VALGET ER DIT!

Det må for længst være gået op alle (også de, der ikke vil indrømme det), at “samtaleterapi” og “give hinanden hånd på” løsninger på krigshandlingerne mod det danske samfund i de muslimske boligkvarterer er en utopi.

De muslimske fædre lærer deres sønner: “Vi (eller Allah) har givet jer dette land, som I skal nedværdige og destabilisere for at gennemføre islams lov for alle!”For os retmæssige ejere af Danmark er der to løsninger på de omtalte problemer: Udvisninger og hjemsendelser af de muslimske besættere eller lade sig løbe over ende og islamisere. Ansvaret er vore politikeres,

MEN VALGET ER DIT!

6 comments

 1. Kirsten Madsen

  Om du har ret eller uret, Charles Nielsen, mismod kan vi ikke bruge til noget. Vi har tiden med os, når viljen er der. Det er den som en følge af den identitet, som vores historie har skabt. Vore slægter har døjet og kæmpet, men båret arven med sig og videregivet den. Vores åndsliv dannede vores kultur. Den arv, de traditioner giver vi ikke slip på, uanset hvor meget råd, der angriber arven. Råddenskaben, løgnen, forræderiet forgår, men ikke det friske og livsduelige! Holger Danske vågner og fjenden bliver sendt på porten, som det tidligere er sket.
  Multikulturalismen er en utopi, man kan ikke pakke folkeslag med forskellige kulturer ind i en politisk ensartethed, en såkaldt multikultur. Det er en simpel løgn! Det giver rodløshed og stridigheder. Kun frie folkeslag kan leve fredeligt med gensidig respekt side om side inden for egne grænser.
  Politisk-ideologisk magtbegær i alle afskygninger er ondets rod og skal bekæmpes.

 2. Kirsten Madsen

  Der er overhovedet ikke tale om racisme, hold op med det sludder.

  Danmark er besat af en fjendtlig magt, islam.Og vore politikere har forrådt os.
  Intet er mere rigtigt, mere selvfølgeligt, mere ærefuldt end at gå til modstand og befri sit land fra en indtrængende, grusom fjende.

  SIAD har kæmpet med Grundloven i hånden, på baggrund af reel viden og med ordet, men for at vinde kræver det en fortsat voksende tilslutning af vore landsmænd – et folkeligt flertal – helst fuldtallig tilslutning, der kan tage over og iværksætte befrielsen. Forstå det nu, danske kvinder og mænd! det haster!

 3. Charles Nielsen

  For os retmæssige ejere af Danmark er der to løsninger på de omtalte problemer: Udvisninger og hjemsendelser af de muslimske besættere eller lade sig løbe over ende og islamisere. Ansvaret er vore politikeres,. Skrives der:
  Jeg er ikke helt enig: Fordi det er vælgerne der stemmer på de uduelige politikere.
  DET ER KUN VÆLGERNES ANSVAR. Vælgerne skulle ikke stemme det ross ind i tinget. Samtale terapi er Utopi, det vil aldrig lykkes. !! enig.
  Nu Når det er således, og det hele forsætter i de gamle gænger, så ender det med, at der skal tages andre midler i brug, for at løse problemet Islam Og muslimer.

 4. einstein

  Jeg mener afgjort at en sukkerbøtte kun er til sukker og en melbøtte kun er til mel, og hvis det er “racisme” så må”racisme”jo være det rigtige.:)