Læserbreve skyld i vold, voldtægter og skyderier i Tingbjerg, siger Frank klam

Frank klam forsikrer medierne at det går den rigtige vej i Tingbjerg trods vold, trusler, skyderier og senest et maskinpistolfund i en ungdomsklub

Komiske Ali står på taget af et hotel og forsikrer medierne at der ingen amerikanere er i landet trods det at man kan se amerikanerne fra hotellet

Det rabler helt og aldeles for Frank klam. I en artikel i Jyllands Posten påstår han at det går den rigtige vej i ghettoen Tingbjerg. Trods knivstikkerier, skyderier, brandstiftelse og senest et maskinpistolfund i en ungdomsklub mener overborgmesteren, at det går den helt rigtige vej i ghettoen. I samme artikel giver Frank klam to navngivne islamkritikere benævnelsen “professionelle provokatører” fordi de holder sig til fakta og ridser problemerne op men at Frank klam er kørt helt ud i tovene viser hans konklusion i bunden af artiklen. Her giver han læserbrevsskribenter der skriver om Tingbjerg skylden for alt hvad der sker derude, citat:

“Anderledes er det med de tilbageslag, der alene skyldes, at Tingbjerg – uanset om der er fred i gaderne – altid bruges som skueplads i læserbrevsspalterne.”

Det vil altså sige at tilbageslagene med vold, knivstikkerier og skyderier alene skyldes læserbresskribenter. Det er vist på tide at der kommer nogle rigtige politikere til ovre på Københavns rådhus.

7 comments

 1. Kirsten Madsen

  Frank Jensens lille løgn!
  Inden overborgmester Frank Jensen atter udsender “Nyt fra Tingbjerg”,
  kan der henvises til et læserbrev i JP, vedr. problemerne i Tingbjerg, af Nicolai Sennels: “….Sagen er den, at kriminaliteten først faldt, da kommunen valgte at installere hele 1.100 skatteyderbetalte overvågningskameraer i bydelen…” “Vedr. antallet af fald i arbejdsløsheden må formodes at skyldes, at Københavns Kommune fordeler lejere med arbejde, når de uddeler lejligheder i Tingbjerg.og altså ikke kun en eventuel let synlig forbedreing i integrationen.”

 2. Henrik Nielsen

  Ja komiske Ali, er nok den person han bedst kan sammenlignes med, at man kan få sig selv til at tro på at det er det, der foresager voldtægter osv. så må man da leve i en underlig verden, men det er vel også nemmest at ignore problememerne, og derved ikke gøre sig upopulær…. Det er direkte rystende at se en politiker kan komme med de udtalelser, men igen det skal blive meget værre før de tør, gøre noget ved det.

 3. Kirsten Madsen

  Ja, det rabler for Frank Jensen, det kan vel ikke overraske. Tænk på, at den (evigt) lille dreng, der en gang stillede sig op ved siden af en flok medlemmer af socialdemokratiet i Aalborg og blev ført ind i eventyrland: Hør du, følg med os, så skal vi nok sørge for, at du bliver stor en dag! Og han blev stor til sine dages ende! Det er et rigtigt eventyr!
  Enig i, at den næste befaling nu må være: Flyt ind i Tingbjerg, der vil du gøre dig godt!
  Læserbrevsskribenterne m.fl. vil vente på dit næste hit, landeplage fra det nye studie i Tingbjerg!

 4. Charles Nielsen

  Mange tak for svaret. Er der, eller kommer der nogen efter dem, Hvad endten det er Dhimmi-politi-skiderikkerne eller Islammerne, Tjaaa Det er sådan set et fedt, Skal de to vide, at de ikke står alene.
  Det var liger der, jeg ville hen.
  Socialdemokrater, Radigale og de andre røde anuser, hvad er det ???
  Jeg kom lige pludselig i tvivl. Eller er det bare mig der har foet et ildebefindende.

 5. Søs Kjær

  Slikke-klam er en god socialdemokrat: Han ser ikke virkeligheden, lever i sit eget univers, tænker kun på at fremme egen vinding.
  Sæt ham ud i Tingbjerg. Og lad ham smage mosten.

 6. Charles Nielsen

  Hvem er disses navne, ?? jeg vil gerne vide om jeg er blandt dem, således jeg kan tage mine forholdsregler.
  Giv mig venligst et svar. på forhånd tak.
  Efternavnet Klam passer særdeles godt, det er mærkeligt at den klamme fidus ikke flytter til tingbjerg, men det er jo nok ikke så komfortabelt.
  Med hans klamme udtalelser, kan kun hadet forøges. !!!