Kulturberiger i Nordborg

Kilden til denne artikel ønsker at være anonym. Redaktionen er bekendt med navn og adresse.

Remmo familien

De kom til Nordborg med intet, de manglede alt, og der var flere af indbyggerne i Nordborg som hjalp dem med at etablere sig.

De fik arbejde, og de første år var de kendt som flittige og ærlige mennesker, og engang da man skulle reducere i medarbejderne på det firma (Danfoss) hvor Jamal var ansat, gik flere fra hans afdeling i kantinen, for man ville være sikre på, at fyringen ikke var på et racistisk grundlag.

Vi kendte dem alle, og de var velkomne faktisk alle steder, og folk strakte sig langt for at hjælpe dem hvis og når de havde problemer.

Men efter nogle år begyndte indbyggernes problemer med Remmo familien, for man hørte flere og flere tilfælde om indbrud, videresalg af tyvekoster. Folk begyndte at tage afstand fra dem, dog ikke dem alle, men efterhånden var det galt med hele familien.

Dertil begyndte der at være problemer med de indgifte i Remmo familien, for det som Remmo i forvejen ikke selv kunne finde på at gøre, det kunne de indgifte nemt finde på.

Trusler, vold, overfald, indbrud osv blev anmeldt til politiet, som gentagne gange ”ville snakke” med familien, og mere blev det ikke til, for det blev hurtigt kendt, at politiet ikke gjorde den mindste.

Så var det, at en af drengene fra familien (Omar Remmo) havde flippet helt ud, han havde truet flere borgere – deriblandt mig – og en offentligt ansat, som blev truet på det værste og med det værste.

Denne gang kom der så mange anmeldelser, at politiet endelig skred til anholdelse af Omar. Efter politiet havde afhentet den unge mand, begyndte familien med Jamal i spidsen (Jamal er far til Omar) at nedkime anmelderne, og man fik ”besøg” af en vis Rabi eller Rabbi, som på en eller anden måde er i deres familie.

Der blev fremført flere hårde trusler, men da sagerne kom for retten i Sønderborg, var der 14 der stod frem og vidnede om de trusler, som Omar havde fremsagt.

Mens Omar gik og ventede på at dommeren skulle blive færdig med at bedømme sagen, gik han ud på parkeringspladsen ude foran retten, hvor han opdagede en mobiltelefon i en bil, som han rask brød ind i for at stjæle.

Men det var en dum ide, for der var flere sagførere og politifolk tilstede, så få øjeblikke efter var han anholdt, og han kom senere foran en dommer igen for dette indbrud.

Men for de 14 tilfælde af trusler fik han 40 dage betinget og 10 dage ubetinget, men det hjalp, for siden dengang har man intet hørt til Omar. Efter fængslet søgte han ind til forsvaret, og har (mig bekendt) ikke siden været med til familiens eskapader.

Jamal Remmo købte sig et Pizzaria og begyndte at investere i andre pizzariaer, og andre pizzariaejere fik pludselige underlige anmeldelser af forskellig karakter. Èn pizzariaejers bude fik direkte at vide, at det ville være ”usundt” at bringe pizzaer ud for dette pizzaria.

Og Jamal´s kone skulle modtage offentlig hjælp (bistand), hvor andre selverhvervende ikke kan få fem flade ører.

Og det samtidig med at de kaldte sig venner med alle, og lovede alle guld og grønne skove, og lovede, at man ville hjælpe alle disse venner. Så i første omgang var der ikke mange som troede, at det var Remmo familien som stod bag disse ting.

De blev hurtigt kendt for at kunne finde på at bryde ind i folks lejligheder, stjæle alt af værdi, og i visse tilfælde dummede de sig så meget, at de ville sælge det stjålne tilbage til dem, som de havde stjålet fra, meget smart.

I flere sager om vold, vidnede familiens medlemmer for hinanden, men til sidst gik den ikke længere, og danskere fik tilbudt penge om ”beskyttelse” af familien, hvis de ville vidne til Remmo´s fordel. Jeg ved, at nogen ikke turde andet end at gøre det, så de blev frikendt i en del sager på den måde.

