TV2Østjylland er mikrofonholder for den ekstreme venstrefløj

TV2Østjylland nu ren mikrofonholder for den ekstreme-venstrefløj


TV2Østjylland er med til at dele det danske samfund op i et indslag igår de kalder “Venstrefløjen frygter demo” I det indslag er man ukritisk mikrofonholder for Enhedslistens Sarah Victoria Bruun der kun ønsker fred og mangfoldighed. Synes hun selv at Gellerupparken med dens mangfoldighed har givet fred til Århus politi og til borgerne i særdeleshed?Hvis hun synes det så læser hun ikke aviser og ser nyheder.

Hele indslagets baggrundsviden stammer fra den ekstreme venstrefløj. Man kalder Danish Defence League (DDL) “højreekstreme” trods det at de ikke har nogen politik. De har endda den frækhed at linke DDL og English Defence League sammen med Breivik. Defence Leagues-grupperne har intet haft at gøre med massemorderen Breivik, alligevel vælger TV2Østjylland at linke dem sammen ved at fortælle at Breivik havde Defence League gruppen som forbillede – trods det at det kun havde været nyhedsmæssigt relevant hvis det havde været omvendt. Dette viser tydeligt at TV2Østjylland ønsker at piske en modvilje op imod budskabet at forsvare Danmark mod islamiseringen.

Ydermere bliver der i indslaget igen og igen påstået at Defence League demoen handler om vold, på trods af at det ikke er tilfældet. Indslagene man viser med vold og EDL er udløst af at politiet ikke har kunnet holde voldelige muslimer og såkaldte anti-fascister væk fra demonstrationen og så er man fuldt forståeligt gået til modværge.

Og som i alle andre indslag skal man lige høre hvad journalisten ønsker at høre fra tre heeelt tilfældige (udvalgte) mennesker man har mødt på gaden. Når man ser på deres udseende, skal man ikke være raketforsker for at vide hvad disse mennesker ville svare på et ledende spørgsmål.

TV2Østjylland sætter sig selv på den ekstreme venstrefløjs side og er på den måde med til at polarisere samfundet og fremme volden, men heldigvis får flere og flere mennesker øjnene op for at man ikke kan stole på MainStreamMedia i Danmark. Det er som om det er dem pålagt altid at forsvare islams tilhængere i Danmark og holde islamkritikere så langt fra befolkningen som muligt.

Her kan du se dine journalisters politiske tilhørsforhold

Se indslaget fra TV2 OJ her

5 comments

 1. Kirsten Madsen

  Ja, det er en mærkelig tid, vi lever i, einstein!
  Du har ret, den danske mand!
  Den virkelighed har SIAD længe råbt op om og advaret om!
  Det er ikke uden grund, at vi alle kan føle modløshed indimellem, men det gælder om at holde hovedet oven vande og bruge den styrke, som viljen og sammenholdet i SIAD står for! Vi vil sejre! Vi skal sejre over fjenderne!
  Når vi hører indsmigrende politisk tale!! (Politik er alvor!) – falsk og løgnagtig tale fra politikere, der reelt vil nedlægge Danmark ved yderligere at islamiserere landet, binde Danmark på hænder og fødder til en magtsyg, totalitær politisk organisation, der vil udgive sig som stormagt, EU, dele vores penge ud til lederne af voldsregimer og naturligvis forlange langt størstedelen af dine penge – ja så er det værd at tænke sig om inden skaden er sket.
  Vi må gøre vores til, at det ikke sker igen! Op med kampånden!

 2. Den danske mand

  Sådan er det bare i Danmark Einstein, og der er ikke noget at gøre ved det. OK lige ud over at skrive det her på forumet. Men det er jo kun få der læser det. Venstreside har vundet og det har muslimerne også. Vi kan ikke komme ud af denne her udvikling der sker i danmark og resten af europa.

  For vores politikere ved udmærket godt, at den danske befolkning ikke gør noget. Se nu bare på Helle Thorning og hvordan hun ikke har holdt noget af det, hun blev valgt ind på. Folk sidder og brokker sig i hjørnet, men rejser sig aldrig op imod dem og kræver hende afsat.

  Så ja hun og resten af dem, forsætter bare som de altid har gjort. At tage røven på os danskere i deres Euisme og lyve deres vælgere lige på i hovederne, for at få magten. Og bagefter sidder vælgerne bare og surmuler.

 3. einstein

  Det er en mærkelig tid vi lever i,for hvis du siger din ærlige mening så risiker du at blive straffet og ligefrem at komme i fængsel,men begår du landsforædderi så er det helt ok.!!

 4. Harald

  de har da glemt at fortælle at der kommer voldsmænd fra tyskland fra det autonome miljø.
  de har også glemt at fortælle om hvem der satte københavn i brand under jagtvej 69 krisen.

 5. Kirsten Madsen

  Det, vi ikke ser og hører om, hver gang de flokke totalt hjernevaskede, reelt hjernevaskede individer, de venstreorienterede tropper op og huserer – helst voldeligt, er bagmændene, de mere diskrete bagmænd, som har en politisk bevidst plan, der handler om alt andet end åbenhed, tolerance og ligeværd. Der er ikke fnug af ærlighed i de slagord, det er det rene blændværk. Totalitarismens ækle fjæs!
  Drivkraften bag er altid endeløs ekstrem eller sindssyg stræben efter MAGT.
  MIDLET er FORDUMMELSE! Derefter politisk VÆKKELSE!
  Opskriften er velkendt, som også ovenstående beretning er et bevis på. Det er sket igen og igen, og det sker lige nu! Er der nogen, der er i tvivl?
  Den nuværende venstreorienterede flok har for nylig fået en “appelsin i turbanen” nemlig tossen Breivik, som er helt lig med de venstreorienterede
  i tanke og gerning. Det ved de sikkert udmærket, derfor bruger de ham som skyts – nærmest som skytsengel mod de mennesker, der på fredelig vis byder dem trods.
  Som ved tidligere lignende tilstande er der heldigvis modige folk tilstede, som råber op og advarer sine medborgere mod tragedien og går til modstand! “We shall never surrender!”