Hver måned koster den muslimske indvandring nu 8-10 milliarder kroner


Hver måned koster den muslimske indvandring nu 8-10 milliarder kroner, ifølge Dansk Kultur. Danmark er i krise, vi har ikke råd til at have dem her mere. SIAD forlanger at man starter med at hjemsende alle kriminelle indvandrere og at alle ikke selvforsørgende indvandrere hjemsendes

10 comments

 1. einstein

  husk nu den grimme sandhed ,nemlig det faktum at vore politikkere ødelægger vores land MED VILJE! ,ja det er IKKE noget “uheld”, den landsskadelige virksomhed som de praktiserer men med fortsæt til at ødelægge danmark for evigt ,det store ubesvarede ? er bare HVORFOR???er de blevet bestukket eller truet eller?? ,selv om vores politikkere ikke er de mest begavede så er de altså ikke født i går.

  • Nielsen

   Jeg tror ikke på,.at politikere decideret ønsker Danmarks undergang. Selv om man godt nok kan få tanken, når man hører pestager og helved snakke om det multikulturelle paradis..De er nok nærmere uvidende om muslimers farlighed. Desuden er de særdeles egoistiske og hovne. De lever af danskernes penge men skider på vores beklagelser, så længe de selv og deres parasitfamilier har deres på det tørre.

 2. Nielsen

  At starte med at skaffe os af med kriminelle fremmede, er en lige så god begyndelse som andrre. Men målet må være at få et Danmark (tilbage) helt uden muslimer og deres voldsopfordrende ideologi.

 3. Charles Nielsen

  Hrr peter . Du skal bare tænke på fætre-Kusine-forholdene. Så vil du uvægerlig også komme til at tænke på indavl. Og det koster.
  Børnehaver, skoler, biler, butikker, Vold mod sagesløse, Det koster rigtig meget.
  Disse forhold begåes mest af vandaliserende flagbrændere.

 4. peter

  jeg mener hvor dansk kultur har tallene fra, altså den oprindelige undersøgelse/udregning

 5. peter

  hvis man smider sådan et tal på bordet ville det være en ret god ide at, 1: linke til hvor det kommer fra, og 2: hvis det kan bekræftiges, sende det videre til samtlige medier.

 6. einstein

  10 milliarder! NO problem dem stjæler politikkerne da bare fra danskerne
  og giver til indvandrene lige som de plejer,,at danmark så bliver ødelagt det betyder ingenting!!.
  jeg undrer mig over at danskerne ikke gør oprør