Leder: Hatecrime nu at sige sandheden

Igår blev en tidl. politibetjent dømt 10.000 kr. i bøde for at komme med såkaldte racistiske udtalelser.

Mandens udtalelser var “jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen”

Hvilket undertegnede iøvrigt erklærer sig enig i. Hvis det er blevet racistisk og en hatecrime at sige sandheden, så har vi bevæget os ind i et George  Orwellsk skrækscenarie, hvor alting nu er vendt på hovedet. Sandhed er blevet til løgn og løgn er blevet til sandhed.

Fredens religion øver vold mod anderledes tænkende og med denne voldelige adfærd fra den fredelige religion islam, er danske dommere nu så rædselsslagne for kritik af islam, at de er begyndt at dømme egne landsmænd, der vover at stille sig kritiske op imod islam. Tiden er nu kommet til at demokratiske mænd og kvinder står sammen om sandheden og ytringsfriheden og fornægter løgn og undertrykkelse fra slavereligionen islam.

PS: Jeg har forøvrigt sagt noget der er meget værre og er endda blevet meldt til politiet for det men intet er sket. Måske kan jeg denne gang være heldig med min erklæring:
https://siaddk.wordpress.com/2011/03/04/varanens-ord-muslimernes-skaebne-og-straf/

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

16 comments

 1. mette B.

  Det er da utroligt en forskel, der bliver gjort omkring denne §266b, når de forskellige personer bliver trukket i retten. En bliver frikendt, og en anden får en kæmpebøde. Det vil sige, det er dommerens fortolkning af paragraffen, der gør, om man bliver dømt eller ej –
  Siger man ikke “tell the truth, the whole truth and nothing but the truth, so help me God!” og sværger på bibelen, når man skal vidne i en retssag?
  Det kan da ikke være rigtigt, at Danske dommere er så uoplyste omkring disse kulturelle “normaliteter” indenfor Islam. – og så længe vi, stadig, har yttringsfrihed, skal vi også have lov til at påpege disse uhyrligheder, der foregår i muslimske hjem rundt om i verdenen, uden at skulle igennem en retssag..
  iflg. 266b må man ikke diskriminere omkring race og religion – MEN, Islam er hverken en race eller en fredelig religion, som alle andre kendte religioner – Islam betyder underkastelse og for kvinder gælder det ikke bare at underkaste sig for Gud/Allah, men at underkaste sig mændene i den kultur, ideologi, ikke religion – og det udmunder i mishandling af kvinder i den store stil. Det er et spørgsmål om magt ! Og misbrug af samme!
  Mon man også ville blive dømt, hvis man sagde, at Koranen bliver PISKET ind i smådrengene – at man visse steder skriver Koranvers på en tavle, der så bliver vasket og drengene bliver tvunget til at drikke dette vand “så husker de versene bedre” – Og selvfølgelig skal hele Koranen læres udenad, spørg bare Naser Khader, – så man starter meget tidligt – i 3 års alderen – leg er forbudt, man skal kun studere Koranen. Det er da ikke underligt, at så mange vokser op som forkvaklede individer, der bruger kvinderne til at afreagere på.
  Der er hundredevis af klip på Youtube omkring æresdrab, børneægteskaber (pedofili) syreangreb og lign. på muslimske kvinder af deres familiemedlemmer og forsmåede mænd – der er flere historier om voldtægter, foretaget af familiemedlemmer, men HOVEDPARTEN af disse bliver fortiet på grund af straffen……. af KVINDEN, fordi hun har LADET SIG VOLDTAGE!
  Jah, Mohammads “efter-abere” er virkelig dækket godt ind for den slags!
  Det, Lars har sagt, er sandheden og det skal han betale en bøde for ??- men hvorfor er det så kun ham, der skal betale – der er mindst 50 andre, der har gentaget hans ord, på tryk, både kvinder og mænd, hvornår skal de så for dommeren?? Jeg venter spændt!
  Men jeg håber dog, at Lars anker denne bøde og trækker den helt op til højesteret, for hvis §266b kan fortolkes så forskelligt som i dette tilfælde, så er det så sandelig på tide, at få den revideret – eller helt fjernet!

 2. Lice

  Det er i den grad justitsmord, og jeg bakker Lars op 100%. – Jeg bakker op for at vi alle kan bevare retten til at ytre os.

