Botox-Helle får verbale smæk i EU

Morten Messerschmidt giver botox-Helle en varm velkomst i EU.
Nu er der mange der giver Messerschmidt verbale tæsk for talen, men Morten Messerschmidt siger kun sandheden om Helle Thorning og hendes regering. Over 100 dage ved magten og over 100 løgne.

Nu opfatter vi Morten Messerschmidt som en levebrødspolitiker, men i dette stykke er vi 100% enige med hr. Messerschmidt. Han overgåes kun af sin kollega Nigel Farage fra UKIP (UK Independence Party) fra Storbritannien, der også kan give tørt på i EU kommissionen. Se ham her for fuld udblæsning:

6 comments

 1. P.H. Bering

  Hollld da kæft for en tale!

  – Og den blev selvfølgelig rakket ned af store dele af klersiet og den herskende klasse af levebrødspolitikere og EU-skødehunde. Men folket lyttede!

  Elegant, ironisk, vittig og – beklageligvis – præcist rammende. På få minutter formåede Morten Messerschmidt virkelig at sætte tingene på plads, så det sved!

  Jeg synes at den fortjener at komme på prent, og ikke blot leve som et tv-indslag.

  P.H. Bering

  —————————————-

  Morten Messerschmidts tale i EU-Parlamentet:

  – onsdag den 18. januar 2012

  “Brug så meget tid som muligt her i EU”

  “Her er vi vidne til en ægte “love story”. Helle Thorning Schmidt er præcis sådan en statsminister, som alle her i EU vil elske: Uddannet på bureaukratakademiet i Brügge, oplært her i Europa-parlamentets glaspalads og helt i tråd med EU´s historie valgt som statsminister på en lang række af løgne. 100 løgne blev det til, på kun 100 dage.

  For alvor en rådsformand, der er EU værdig.

  Og jeg kan love, at I vil blive knuselsket af Helle Thorning Schmidt. I er selve virkeliggørelsen af tanken om at regere uden befolkning. Uden at så meget som en eneste vælger har sat sit kryds ved jer. I en tid, hvor stadig flere danskere fortryder nogensinde at have sat kryds ved Fru Thorning Schmidt, vil I udgøre et perfekt match.

  Hvor I i Grækenland og Italien måtte indsætte marionet-regeringer for at få jeres vilje, vil den danske regering levere helt uden modstand. Ingen protester. Ingen provokationer eller egne idéer. For der er ingen idéer. Og hvis der var, var de sikkert allerede glemt. Som de mange andre løfter, I har udstukket.

  Jeg har derfor bare én opfordring til Helle Thorning Schmidt. Brug så meget tid som muligt her i EU. Det kan måske begrænse den skade, som din regering vil forvolde på vort land. Til gengæld vil skaden her i EU være begrænset. Skuden er nemlig allerede ved at synke.

  Forleden nedgraderedes selve EFSFs kreditværdighed. Den supertanker, som skulle redde de enkelte eurolande, tager for alvor vand ind nu. Og hvad hører vi fra her fra EU´s ledere? Violinspil som på Titanic, mens skibet fyldes med vand.

  Så kære Helle Thorning Schmidt. Velkommen til EU. Her kan du gøre, hvad du vil med dine venner, Rompuy, Schultz og Barroso. Her kan I forme den stat, som I drømmer om, men som ingen udenfor huset her ønsker. For her bestemmer I. Ikke vælgerne.

  Hvad du i Danmark måtte lyve dig til, får du her forærende. Jeg håber, du bruger alle seks måneder i Bruxelles. Og tag hele din regering med. Der er ingen tvivl om, at dette vil være en “love story to remember.”

 2. Kirsten Madsen

  BRAVO, BRAVO Morten Messerschmidt og Nigel Farage!
  Vi længes efter mere af den slags tale fra mastodonten, EU.

 3. einstein

  Jeg mener helt oprigtigt at danmarks politikkere i mange år hovedsageligt har været venstreextremister og anti-danske, siden at de bliver ved med at hæmningsløst at arbejde for det danske folks udslettelse,jeg håber at der kommer en dag hvor regnskabet gøres op

 4. Charles Nielsen

  Jeg håber det bliver meget før hrr John Hinze
  Hans kollega Nigel Farage, er også ideel at høre og se på.

 5. einstein

  Han er da netop meget moden siden at han tør at stille op som en rigtig mand og sige sandheden!

  meen sanden er jo ilde hørt det er vist til hudløshed bevist her:)