Dannebrog eller EU-kluden?

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1683753.ece

Ekstra Bladet

Afstemning

Hvad synes du om EU-flaget?

Det er flot
29,83 %

Det er ligegyldigt og grimt
70,17 %

Hvis du skulle vælge mellem Dannebrog og EU-flaget, hvad ville du sætte op?

Dannebrog
92,27 %

EU-flaget
7,73 %

se udvidede resultater

Kommentarer overflødige….

25 comments

 1. Den danske mand

  Om vores flag er flot eller ej, det er enhvers egen sag. Men det jeg kan lide ved vores flag, er at det er mit flag. ET flag der presentere vores land Danmark. Derfor holder jeg altid til mit eget flag.

 2. H.Kristensen

  Jeg er ked af det , Niels ( Nils ) Kristian, men du gik i faelden.
  Du er go’….men ikke god nok.

  • N.K. Toft

   Hvilken fœlde? Det er et meget sødt forsøg, men det gør det nu ikke rigtigt. Det falder jeg slet ikke ind at jeg måske heller ikke hedder Toft, vel? Som sagt, jeg står i det register, men under hvilket navn kan i jo så gœtte på 😀

  • N.K. Toft

   Jamen det gør han sikkert 😀 Der er jo en del fornuftige danskere der har opgivet deres tidligere hjemland til fordel for bedre steder på kloden. Jeg står der skam også, men som sagt ovenfor – ikke under Niels Kristian eller N.K. Det er dog interessant at du har adgang til dette register, Charles. Så vidt jeg var informeret er det forbeholdt kommunalt ansatte, hvilket kunne tyde på lidt magtmisbrug fra din side?

 3. H.Kristensen

  Du kan ikke afvise at du IKKE hedder Niels Kristian Toft.
  Hvor jeg har det fra kan du saa gaette paa.

  • N.K. Toft

   Jo, jeg kan sagtens afvise at jeg ikke hedder Niels Kristian Toft, idet N.K. er et pseudonym. Toft er dog rigtigt nok.

 4. P.H. Bering

  N.K. Toft: Deres fornavne er aldeles ligegyldige.
  Deres eneste værdi er som afskrækkende eksempel.
  Til gengæld er denne rimeligt høj.

 5. H.Kristensen

  Selvfoelgelig kender vi Nils Kristian Toft.
  Han er som alle de danske der rejste “til bedre lande” for til sidst at komme HJEM til lille Danmark hvor det trods alt er bedre.
  Og naar ISLAM er ude af landet bliver det ENDNU bedre.
  Den lille “brune” ring i enden af hunden er lige saa noedvendig som den ende med taenderne.

  • N.K. Toft

   Hvor får du fra at jeg hedder Nils Kristian? Og hvorfor skulle jeg dog i mine vildeste drømme komme hjem til Danmark – Europa’s provensielle skrotplads?

 6. P.H. Bering

  N.K. Toft
  NKT’s forsøg på at argumentere falder ynkeligt ud.
  Som Kirsten skriver: det er som om en lille dreng i skolegården skriger op og truer med at han nok skal få de store drenge til at tæske os. Er det et argument FOR islamisering?.
  Ja, måske nok i virkelighedens brutale verden, men bestemt ikke i ærlighedens og logikkens verden.
  Og så afvises mine argumenter med at jeg er gammel.
  Hans egne fremsættes af en åbenbart yngre mand/kvinde.
  Jamen du gooodeste!
  Kort sagt: VI er de stærkeste, og VI står for den nye tid.
  Det sagde nazisterne og kommunisterne også. Og nu islamisterne.
  Tja…
  Det kan godt være at Danmark bliver tværet ud, og at NKT holder på den rigtige hest. Det er nok endda sandsynligt. Måske VIL Danmark blive tværet ud. Og det vil ganske rigtigt være velfortjent, som NKT skriver. Ikke fordi vi trods alt er nogle stykker, der gør modstand, men fordi set store flertal er flintrende ligeglade og blot vil hytte sig.
  Som Winston Churchill sagde:
  “Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt – så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
  Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver.”

  Men hyg dem endelig i udlandet med de lavere skatter hr./fr. Toft. Og bliv endelig derude!

 7. Kirsten Madsen

  En person, der holder af sit land – også i trængselstider – og har vilje til at forsvare sit land mod overgreb og tyveri, kan aldrig være eller blive ynkelig og sætte halen mellem benene eller være forræder.
  Døm selv Toft, Der dritte Reich tilhænger, hvad du er.

 8. Charles Nielsen

  Jeg tror at hrr N.K. Toft er et ungt menneske, men opfører sig som et gammelt, der ikke kan lære mere. (Fyren er sat, som man siger.)
  Så Kirsten Madsen, lad os undskylde ham, han lider jo nok af tidlig demens.