 3. Kirsten Madsen

  Det omsiggribende galopperende vanvid, Danmarks Domstole – lig med George Orwellske ditto!
  Nu om stunder bliver danske borgere dømt og straffet – indtil videre med store bøder! – for at sige sandheden, og løgnen bliver agtet og uangribelig, så snart emnet berører islam/muslimer.
  Emnet kunne for den sags skyld lige så godt handle om kommunismen/de venstreorienterede, fordi det var det ideologiske segment, der indtog domstolene efter den kommunistiske/venstreorienterede besættelse af Danmark, der brød ud i tresserne og fortsat florerer – mere og mere parallelt med shariadomstolene.

 4. einstein

  man må godt tilsvine muslimer på grund af deres politik , og det er det som lars krag gjorde ,men retten afgjorde at det var på grund af muslimers tro eller race hvilket ikke er korrekt,derfor er lars krag offer for et justitsmord!
  SPRED DENNE BESKED

 5. benny bager

  Hvad der er sket til den betjent er for mig fuldstændig ubegribeligt .
  Hvad er der galt med den dommer og hvordan kan beholde sit job ??
  Ja det er vel hele regeringen der forbyder folk at udtale sig om hvad de er overbevist om .
  Der kan sparkes så mange gange til en hund at den til sidst vender sig om og bider .
  Bliver der ikke sat en stopper for nogle som denne dommer vil det ende op med at blive muslimerne der bestemmer og vi andre er en anden klasse borger der betaler en extra skat til muslimerne .

  Eller er det ikke hvor vi faktisk er ?? de henter deres skat på socialkontoret og de bestemmer !!!

  Der er vel ikke nogle der er i tvivl om det ,men hvad kan der gøres ?

  Det ville nu glæde mig at se at Anders Gravers ville gå frem med den store varan og prøve at få den godkendt som en religion .Når det ikke lykkes for dig der er racistisk , er det på tide at sagsøge den danske stat for at godkende islam som er religion .

  det vil jeg med glæde give et tilskud til .

 6. H.Kristensen

  Under den NAZI tyske besaettelse gjorde Viktor Borge grin med tyskerne.
  HAN maatte flygte ud af landet for at redde sit liv. Siger DET jer noget??
  Den gang opfoerte tyskerne sig som forkaelede gadedrenge uden samvittighed. Siger DET jer noget.??
  Det er derfor vigtigt at stoette SIAD og blive medlem.

 7. Den danske mand

  Hørt Henrik Nielsen, den er væk ellers havde vi jo ikke disse problem, med vores ytringsfrihed.

 8. Henrik Nielsen

  Det er igen en pleasing af muslimer vi ser her, det kan snart ikke undre os længere, efterhånden kan jeg ikke se at islam er ved at overtage vores samfund, de HAR allerede gjort det, vi kan ikke længere sige hvad vi vil uden at hvert ord skal vejes, og måles for ikke at støde islam, dette er frygteligt, vi skulle have ytringsfrihed her i landet men, den er forsvundet…..

 9. bagbusken

  Derfor endnu en god grund at kæmpe for demokratiet friheden til selv at kunne vælge, samt bruge sin ret at ytrer sig om tingene som man ser dem og forstår dem , Ingen kan dømme en på at gengive forståelsen af ens synspunkter som bliver serveret i diverse nyheder / medier.

 10. einstein

  hvis han nu havde sagt noget grimt om danskerne i stedet, havde han så fået 10000kr forærende?

 11. einstein

  vores egne politikkere har sørma noget tilfælles med islam ,de straffer folk der tænker anderledes ,,10000kr for at tænke anderledes end politikkerne gør!!!
  i øvrigt mener jeg pr. definition at det er umuligt IKKE at tænke anderledes end vores politikkere da det, overhovedet at tænke er meget fjernt fra vores politikkere:)

 12. Harald

  politimanden har jo rat, men jeg troede ikke at man kunne blive dømt for en politisk udtalelse, islam er jo ikke en religion eller rase.
  islam er jo en menneske skabt og en drejebog for det perfekte diktatur hvor lederene kan styre sit folk på den mest brutale måde, og samtidig skumme fløden, af sit folks arbejde ved at kalde det for en religion.
  syntes at det siger mere om de dommere der har dømt politimanden end det gør om hans politiske udtalelse, for vi ved jo alle at det som han har sagt er det som islam siger de må.
  kan kun sige det er sørgligt at han har fået den dom.