Folk der ikke ville ”handle” med Remmo, og som ville se kviteringer for de TV, videoer, DVDer, som familien prøvede at afsætte, kunne nemt blive udsat mange uforklarlige ”uheld”, smadrede biler, hærværk og et par på lampen.

Den store slagsbroder i familien er Rabi eller Rabbi, og han lægger ikke fingrene imellem, for hvis man sagde til andre i Remmo familien, at man ville melde ulovligheder til myndighederne, så fik man bare det svar: ”Vi sladrer til Rabi”, og ham var de fleste bange for, for han har et virkeligt kedeligt ry: Bistandsklient, samtidig med at han udførte arbejde i andre byer og i Tyskland købte han hus i en periode hvor han efter sigende havde fået bistand. Han havde haft indbrud i sit hus, hvor der blev stjålet 36.000 kr i en hemmelig boks, og det var sært nok kun boksen, der var stjålet fra.

Han var gift, har børn, men bankede både kone, børn og svigerfamilie, og må ikke se sine børn, men der går vilde rygter om hvad han gjorde dengang, og med hans baggrund vil det ikke undre nogen, hvis der er hold i rygterne.

Mange i Nordborg tør ikke se en Remmo i øjnene, for gør de det, kan de risikere at blive overfaldet. Mange undgår at gå på samme fortov som dem, for familien tyraniserer faktisk alt og alle, der ikke gør som de vil.

Men noget er der ved at ske i Nordborg, for efter at jeg flere gange har sagt til folk ”Jeg vil sgu da ikke handle med folk der truer mig” og ”Hvis man handler med Remmo, så støtter man dem i deres kriminalitet”, er der lukket en kebab bod, og der er faldende pizzasalg.

Men det har så igen medført, at familien er blevet mere aktiv på det kriminelle plan,

Familien og dens håndlangere har flere gange stået i retten for indbrud, vold, narkohandel, narkosmugleri, og dem som har vidnet imod familien er blandt andet en anden indvandrerfamilie som fik hjælp af staten til at flytte til Sverige (tror jeg det var), for Remmo vil slå dem alle ihjel, hed det sig.

Familien er virkelig god til at få andre til at tage skylden for flere ting, som familien har gjort, og eksempler på at andre har siddet fængselsstraffet for familien er også kendt.

Jeg har været meget tæt på Remmo familien, for jeg arbejdede i sin tid med Jamal, og jeg har boet i naboskab med flere fra familien i mange år.

Og politiets indsats, er næsten et stort NUL, for man har oplevet at politiet IKKE VILLE modtage anmeldelser imod Remmo familien, og hvis folk blev ”hemmeligt” afhørt af politiet, så har Remmo familien kort efter vidst besked om afhøringen, og hvad der blev sagt. Hvordan det kan lade sig gøre, kan jeg kun gætte på.

Mangler én i familien en ny bil, så sker der et ”uheld” og forsikringsselskaberne bliver nødt til at betale.

Der til har Jamal og flere i Remmo familien flere gange offentligt udtalt at de støtter PLO og den slags. Om det så bare er pral, er jeg ikke så sikker på, for selv om familien oprindeligt kom til Danmark som stakkels forfulgte ”personer”, så har de tit holdt ferie, der hvor de kom fra.

Heitsam Luft og de smser der blev sendt imellem os, originalerne har jeg liggende endnu

Jeg modtager SMSer der er flere trusler, og efter disse SMSer tager Heisan Lufti fat i mig 4 – 5 gang og slå ud efter mig 3 gange, hvor han strejfer/rammer mig 3 gange.

Han råber skriger og skaber sig og truer med at smadre mig, min bil og alt hvad jeg ejer, hans mor var tilstede, nogle naboer og forskellige bekendte, og de undrede sig over hans opførsel.

Han skreg at han bestemmer på Egevej, ja hele Nordborg, og at alle bare skal gøre som han siger, og han opførsel ligner den opførsel som folk på stoffer eller berusede tit kommer med.

