LEDER: propaganda-lexicon

For et par uger siden stillede vi på dette sted for gud ved hvilken gang spørgsmålet: “Er danske politikere korrupte, dumme eller uvidende?”.
Det fik vi naturligvis intet klart svar på, men spørgemålet er desværre stadig relevant
.
Men et venstreekstermistisk propaganda-organ, der kalder sig “Leksikon.org”, giver en slags svar. Denne internetside er særdeles fermt udformet. Og som i al dygtig propaganda har man forstået at blande løgn og fordrejelser med en stor del saglig og historisk korrekt information. Ind imellem er påstandene dog ret groteske, som når man kobler Dansk Folkeparti sammen med nationalsocialismen og kalder partiet venstre for en forbryderorganisation.
Det vil uvægerligt få ungdommelige tosser som Simon Asbjørn til at kalde til voldelig kamp mod ærlige og alt andet end nazistiske danske, der – helt lovligt – protesterer mod den muslimske masseindvandring.
Men tag ikke fejl: Der står meget rigtigt og tankevækkende i dette “leksikon for det 21. århundrede”.
Og i dag er ikke alene partiet venstre, men samtlige partier, der stemte for den katastrofale fremmedlovgivning i 1983 og fortsat i praksis støtter masseindvandringen, så sandelig at betragte som forbryderorganisationer.
Vi har bare ingen lov, der strafbelægger deres forbrydelser.
Det får vi forhåbentlig – og med tilbagevirkende kraft.
For vi mener fortsat at hjælp og støtte til masseindvandring bør kunne straffes på linje med hjælp til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”)

HAN

5 comments

 1. Nielsen

  Muslimer er noget nederdrægtigt skidt at være belemret med.
  Det til Danmarks- og danskernes fordel, at smide dem ud af landet.

 2. einstein

  forræddere er de i hvert fald! og det gør at alle nationale danskere mister troen på samfundet og DK’s fremtid så de får færre eller slet ingen børn,det kompenserer politikkerne så for ved at fylde op med endnu flere muslimer indtil at alle danskerne er udskiftet med muslimer og.lign.

 3. Nielsen

  Politikerne er: korrupte, nogle dumme svin og ofte meget mindre vidende end danskere i almindelighed.

 4. Mette

  Jeg er fuldstændig enig med synspunkterne, at de politiske partier, der støtter fortsat indvandring er landsforræddere!
  Nazisterne invaderede os med deres krigsmaskineri, men nu INVITERER politikerne mennesker, som vi ved, sympatiserer med Nazismens tankegang og metoder – modstandere bliver terroriseret og truet på livet – jo flere, der kommer til landet, jo mere “Nazisme” får vi indenfor landets grænser –
  politikerne er en flok Quislinge, er de – på det punkt havde Anders Bredvik ret – men med sin handling skadede han modstanden mod Islam, for det blev jo groft udnyttet af multi-kulti fanatikerne!
  Men det skal ikke glemmes, at han var en enkelt svale af en “højre-radikal” – for ser man tilbage i nyere tids historie, var/er de fleste terrorister og vandalister enten venstre radikale eller muslimer! De bruger vold til deres argumenter; “højre-radikale” laver fredelige demonstrationer og holder taler – der er forskellen mellem “os” og “de andre”!