Vellykket SIOG demonstration i Georgien


Trods bidende kulde og kraftigt snefald var flere tusinde samlet d. 4. marts i byen Batumi i Georgien. De var der for at demonstrere mod en moske, som den tyrkiske regering har financieret.

Moskeen skal hedde Sultan Aziz efter en islamisk erobrer. Moskeer med dette navn er bygget til Aziz Sultan Abdul Adjara’s ære alle steder tyrkiske soldater har sat deres fod. De blev bygget for at ære den nye erobring.
Ligemeget hvor Aziz Sultan Abdul Adjara kom frem slavebandt og tvang han folk til at konvertere til islam. Dem der nægtede dræbte han eller udsatte for den mest umenneskelige turtur man kan tænke sig.
Her i 2012 bygger man nu erobrermoskeen på en grund i Batumi.

Vores søsterorganisation “Stop Islamiseringen af Georgien” og dets leader Joseph Zaalishvili, formanden for “Folkets Parti” Mamuka Giorgadze, lederen for den Populære Modstand David Tarkhan-Mouravi, politisk bevægelse “Til tjeneste for Georgien” leder Murman Dumbadze med støtte fra den Georgiske Ortodokse Kirke organiserede demonstrationen.
I taler til folkemængden sagde de samstemmende at islamiseringen af Georigien skal stoppes. De vil tage kampen op mod Iran og Tyrkiet som prøver at islamisere Georgien og resten af Kaukasus. De bad folket om hjælp til dette.
Det blev besluttet at man vil lave endnu en demonstration mod moskeen samme dag som Counterjihad demonstrationen finder sted i Århus d. 31. marts. Demonstrationens navn bliver “Stop islamiseringen af Georgien”.

8 comments

 1. Kirsten Madsen

  Med stor respekt for georgiske venner! Godt gået!
  Atter et eksempel på utallige islamiske vanhelligelser af ikke islamisk hellig ejendom.

 2. Nielsen

  Tyrker har i mange århundreder ikke påført andre andet end død og ødelæggelse.

 3. H.Kristensen

  Det var godt at nogen naevnte SVINET. Hva’ hvis alle bragte ( til AArhus denonstrationen) deres “vagthund” , en lille griseunge. Mon ikke det kunne holde en del af mod-demonstranterne vaek.??
  Held og lykke med det hele. Stoet op om SIAD. ( SIOE )

 4. Charles Nielsen

  Ikke nok med, at vi skal til århus. Men den 2. maj 2012, er det et År siden Svinet døde. Svinet er Osama Bin Laden, Se link: http://jp.dk/udland/asien/article2717432.ece?page=2
  Bliver det ikke til noget. Hylder jeg selv svinets bortgang, med en god sild og rigeligt med spapser. Vi må jo huske på: Da WTC kolapsede, fejrede svinene det. Nu kan de jo så få af samme skuffe. Åh det hygger mig.