Han skriger og råber et eller andet på arabisk, det lød ikke pænt, og hans mor blev overrasket over det han sagde.

Redaktionen har modtaget sms’erne som politiet ikke vil se.

– Og det var dem som politiet ikke gad læse dengang, og de ældre fortalte mig at de havde været udsat for det samme, her for nylig, så det er ikke noget nyt i at politiet ikke gider gøre noget, jeg har politiet afslag liggende, men hvor det ligger aner jeg ikke lige nu, men vil da gerne se efter dem, og den sag skrev jeg også til justitsministeriet om dengang, og det afslag ligger og så et eller andet sted.

24 comments

 1. Kedde

  Remmo familien er noget af det mest beskidte jeg har mødt gennem mit liv. De lyver altid, den rigtige sandhed er kun mellem dem. De er stort set allesammen professionelle tyve og har ikke lavet andet siden de var mellem 10 & 12 år. Allesammen gør som om de er venner med dem, men i virkligheden er der simpelthen ingen som ønsker dem i byen, da de kun har respekt for sig selv og famillien alle andre er de ligeglade med. Der er findes mange eskempler på det. Artiklen som er blevet skrevet er fuldstændig korrekt skrevet og alt i den stemmer. Rabi er absolut familiens største idiot og det er ham familien bruger som deres lille hund hvergang de er i problemer og ikke kan klare sig selv en mod en. Manden er hadet af de fleste i stort set hele sønderjylland. Jeg mener, synes og håber det værste for den familie ligesom mange andre også gøre.

  Det var bare det jeg vil ud med. Behøver ikke skrive mere eftersom hele folket kender til deres kriminelle baggrund.

  Fuck Remmo <333333333333333

 2. Lene..

  Absolut den bedste familie ❤ I kan ikke bare dømme folk når i ikke engang kender dem personligt. I siger kun det hvad i høre om dem. Hvis det havde været noget godt at sige om den familie ville ingen af jer oplyse det. Men synes lige jeg skulle have den fulde ret, rose mig selv og fortælle lidt om den vidunderlige familie, der ikke engang gør et dyr fortræd.

  <3<3<3 REMMO FAMILIE – Forever and Always <3<3<3

 3. baby

  pas på vi ikke gør det samme???
  går ud og stjæler og banker folk som dem eller hvad??
  kommer selv fra det område, historie efter historie kommer fra den familie!
  Nogle historier er overdrevet, men mange er også den nøgne sandhed. Disse historier er selvfølgelig også skyld i at familien har det rygte som de har, fiktion eller virkelighed
  Dette har intet at gøre med deres religion, eller hvor de kommer fra!
  Hvis familien hed Sørensen, havde det været det samme, men,; kender du nogen danske stor-familie der driver en kriminel/falskneri virksomhed? Jeg tror det næppe! Dette er på ingen måde racistisk grundlagt!

  De bor i et vel og mærket provinssamfund, hvor folk alle kender hinanden og er yderst flinke og hjælpsomme.
  Hvor de bare opfører som sig som de små krimi-konger, de selv tror de er. istedet for at opfører sig anstændigt og være flinke overfor hinanden, og få sin respekt ved at bruger alle deres kræfter på at vinde folk trofasthed og gøre en forskel i lokal samfundet, istedet for vinde respekten igennem potenssøgende trusler.
  Sorry to say, but Sønderborg omegn ville være et bedre sted uden dem.

 4. Amjad

  Den familie er noget af det klammeste, og ja kender dem. De er Fuldstændig langt ude og opføre sig ikke som mennesker men som dyr. De fejler noget psykisk af alt den narko og fuckd op barndom de må have haft , ingen bliver født ond, men bliver opvokset til at blive et monster , hvilke psykiske problemer de ikke må have. De tror de er noget på grund af de truer folk til respekt , der er en forskel at respektere nogen fordi de fortjener det på forskellige måder, og “respektere
  nogen på grund af frygt. KARMA håber den rammer jer 1000 gange tilbage og i mærker den smerte som i har bydt andre , og i følge koranen kommer det til at ramme dem i holder mest af.

