Læserne blogger: Statsminister og overklassesocialist


– Vi SOCIALISTER har altid været go´e for andres penge, og det fortsætter vi med. Vi SKAL finde 97 mia. hvert år til vores fattigdomsflygtninge; vi SKAL finde 600 mill. til de sultne i det bundløse Afrika; vi SKAL betale 18 mia. til EUs løbende forretninger og frås;(Jens Okking får 52.000,-kr. i EU-pension hver måned resten af livet for ikke at have sat sine ben i Parlamentet; Ritt Bjerregaard og Mimi Jacobsen endnu mere);vi SKAL hjælpe grækerne, italienerne og spanierne med 40 mia., så de kan vedblive med at betale pensioner til forlængst afdøde generaler og andre, der har været døde i mere end 50 år.
Vi rige danskere skal løfte i flok i solidaritet med hele jordens befolkninger, så DE kan komme videre,ik!
Vi SOCIALISTER tager fra de rige og giver til de fattige!

Helle Thorning Schmidt
Statsminister og overklassesocialist

Tekst og layout er lavet af undertegnede. Tallene er fra aviserne og TV.
Erik Dagø

7 comments

 1. mike

  Det er klart at hun vil give så meget væk, Hun vil da skide på hvad der sker med os danskere hun skal jo bare se så godt ud i EU s øjne så hun har et job der venter på hende der når hun har fucket det her land op.
  Det er noget forbandet svineri, jeg fatter ikke at folk var dumme nok til at falde for hendes løgne. Jeg håber bare at de folk som stemte på hende har lært noget af deres tomme pengepunge.

 2. Søren Jensen

  H. Th. Schmidts projekt er kun at promovere sig selv. Hun er direktør i sit eget firma.
  Hun skyer intet middel for at nå sine mål.
  Så smart og durkdreven er denne egoistiske kvinde.
  Mage til hyklerisk person skal man lede meget længe efter.
  Stakkels Danmark.

 3. Charles Nielsen

  En opfordring:
  Stampisterne sejrer i alle slag – undtagen det sidste. (Frit efter Winston Churchill).TV/Too jubler: “Eks-betjent dømt for racisme. – En tidligere politibetjent fik 10.000 kroner i bøde, da han i dag blev dømt for at komme med racistiske udtalelser. Den 31-årige Lars Kragh Andersen havde ikke lyst til at møde op i Københavns Byret for at stå ved sine synspunkter. Derfor er der tale om en såkaldt udeblivelsesdom, hvor dommeren afgjorde skyld og straf, selv om hovedpersonen ikke var til stede.”

  Click to access c2a7266b_anmeldelse.pdf

 4. Kirsten Madsen

  Helt enig Nielsen!
  Den nuværende politiske sammensætning af en regering har placeret sig øverst i feltet af magtbegærlige, grådige og uvederhæftige regeringsryttere.
  Regeringen lever fuldt ud op til de politiske planer om udskiftning af den danske befolkning og kultur med især fjendtlige, voldelige, tyvagtige, løgnagtige og erobrende parasitter, der afstedkommer islamiseringen.
  Bortforæring af den danske befolknings hårdt tjente penge til fremmede nationer – helst til nationer med korrupt og totalitært styresystemer.
  Nedlæggelse af dansk erhverv – selvom regeringen prøver på at indbilde os det modsatte.
  Og ikke mindst bortforæring af de sørgelige rester af Danmarks suverænitet til den totalitære Stormagt, EU-EURABIA.
  Ubærligt er det, at der er så mange vælgere, der lader sig lokke ind i folden
  eller fælden – eller ligefrem ønsker et sådant styre. En del af disse med betegnelsen, multikulrede forrædere.

 5. Nielsen

  Det der med at bruge borgernes penge, er de jo næsten lige gode om i folketinget og i kommuner. måske har socialdemokraterne den gule trøje i disciplinen, Men de er alle rede til at tage pengene op af vores lommer, når de behøver dem. En af de få politikere, som har trådt op mod dette landevejsrøveri, var Mogens Glistrup. Den personlige frihed har ALDRIG været drivkraften blandt folkevalgte til at starte deres geschäft. Grådighed og magtbegær kendetegner flertallet af folketingets medlemmer så længe jeg kan huske, og længere endnu.

 6. einstein

  Prøv at forestille jer at jeres forsikringsselskab udbetalte erstatning til fremmede som aldrig har været medlem eller betalt præmie til selsskabet! det ville jo være direkte kirminelt og en sjofling af de betalene medlemmer!!

 7. einstein

  At give den danske stats pengemidler til fremmede nationer er faktisk ulovligt og landsforædderi,specielt hvis der er tale om betydelige beløb
  hvis fremmede lande skal have danske skattekroner så skal de også betale skat i danmark på lige for med os andre! ellers er det røveri af danskerne.