af suverænitet.
  Men det skal der laves om på!
  Et folk, der godvilligt eller i ligegyldighed lader sig trække ved næsen, forsvinder! Det er faktisk det, der arbejdes ihærdigt på! Den fromme tale om
  uddannelse – højere og højere er desværre blevet et politisk håndtag, der drejes på med den hensigt at suge ungdommen ind i et multikulturelt helvede. Uddannelse til arbejdsløshed? – Et ikke godt nytår!
  Det skal ændres til: Et godt nytår!

 7. Charles Nielsen

  Jo islam er både det ene og det andet.
  Det er en Pædofil ideologi, samt at denne ideologi står for alt det modbydelige der findes.