Læserne blogger: Det må være en “ommer”, kære borgmester!

Århusborgmester Jacob Bundsgaard (S) går i JP 20.jan yderst prisværdigt ind for åbenhed, tolerance og ligeværd. Det er typisk danske frihedsværdier, som heldigvis flere og flere aktive danskere, der, om nødvendigt, vil kæmpe for at bevare.
Og netop det, at skulle kæmpe for at bevare friheden, bliver desværre mere og mere aktuelt og nødvendigt, sådan som islamiseringen får lov til at brede sig.

Islam står for underkastelse, vold og fjendskab, i og med at islam med Koranen blandt mange uhyrligheder også påbyder drab på alle, der ikke vil underkaste sig Allah, den islamiske gud.
Derfor tak til alle de danskere (og alle andre), der som modstandsfolkene under den tyske besættelse, sætter sig op imod undertrykkerne, og som mener noget med aktivt at ville kæmpe for vore frihedsværdier.
Ikke desto mindre udtaler samme århusianske borgmester i forbindelse med sådanne modstandsfolks arrangement i Århus den 31.marts, at EDF (English Defence League) og de øvrige forsvarsligaer IKKE skal føle sig velkomne i hans by:
“De repræsenterer et menneskesyn, som ligger meget langt fra de værdier, vi hylder i Århus om åbenhed, tolerance og ligeværd.”
JAMEN!
Hvem går ikke ind for ÅBENHED, TOLERANCE og LIGEVÆRD?
Det gør tilhængere af islam, nazisme og kommunisme ikke!
Derfor er blandt andet også dette arrangement imod den totalitære og undertrykkende ideologi/religion islam desværre blevet nødvendig.

Så det må være en “ommer”, kære borgmester!

3 comments

 1. Kirsten Madsen

  Også arveborgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard med skæg! er en af de danske politiske tåber og forrædere, der tilslutter sig “Fredens religion”, islam og går i forbund med de islamiske proselytter om nedlæggelsen af dansk kultur, af Danmark som en suveræn nation og oprettelsen af Umma for “godhedens” skyld!
  Fælles for Bundsgaard og muslimerne, de er uvidende og hjernevaskede, det er derfor, de kalder sig “de rene!”

 2. Harald

  han snakker om frie vadier, hvorfor er EDL og andre ligende org. så ikke velkommen.
  hvis der var frie vadier så var alle velkommen i hans by også EDL og andre ligende org.
  det som jeg ser er at de vil forsvare deres by, så kan de lige så godt begynde og fylde sandsækkende.
  for folk stiller op om der bliver givet tiladelse eller ej.

 3. peter

  han virker i alle interviews jeg har set med ham om dette emne som om at han overhovedet ikke aner hvem eller hvad EDL er og står for, men bare har fået at vide af sin spindoktor at de er nogle slemme højreorienterede som brevik godt kunne lide, og så syntes han ikke at han behøver vide mere.