Leder: Er danske politikere korrupte, dumme, eller uvidende?

For snart mange år siden spurgte en forundret somalisk tolk Ulla Dahlerup: “Er danske politikere korrupte, dumme eller uvidende?”.
Sandheden er vel at der foreligger en uskøn blanding af de tre faktorer.

Efter at have været med til at træffe katastrofale beslutninger gennem mange år, bekendte Uffe Ellemann at han intet aner om islam, men at han nu ville til at læse Jørgen Bæk Simonsens bog om emnet.
– Hvilket nogenlunde svarer til at ville finde ud af hvad kommunisme er for noget ved at læse kommunistisk propagandalitteratur.

Der er fortsat praktisk taget ingen huller i politikernes uvidenhed om islam, – og det bliver ikke bedre ved at de læser en tekst af en autoriseret islam-elsker, der gennem et langt liv har haft sit udkomme ved at studere islam og skrive venligt og ensidigt-indsigtsfuldt om denne tro.

Politikernes holdning er fantastisk og fornuftstridig, men den kan godt forklares.
Først og fremmest bunder den i venstrefløjens, specielt socialdemokraternes, søgen efter andre ideologier at hægte deres magtbegær på efter at statssocialismen brød sammen i firserne. Her kom “kampen mod “racisme””, “kamp for ligestilling mellem kønnene” osv, ind som erstatning.
Det har historikeren Paul Johnson skrevet om i Berlingske Tidende 17 SEP 1989.

Selvfølgelig ønsker kun de færreste politikere at ødelægge Danmark. At de så kommer til det sådan hen ad vejen, er bare ærgerligt. Men det er vel sådan set deres vælgeres skyld. De ku’ da for pokker ha’ ladet være med at stemme på dem!

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

HAN

4 comments

  1. Kirsten Madsen

    Er danske politikere korrupte, dumme eller uvidende?
    Ja, desværre forekommer alle tre betegnelser i udstrakt grad på danske politikere og er direkte medvirkende til den landsforræderiske politik, der udøves i Danmark.

  2. H.Kristensen

    Politikerne i Danmark ( og i mange andre lande) er ikke dumme…………
    de er bare “ikke rigtig kloge”.