 5. Kaj fis

  Det er fandeme flot er familien respekt hvem kan gøre sådan noget være stolt er jer selv klap jer selv i skulderne det er ikke noget man skal være sur over det der godt at i kan gøre sådan noget…..

  Jeg er selv dansker har stjålet siden jeg var 15år. Nok fordi i dk får man ikke nok penge for der mange der gøre sådan noget men i har lige præcis valgt den her familie fordi i har lus i røven????

  I har slet ikke et liv mannnn

  RESPEKT REMMO FAMILIE

  Kaj fra fyen….

 6. Anonym.....

  Hvad er det for noget at skrive om andre, folks privatliv rager ikke jer… synes i skulle få jer et liv, tror i har for meget fritid siden i skriver alt det om den familie. Familien burde ikke opfattes på den her dårlige måde. Kender desværre ikke familien, men stadigvæk kan i ikke tillade jer at skriv sådan om dem. Hvad får folk som jer ud af at skrive sådan, i får ikke en skid ud af det? Så bare drop alt det lort og kom videre i livet, det er nok bedst. Bare fordi de er udlændinge, bliver de opfattet på den her måde, tror ikke i havde skrevet det hvis det havde været en dansker….
  Den sidste ting jeg lige vil tilføje, fej for jeres egen dør folkens, i er ikke en skid bedre. Det er ren krænkelse af familiens privatliv.

 7. Åse Olsen

  Hvad er det dog for noget lort at lukke ud…..
  Vedkommende burde skamme sig, hele familien skal ikke opfattes på den måde. Kender ikke familien, men ved at muslimer er nogle af de bedste folk der findes.
  Puuhaa skam jer, hold da op man.
  Og slet artiklen!! Hurtigst muligt..

  • Kaj fis

   Det er fandeme flot er familien respekt hvem kan gøre sådan noget være stolt er jer selv klap jer selv i skulderne det er ikke noget man skal være sur over det der godt at i kan gøre sådan noget…..

   Jeg er selv dansker har stjålet siden jeg var 15år. Nok fordi i dk får man ikke nok penge for der mange der gøre sådan noget men i har lige præcis valgt den her familie fordi i har lus i røven????

   I har slet ikke et liv mannnn

   RESPEKT REMMO FAMILIE

   Kaj fra fyen….

 8. Anonym

  Hvad er det dog for noget lort at lukke ud. Vedkommende burde skamme sig, hele familien skal ikke opfattes på den måde. Puuhaa skam jer, hold da op man!!!

 9. Mille

  Hold jeres kæft alle sammen pas på der ikke sker med jere noget eller i også gøre det samme og jeg fortæller det til alle dansker kartofler man går over og lav sol

 10. Harald

  byen skal rejse sig i protest mod familien stå uden for deres hjem med fakler og danske flag.
  og når politiet så kommer, så kan de give politiet en kopi af det de er ansat til.

  Politiloven trådte i kraft den 1. august 2004.[1]
  Ifølge politilovens § 1 “Politiet skal virke for tryghed, sikkerhed, fred og orden i samfundet. Politiet skal fremme dette formål gennem forebyggende, hjælpende og håndhævende virksomhed”
  og § 2 “Politiet har til opgave
  at forebygge strafbare forhold, forstyrrelse af den offentlige fred og orden samt fare for enkeltpersoners og den offentlige sikkerhed,
  at afværge fare for forstyrrelse af den offentlige fred og orden samt fare for enkeltpersoners og den offentlige sikkerhed,
  at bringe strafbar virksomhed til ophør samt efterforske og forfølge strafbare forhold,
  at yde borgerne bistand i andre faresituationer,
  at udføre kontrol og tilsynsopgaver efter gældende ret,
  at yde andre myndigheder bistand efter gældende ret og
  at udføre andre opgaver, der følger af gældende ret eller i øvrigt har en naturlig tilknytning til politiets virksomhed”
  og endelig § 3 “Politiet kan uden for de tilfælde, hvor indgreb er hjemlet i anden lovgivning, alene foretage indgreb over for borgerne i det omfang, det følger af bestemmelserne i dette kapitel”
  http://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_politi

