Så langt er vi kommet

Morgenen til lørdag fik politiet anmeldelse om at en bil var sat i brand i Bøgeparken i Vollsmose og at man havde mørkelagt hele området ved at smadre samtlige lamper.

Politiet mente at det var tegn på ugler i voldsmosen så hverken brandvæsen eller politi rykkede ud da man var overbevist om at det var et baghold. Men vedvarende ringerier fra folk derude overbeviste politiet og brandvæsnet at de alligevel hellere måtte rykke ud, da nogle nærtliggende garager måske kunne antænde.
Da man nu ingen udvej havde for at undgå det, sendte man hele politistyrken i Odense, 40 mand, til stedet. Her kunne man ifølge Fyens Stiftsstidende slukke branden i fred og ro, idet det massive politiopbud skræmte ballademagerne væk.
De muslimske ballademagere i området skulle være blevet sure over amholdelserne af fem muslimer natten til fredag.

SIAD-kommentar: Så langt er vi kommet at man først har besluttet ikke at rykke ud til en brand i en dansk bydel, fordi politiet frygter ballade! og når man så rykker ud er nødt til at sende 40 politimænd for at beskytte én brandbil. Hvis ikke snart disse utallige beretninger om politiets manglende evne til at kunne eller turde gribe ind overfor muslimske ballademagere får den almindelige danske befolkning til at vågne op, så er det meget snart for sent at gøre noget.

11 comments

 1. Charles Nielsen

  H.Kristensen. Gør man dette, får man KUN verbale tæsk. Det hjælper ikke det der.
  Jeg gider ikke denne måde mere.!!
  Og Erik Pedersen. Indvandrene kan og vil ikke tales tilrette, deres ideologi forbyder dem det.
  Dhimmi- politi-skiderikkerne og den røde regering holder hånden over de stakler.
  Der trænger gevaldig til oprydning.

 2. Erik Pedersen

  Et svar til Danske Indvandrer.
  Fuldstændigt meningsløst som så meget andet, denne slags grupperinger foretager sig. De beviser jo åbentlyst gang på gang hva deres ønske er. I “Danevang” skal ALLE slags mennesker kunne færdes i fred/ugeneret overalt og uden at nogen ska frygte noget, eller rende og kigge sig over nakken. Synes seriøst de utallige, gentagne og totalt uhensynsløse episoder burde ophøre helt. Min tolkning : Der er krig og livsfare i ens hjemland, så blir man flygtning og kommer til et fredsfyldt land, får så alt forærens af det`s gavmilde borgere. Men lige som man føler en chance for lidt succes “igen i krig, men nu der hvor man blev inviterret ind og fik sin chance til en frisk start”. Undskyld mig, men hvorfor så ikk blive tilbage og kæmpe for sit hjemland? En rigtig kriger behøver ikk angribe bagfra, så er man i mine øjne IKK kriger, men en simpel og svag morder!. Politièt ka måske opleves ubehageligt, men de er nu engang også mennesker indeni. Imellem mennesker er der altid enkelte ubehagelige, så ligeså ka man være uheldig at en politimand har en dårlig dag. Men tænk lige over at de er her for at løse problemerne, for folk og at de fleste faktisk virkeligt går op i at gøre deres bedste. Danskere er generelt fredelige og åbne folk, men alle har en grænse for her indoktrineres vi i at være god mod sin næste. Så er stilling, status eller farven i huden da helt endegyldigt. Vi ønsker ikk de ubehageligheder i dagligdagen, så ta og tænk før handling eller`s gør Danskerene og ikk mindst jer selv, den tjeneste at søge professionel hjælp.

 3. Charles Nielsen

  ja P.H. Bering, det har du ganske ret i, det hjælper ikke en hudende fis ved bare at råbe. UACCEPTABELT.
  MEN, Offentlig må man ikke opfordtre til noget, men ingen kan forhindre en lille hyggesnak over en kop kaffe, Vel ??
  Det kan kun være min opfordring. !!

 4. H.Kristensen

  Kaere venner, ………. Det er ved valgstedet at i skal tage fat. Faa en “ordentlig” regering, der kan faa ryddet op i landet, saa bliver der taalelige tilstande i Danmark. Og heller ikke foer.
  Kom nu igang med at tale med naboer og venner og lad dem forstaa hvad der virkeligt foregaar. Tag dem som medlemmer af SIAD.

 5. Charles Nielsen

  Mosebranden i Store vildmose den gang var svær at slukke, det brændte under jorden. Men i denne her mose, kan politi og brandvæsen bare lade brænde ud. Til alles tilfredshed.

 6. einstein

  Det lyder som en undtagelselstilstand i volds-mose,gad vide hvornår det breder sig til resten af dk ??

 7. Mette

  Selvfølge blev muslimerne sure over anholdelserne – men de samme folk, som konstant ringede til politiet, burde selv tage hånd om deres ballademagere – hvis de vil leve i fred, og det vil de fleste jo gerne – og de ved jo godt selv, hvem rødderne er – hvorfor starter man ikke et “neighbourhood-watch” blandt muslimerne selv – eller er de ikke “mandfolk nok” til at konfrontere disse knægte!
  Forslag: alle de unge mænd fra diverse ghettoer, der ikke er i arbejde eller under uddannelse, burde sendes i en lukket “bootcamp” – med militær diciplin og en flok psykologer, der kan sparke lidt fornuft ind i hovederne på dem – og afskære dem fra Imamernes indflydelse – måske skulle fædrene til disse drengerøve også sendes af sted. Og ingen Koran-læsning i den periode!
  “Det er politiet, der provokerer dem” sagde en fader til 5 drenge, hvoraf 4 (før 13 års alderen) allerede havde været i konflikt med loven –
  Hvordan kan det være det, når de ikke kommer i kontakt med politiet, før de allerede har begået deres kriminalitet?
  Hvad f….. er det for en undskyldning for at have opdraget, eller rettere ikke at have opdraget, sine egne unger!
  Det er ikke politiets fejl, at de bliver ballademagere – er respektløse – det er fædrenes skyld – og Islam!

 8. benny bager

  I mine år i danmark kan jeg huske at folk frygtet at det kom amerikanske tilstande i landet !!
  Jeg frygter nu , at vi en dag får danske tilstande i America !!!

  • P.H. Bering

   Ja, det er indlysende – men hvad gør vi så ved det???
   Skælder vi bare ud, eller sætter vi handling bag vore ord og meninger?
   For det hjælper jo ikke bare at råbe “UACCEPTABELT!!”