Det fuldkomne samfund

Kilde: På Det Tyske Slavemarked.

Neuropa
De tyske nazistiske koncentrationslejre, var noget mere end blot og bar tortur-anstalter.
Hver eneste af disse mange arbejds-, tortur- og dødslejre, der var en del af den nyskabelses-proces, som skulle føre frem imod ”Neuropa”, var et særpræget samfund, som afslørede nazismens- Neuropas- sande væsen.
Pigtråden dannede ikke først og fremmest skel mellem fangne mænd og frie – det gjorde den egentlig ikke efter vores opfattelse -, men mellem det fuldkomne samfund og det ufuldkomne.
Alt ud fra en nazistisk synsvinkel, naturligvis.

Den ”Zuganger”, nyankomne i koncentrationslejren var vel ikke i tvivl om, hvad han kunne vente sig af SS’erne. Men til gengæld mødte han sikkert med en forestilling om, at af medfangerne havde han kun godt at vente sig. Og så var det jo således, at når naiviteten havde forladt ham ( og dette ikke tilfældigvis ikke skyldtes, at personen var død), så havde han mere grund til at undre sig, at han ikke var blevet slået ihjel af en medfange, end over, at dette ikke var sket ved en SS’ers mellemkomst.

Kapoer
Langt de fleste fanger blev nemlig slået ihjel af deres medfanger, de såkaldte kapoer, der væsentligst rekrutteredes fra de rigstyske fangers rækker. De ”egnede” medfanger udnævntes af SSerne til at beklæde ledende stillinger som Kapo – d.v.s. hoved inden for koncentrationslejrfangernes samfund, som i stor udstrækning blev administreret af fangerne selv, men ganske vist ud fra et udvælgesprincip, der sikkert ikke bør tages til forbillede ved embedsbesættelser herhjemme!! – således som det lidt mere tilsløret, men dog på ret let gennemskuelig måde skete i det nazistiske Tyskland uden for pigtråden.

Kapo blev i næsten alle tilfælde den, der blev indstillet, ja, eller efterhånden blev indstillet på at skaffe sig selv bekvemme levevilkår ved til gengæld at gøre livet utåleligt for andre, for de mange fanger. En kapo skulle være i besiddelse af den størst mulige brutalitet og den mindst mulige, rettere ingen medfølelse med de svageste blandt medfangerne. Samtidig var udnævnelsen forbundet med evnen til at sleske for SSerne og for de højere kapoer.

Lurifaks
Et eksempel på hvordan en kapo kunne være og hvordan de fleste var: Han var politisk fange. Selv sagde han, at han var kommunist. Men han var også tysker. ”Lurifaks” kaldte de danske fanger ham og dette i ordets rette betydnng, Fanden. Før han kom i koncentrationslejr var han krovært i Minden i nærheden af Porta.

Lurifaks var Lagerælteste, øverste kapo i Porta. Han havde redeligt kvalificeret sig dertil. Han var så brutal og total blottet for medfølelse, at ingen SSer kunne ønske sig mere i den retning. Han havde åbenbart de medfødte anlæg, medfødte sadistiske anlæg for at være i stand til at nå til tops på kapoernes rangstige; han nød at se andre mennesker lide, jo svagere de var, desto bedre. Han var virkelig et mønster på den mennesketype, der skulle have været ledende i det Neuropa, som tyskerne drømte om at skabe.

På grund af omfanget, har jeg frasorteret eksempler på den ufattelige brutalitet, de ufattelige lidelser, der overgik fangerne ved Lurufaks’ mellemkomst – og millioner af lejr-fanger ved lignende Lurifaksers mellemkomst inden det førte til langt den største del af fangernes død ofte på slutningen af livet kombineret med en indstilling til krematorierne. Ligeledes har jeg udeladt at berette om ”almindelige” tyskeres – uden for lejrenes – reaktioner på det de så og vidste!

Læserne vil nok efterspørge, om kammeraterne blandt fangerne ikke hjalp i hvert fald ”særligt udvalgte ofre” for kapoernes ufattelige og udtænkte brutalitet og pinsler til døde. De prøvede ofte; men tilstandene i lejrene var så grusomme, at hver enkelt kammerat/fange havde mere end nok med at prøve at bjærge sit eget liv. Sådan skulle det være i det fuldkomne tyske samfund.

Parallellen
Lighederne i det fuldkomne nazistiske tyske samfund med de fuldkomne kommunistiske samfund og fuldkomne islamiske og islamiserede samfund er større end forskellene.
Og vi kan kun befrygte, hvorledes det nuværende N-EUropa fortsat udvikler sig.
Og ikke mindst frygte de højspændte politiske tilstande, som har udviklet sig og udgår fra totalitære ismer og magtkoncentrationer lige nu og fremover.

Til sidst vil jeg overlade til læserne at benævne og sætte mærkat på kapoerne og deres rangstiger i vores eget mere og mere ”fuldkomne samfund.” Det fuldkomne multikulturelle islamiserede samfund. Og gøre sig bevidst om tilskuernes rolle.

KM

11 comments

 1. Kirsten Madsen

  Det lyder som om, at anders madsen lider af BSE, det er en alvorlig sygdom og desværre uhelbredelig.

 2. anders madsen petersen

  Israel er en banditstat og burde være indvaderet af det internationale samfund for længe siden. De er uden for pædagogisk rækkevidde og udfører så megen selvretfærdig ondskab at landet som et minimum burde været boykottet. Desværre sidder der jøder og styrer så meget i andre lande, at de nødvendige folkelige og politiske protester ikke sker – endnu.Det kan ende med masser af antisemitisme – og det kan man så “takke” israels ledelse og dens støtter for.Den der graver en grav……….

  • John Hinze

   Personen der har lagt det billede på FB er fan af Ayatullah Khomeini.

   Det siger nok det hele !

 3. Kirsten Madsen

  Ja, P.H. Bering!
  Og så koster bogen, “KNUS TYRANNERNE! kun 150,00 kr. i boghandelen.
  Måske var det en ide, at bringe “et par smagsprøver” her på siden?

  • P.H. Bering

   Jo, det er utvivlsomt en god idé. Men lad os få nogle flere skribener på banen, og ikke bare os gamle!
   Fx. fortjener Peter Neerup Buhls bøger – specielt den seneste, ”Fædreland eller beboet område? 100 epistler mod Danmarks islamisering og for repatriering” (2011) – særdeles grundige anmeldelser, bl.a. her på dette sted. Den er simpelthen en helt fantastisk samling af nøgterne og saglige argumenter. Og derfor bliver den næppe anmeldt i quisling-pressen.
   Men netop derfor er den også meget svær at anmelde i den patriotiske e-presse, for man fristes til at citere igen og igen – og fra samtlige 100 epistler!
   Køb den, og læs den!

 4. Sigurd

  Lige på kornet KM, vi er godt på vej til de samme tilstande som beskrives i artiklen.

 5. Kirsten Madsen

  Mogens Camre: “KNUS TYRANNERNE”. Anmeldelse: Mogens Camres far kæmpede mod nazisterne under krigen og kom i Frøslev-lejren.Det blev en skelsættende begivenhed for den unge Camre. Så skelsættende, at den for altid bestemte kursen for hans liv.
  Derfor har han deltaget aktivt i kampen mod alle former for undertrykkelse. Såsom diktaturet i Grækenland, EU og islamiske bevægelser.

  • P.H. Bering

   Bogen fortjener at blive læst af rigtig mange; den er velskrevet og faktisk et vægtigt bidrag til de sidste årtiers historie – foruden at den giver indblik i selve den politiske proces, som den foregår her i Danmark.