 11. Mette

  Hvad hjælper det, at “de fleste” kulturberigere ” er “søde og flinke mennesker”, som vi altid må lægge øre til, når så en enkelt familie kan terrorisere en boligblok eller som her en hel by,
  Det er familier som denne, der er skyld i, at der er flere og flere Danskere, der bliver “racister” – deres psykopatiske opførsel er skyld i, at vi tager afstand fra dem.
  Historien melder intet om, hvor de kommer fra, men kan de tage på ferie dertil, så er det bekvemmeligheds flygtninge – og den slags burde Danmark for længst have sorteret fra og sendt hjem til deres jordhuler –
  Det er en latterlig straf, de har fået for at true folk – og det hjælper jo ikke en pind – snarere tværtimod, lyder det som.
  Hjem til “ferielandet” er den eneste løsning for den slags blodsugere!
  Nu må politiet rundt om i landet komme ud af hullerne, og forsvare Danskerne, i stedet for at beskytte åbenlyse forbrydere!
  Havde de boet i et muslimsk land, havde de for længst været sat ud af spil. Det er svært at bryde ind og stjæle, hvis man ingen hænder og fødder har!

 12. Charles Nielsen

  Alle fornuftige danskere vidste jo at sådan noget ville ske.
  Løsningen er. Fjern koranen og send alle muslimer hjem hvor de kom fra.
  Vores land er lille nok, og der skal ikke foræres en milimeter bort.
  Nemmel løsninger på det muslimske problem finden ikke. så der er KUN een vej. Og den kender vi alle.

 13. Kirsten Madsen

  Sådan er det pak bare, det er hverken “racistisk” eller tom tale.
  Selvom medierne gør sit bedste for at undgå at berette om sagerne – om virkeligheden, der relaterer sig til den “kulturberigende” især arabiske indvandring, så smutter nogle eksempler igennem nettet. SIAD har jo f.eks. sendt masser af alenlange lister, “Ugen, der gik ”
  Løsningen er, at sende det kriminelle pak hjem allerede første gang, de begår krminalitet, så vil antallet af arabere og andre muslimer hurtigt blive betragteligt reduceret! Men det vil vore forræderiske politikere under ingen omstændigheder sætte i værk, de er på forbrydernes side, når det gælder muslimerne. Modsat, når danske borgere i langt, langt mindre omfang begår kriminalitet.
  Det kan vel kun tolkes derhen, at de kriminelle muslimer er håndlangere for politikerne i disses planer, her en højt prioriteret om på alle områder at knække og splitte det danske samfund i stumper og stykker. Så er området langt nemmere at forære væk.

  • Anonym

   Du kan bare hold din kæft og i skal ikke blande jer ind i hvad muslimerne laver pas på i ikke en dag gøre det samme

  • Anonym

   Hold din kæft du skal ikke blande dig ind i hvad muslimerne gør eller laver pas på der ikke sker noget med din familie eller du også gør det samme din kartoffel

 14. Jernhesten

  En grov sag, men ikke nogen enestående grov sag.

  Det du starter med at skrive “Vi kendte dem alle, og de var velkomne faktisk alle steder, og folk strakte sig langt for at hjælpe dem hvis og når de havde problemer.”

  Det er helt almindelig. Danskerne er generelt meget gæstfri og alt andet end fremmedfjendske. Desværre lader danskerne sig generelt ikke påvirke af logisk fakta om “fremmedkulturelle” menneskers umulige integration i vores samfund. De skal selv gøre sig deres egne erfaringer, før de begynder at indse det!

  Det er det positive ved sådan en beretning – nogle folk er blevet en anelse klogere, og enkelte måske mere end en anelse!

 15. Den danske mand

  Lære det nu. Politiet er bange for muslimer, sådan er det bare. Og folk er bange for at siger tingene som de er, bange for at blive stemlet som racister.
  Muslimerne ved det og benytter sig fuld ud af det.