“For en muslimsk kvinde er hele kroppen en intimzone”

Hvor længe kan og vil man leve i uvidenhed?
At vore politikere og øvrige politisk korrekte meningsdannere stadig er uvidende islam er dybt begrædeligt.

Elsebeth Gerner Nielsen bærer her tørklæde i sympati med muslimske kvinders ret til at bære tørklæde. Mon hun er klar over at hele hendes krop nu er en stor intimzone og at vise sit hår er det samme som at vise sin kønsbehåring og at trykke hende i hånden er det samme som at tage hende i skridtet?

Kan I huske, hvordan den radikale politiker Elsebeth Gerner Nielsen poserede med islamisk korrekt tørklæde i “nyt og smart design” i solidaritet med de muslimske kvinder?
Var hun uvidende om, at muslimernes hellige bog Koranen blandt mange uhyggelige påbud, om bl.a. drab på alle vantro, også påbyder kvinder at tildække sig?
Hun og hendes ligesindede – uvidende eller dumme – burde sætte sig ind i stoffet, før de udtaler sig.

Der er dybt uforståeligt endnu ikke tegn at finde på nogen særlig viden, hverken hos biskopper, politikere, journalister eller andet politisk korrekt “godtfolk”.
Disse åh så korrekte gode mennesker burde f.eks. læse Dr. Ali Sina på hjemmesiden Former Muslims United, som JP 21.2.2010 (og tak for det!) citerer fra:

“I Vesten må man danse med en kvinde, endda kysse hende på kinden, men dog ikke berøre hendes skridt, for det er en intimzone. Anderledes inden for koran-tro islam. For en muslimsk kvinde er hele kroppen en intimzone. Så hvis man trykker hendes hånd, svarer det til at berøre hendes skridt. Viser hun sit hår, er det som at vise sin kønsbehåring. Alt ved hende er seksuelt og er intimzone.
I islam er kvinder deres mandlige slægtninges “namoos”. Namoos kan cirka oversættes til ære, men med en seksuel konnotation. En muslims namoos påbyder ham at beskytte sin kvindelige slægtning mod nærgående blikke.
Hvis en kvinde viser sin skønhed eller taler til en fremmed mand, er hendes mandlige slægtninges namoos krænket. Den eneste vej til at genoprette en krænket namoos er at vaske pletten af med blod.”

4 comments

 1. Jeanette Hansen

  Mon ikke lige dette citat fra hjemmesiden Former Muslims United kan få øjnene op på de fleste. Selvom jeg er godt inde i islam-stoffet var denne tekst (som jo er skrevet af frafaldne muslimer som ved hvad de snakker om!) en øjenåbner. Det gør alle de misforståede “gode” mennesker der beskytter islams tilhængere endnu mere latterlige. Tænk at stille sig op (som kvinde) og forsvare at alt ved kvinden skal ses som noget seksuelt. For det er jo det de gør – uden at vide det. Men så¨bør de f….. sætte sig ind i stoffet først før de går på barrikaderne. Sikke en skændsel og sikke en klam religion/ideologi islam er!

 2. H.Kristensen

  Og kvinderne i de muslimske lande tager toerklaedet af i solidaritet med de vestlige kvinder. Kan nogen forklare mig “galskaben”.
  “Religion” er kun PENGE og MAGT. Mon ikke vi kan overleve UDEN.
  Jeg tror det vil vaere den fredeligste maade at goere det paa. Ingen skal overgaa den anden.

 3. Kirsten Madsen

  De politisk korrekte meningsdanneres uvidenhed er en regulær pestilens, en pest, der hærger landet, der hærger hele Europa og med samme resultat som tidligere europæiske pestepidemier, massedød.
  Uvidenhedspesten udløser et omfattende skyldsspørgsmål, der må få retlige konsekvenser.
  Elsebeth Gerner Nielsen, tidligere radikal kulturminister tog tørklædet på som en protest mod tørklædedebatten: “Jeg ønsker at sætte fokus på ytringsfriheden, alle mennesker i det danske samfund har ytringsfrihed”, udtalte konen! Har de det? Det har vi, danske borgere ikke mærket meget til fra radikal side! Ih, hvor er det radikalt! Og hvad har det muslimske tørklæde med ytringsfrihed at gøre? Højest det modsatte, ufrihed og tvang samt en sygelig indstilling til kvindekønnet.

 4. Charles Nielsen

  Jeg kender hende ikke. Er dette mon en landsforrædder. ?

  Det er lige noget jeg vil spørge om:
  ang linket: http://jp.dk/indland/krimi/article2669201.ece

  Der proglameres med en video på youtube af Jp
  Jydepotten siger at de har den:
  Har det noget på sig, for jeg kan ikke rigtig finde den.
  Eller har Jydepotten forskellige foretningsmetoder med youtube??
  Vh Charles