 9. N.K. Toft

  Kirsten, jeg vil snarere mene at det er dig – en tilbeder af et ligegyldigt lille land – som er ynkelig. Jeg fremsiger bare fakta. Danmark bliver œdt af de store hvis Danmark ikke retter ind. Velfortjent.

 10. Kirsten Madsen

  Jeg må le! Din tale, N.K.Toft, er som drengens i skolegården, der vil vise sig, men bliver gjort til grin, hvormed drengen så udbryder: Jeg kan nok få nogen af de store drenge til at tæske jer! (Jeg tror ikke, at England gider at deltage!) En replik, der gør drengen endnu mere ynkelig.

 11. P.H. Bering

  Tak til N.K. Toft for en lysende klar beskrivelse af kulturradikal tankegang.
  Det nytter ikke at skælde ud på manden/damen. (Toft er dog nok en mand; kvinder der udtrykker sig sjældent så bombastisk.).
  Men det nytter bestemt at lære mere om den kulturradikale overklasses mentalitet og tankegang – incl. at den er dybt rodfæstet i intetheden.
  KNOW YOUR ENEMY!

  • N.K. Toft

   Intetheden? Min mentalitet er forankret i uddannelse og en plads i et projekt der hylder frihed og fremtiden. Din er forankret i en gammelmands-frygt for nye ideer og et uanseeligt lille geografisk område nord for Tyskland og vest for Sverige.

 12. Charles Nielsen

  Jeg ser med glæde at Hrr N.K. Toft, hællere end gerne vil have EU kluden, og den falitbo.
  Vores lille KRONE bliver ovenvande, når Euroen går ned som en sten.
  Så hrr N.K. Toft: Behold du bare eurabia og den hallal.
  Kluden bliver snart farvet grøn, og beskrevet med Krimskrams.
  Uha hrr Lars Ø, 266B er noget lort. Man må aller højest sige , at fingrene sidder løse på fluesmakkeren. Jeg forstår dig.!!

 13. Kirsten Madsen

  I Danmark er vi mange, et stort flertal, der holder af Dannebrog og er stolte af vores flag, fordi “I Danmark har vi rod, der har vi hjemme!” Danmark har altid været en nation, der har haft samhandel med nære og fjerne lande. Det har vi det meget fint med, og det har vi ønske og vilje til at fortsætte med, men rigtig mange af den danske befolkning ønsker ikke at vores land skal blive et stykke landområde i det totalitære magtsyge EU/ Eurabia. Vi vil ud af den fælde.
  Hvis du har det så elendigt med Dannebrog og Danmark, så flyt dog dine teltpæle uden for Danmarks grænser, vi vil ikke savne dig fætter Højben Toft.

  • N.K. Toft

   Jamen jeg ER allerede flyttet ud af Danmark. Tror du med al seriøsitet at jeg har tœnkt mig at give størstedelen af mine hårdt-tjente penge til en flok provensielle tosser. Men det er stadig nødvendigt at minde danskerne om deres egen ligegyldighed, så de ikke bliver for høje i hatten. For hvis de bliver det, må andre, mere vœrdige, lande som Tyskland, Frankrig og England jo give dem et dask.

 14. Lars Ø

  Toft med hvad ret kalder du EB læsere for højreorinterede underklasse,det er det folk du foragter der har givet dig den uddannelse der gør at du mener du er mere værd end os andre,Du skulle have et lag tæsk din møghvalp og så skulle du landsforvises din forrædder.

 15. N.K. Toft

  Dannebrog er den ligegyldige klud. Et flag fra en ligegyldig munkeorden fra Middelalderen som blev anvendt som propaganda efter et mere eller mindre halv-suspekt “korstog” mod en flok uskyldige Estere. EU-flaget reprœsenterer fremtiden og Dannebrog fortiden. Ekstra Bladet er avisen for Danmark’s ultimative højreorienterede underklasse, så afstemningen beviser sådan set intet. Forstå nu at befolkningen i et lille land i Nordeuropa er fuldkommen uden nogen former for inflydelse på hele kontinentet. EU er vejen frem og Danmark må sådan set bare rette ind eller – forhåbentligt – bliver straffet retfœrdigt af de andre EU-lande for dens befolkning’s evindelige klynk.

 16. P.H. Bering

  Lad mig citere fra Det sorte Lexicon:

  Dronning Victoria overværede indvielsen af Suez-kanalen i 1869. Ved den lejlighed lod hun gennemføre en meningsmåling blandt skibscheferne om, hvilket af de deltagende nationers flag, der var de smukkeste. Det var naturligvis Dannebrog. Peter Seeberg skrev: “Det er kedeligt for de andre, men det er pinlig sandt! Vi har fået tildelt det smukkeste flag i verden. Det må der være en hensigt med – og det er der naturligvis”.