Musiker truet med at blive slået ihjel

Den syd-hollandske satire-musiker Johan Vlemmix havde lavet en musikvideo til det hollandske karneval, hvor man klæder sig ud og laver satire på andre med sine udklædninger.
Johan havde lavet en musikvideo med en særdeles velskåret blondine, der viser hvordan Johan Vlemmix’s t-shirt kunne bruges som burka.

Det faldt mange muslimer for brystet og Johan blev dødstruet i kommentarerne på videoklippet på youtube.
Musikeren er nu holdt op med at sælge t-shirten på sin hjemmeside, for ikke at provokere muslimerne yderligere, men han har fortsat videoen på youtube, dog uden kommentarer nu.
To foregående tilfælde i Holland, Pim Fortuyn og Theo van Gogh har vist, at man bør tage muslimske trusler alvorligt i Holland.

Johan er ikke racist, han er bare satiriker. Se også hans satirefilm på polakker (nederst) som hedder “en busfuld polakker”, omhandlende polakker som kommer til Holland i massevis for at arbejde billigt som mekanikere eller VVS-mænd.

25 comments

 1. P.H. Bering

  ….Iøvrigt står det Kirsten Thomsen og enhver anden frit for at bore i mine holdninger og baggrund.
  Man kan bare klikke på DET SORTE LEXICON, dvs. på billedet af en lille sort, tissende skottehund i højre margin på denne hjemmeside.

  • P.H. Bering

   Der er et gammelt ordsprog: “Én idiot kan spørge om mere end ti viise kan svare på!”

 2. kirsten thomsen

  # P.H. Bering

  Mener du virkelig at ALLE muslimer skal udvises bestandigt? Og hvornår skal det ske? årstal?

 3. kirsten thomsen

  # P.H. Bering

  Hvad med de muslimer som bidrager til det danske samfund. Skal de osse udvises? læger, ingeniør m.fl.

 4. Kirsten Madsen

  Glistrup var en stor begavelse og en hædersmand.

  Han svigtede aldrig sandheden!
  Han svigtede aldrig sit land!

  Det siger alt om årsagen til den beskidte behandling, han fik af de politiske danske domstole og den hetz, der blev rettet imod ham fra visse politiske landsforræderiske grupper og enkelt personer.

 5. P.H. Bering

  1) Bestemt ikke! Men jeg forstår da godt at nogle nazister benægter holocaust. Det viser at nogle af dem trods alt har en smule skam i livet
  2) Ja tak – ellers kommer endnu et holocaust! Formentlig med “vantro” som ofre.

 6. P.H. Bering

  Næ, Kirsten. Jeg er såmænd af jysk bondeæt, så langt øjet rækker.
  Men hvad om jeg var? Ændrer det sandhedsværdien af mine udsagn???

 7. Nielsen

  Bering har ganske ret i at Mogens Glistrup var en hædersmand, og ofre for urimelige angreb fra de politisk korrekte og deres domstole. Som Lars Krag Andersen, Lars Hedegård m.fl, sagde Mogens Glistrup sandheden. Oven i købet også om de korrupte levebrødspolitikere. Og det kunne de jo ikke have. Derfor trynede systemet ham. -Tænke sig: at agitere for personlig frihed og privat ejendomsret.
  Det kan godt Kirsten Thomsen, lade sig gøre at blive af med muslimerne. Når den virkelighed, som mange almindelige danskeres lever i, kommer tæt nok på magtmennesker som, Mogens “gør plads til islam” Jensen, Margrethe Pestager, Helle Skatteål og Hans Gammeltoft Hansen -Jeg håber sandelig han får konsekvenserne af hans vanvittige politiske gerninger at mærke inden han farer til helvede- vil der opstå en politisk vilje til at redde stumperne. Så vil der nok være bedre muligheder for, at fratagelse af statsborgerskaber og udvisninger vil blive brugt. Desværre har adskillige danskere allerede måttet lade livet for skadedyrene. Ligesom mange danske kvinder er blevet voldtagne af samme.

 8. P.H. Bering

  Kirsten Thomsen kalder behandlingen af Mogens Glistrup for justitsmord. Det var det – også. Det forvirrede danske folk dømte ham (som “racist” og andet slemt) på et forkert og forfalsket grundlag. Ingen tvivl om det.
  Men i 1983 dømtes han også af Højesteret for groft skattesnyderi, og det var IKKE justitsmord; det var noget meget værre. Det var en bevidst, retsstridig afgørelse, hvilket dommerne ikke kunne være i tvivl om.
  Højesteret dømte ham til tre års fængsel for skattesvig. Derfor måtte han forlade Folketinget. Men – oh skræk! – vælgerne stemte ham ind igen!
  Dette var helt klart en politisk dom og en dyb skændsel for Højesteret. Bagefter fortalte Glistrup vidt og bredt at han tjente gode og ubeskattede penge ved at udleje en række sommerhuse, som Højesteret havde erklæret var “fiktive”. Han kunne derfor ikke beskattes af indtægterne, for hvis man prøvede på det, måtte man jo indrømme at højesteretsdommen var forkert og tilkende ham en kæmpe erstatning.

  Som Glistrup sagde til mig: “der er sør’me ikke noget fiktivt ved de håndværkerregninger, jeg betaler for vedligeholdelsen af disse sommerhuse!” (Efter hukommelsen).

  Humøret havde han ikke mistet!

 9. Den danske mand

  Der er kun en måde at komme af med dem på. Jagte dem så meget at de flygter ud af landet.

 10. H.Kristensen

  Kirsten Thomsen har faaet det forkert mellem benene ( kaebebenene)
  for det er ikke “muslimerne” der er problemet………..Det er ISLAM.
  Spoegelset ISLAM er det der ikke maa laeres i Danmark ( ifoelge den Danske Grundlov) og naar ISLAM er ude, kan de stakkels muslimer leve i fred.
  Det arbejdes der paa lige nu og DET kan IKKE stoppes.

 11. kirsten thomsen

  Glistrup .. som var den klogeste mand i Danmark i 70’erne .. forudsagde at Danmark var et muslimsk land om 100 år. Han blev slagtet af medierne og opslået som den største racist ever. Det var justitsmord. En skandale.. for han får ret. Hvis vi ikke gør noget nu, så er muslimerne i overtal i 2070 i DK. Benægt det ikke. Enhver der kan regne lidt, kan regne den ud. Muslimer gifter sig med muslimer og føder muslimske børn som gifter sig med muslimer og føder muslimske børn .. for altid.

 12. kirsten thomsen

  De af jer, som tror, at det lader sig gøre at tvangsrepatriere muslimerne, er hamrende naive! I KAN IKKE slippe af med de muslimer, som allerede findes i Danmark. En stor del af dem er fødte her i landet, og I kan ikke tvinge andre lande til at modtage dem. Mange af de tilrejste muslimer, har jeres politikere forlængst tildelt statsborgerskab, så dem kan I heller ikke slippe af med. Summa summarum: I kan ikke redde jer selv. Løbet er kørt for jer og jeres efterkommere. Der ER ingen vej tilbage!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   I Danmark er vi i den heldige situation at vores grundlov siger at statsborgerskab skal tildeles ved lov.
   Derfor bliver det nemt at slippe af med dem der har trukket et statsborgerskab i automaten hos vore nuværende korrupte politikere,fordi det der er givet ved lov kan fratages ved lov.
   Så fortsæt jeres ubehagelige og utaknemmelige opførsel så Danmark kan få de politikere det fortjener.

 13. kirsten thomsen

  Indvandringen af endnu flere muslimer og afrikanere vil fortsætte uanset hvordan I danskere stemmer. Så I kan simpelthen intet gøre for at redde jer selv. INTET! Lærer I så noget af den katastrofe, som I har nedkaldt over jer selv og over det eneste land i nogen sinde får? – nej, I lærer desværre intet. Selv her i 2012 fatter flertallet af jer stadig ikke, hvad der er ved at ske. Og denne gang kommer der ingen og redder jer fra jer selv. Så I går ned sammen med jeres multikulturelle drøm. NED!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Med din “I”-retorik viser du at du ikke er dansker. Jo vi kan redde os selv fra jer og det gør vi ved at sende jer hjem. Alle dem der ikke vil indordne sig under det danske system skal hjemsendes. Vi starter med de kriminelle, derefter de ikke-selvforsørgende, og derefter alle de uintegrerbare. Herefter vil resten integrere sig helt af sig selv.