Gates Of Vienna – Hvad er dagsordenen?

Hvorfor ønsker Henrik Ræder Clausen og Ned May at ødelægge DDL og EDL's conterjihad-meeting i Århus? Hvad ligger bag?

af Rune Hauge

Gates of Vienna (GOV) kom i går med en artikel, hvor de er nærmest såede tvivl om legitimiteten af demonstrationen der vil blive afholdt i Århus i slutningen af ​​måneden.
Artiklen omhandlede primært Elisabeth Sabaditsch Wolff’s (ESW) deltagelse i demonstrationen, hvor den citerer hendes egne ord om at hun skulle benægte nogensinde at have haft kontakt med arrangørerne af begivenheden. Dette er naturligvis noget sludder, for vi har igennem lang tid haft kontakt med ESW ang. at få hende til Århus for at holde en tale. Dette er bevist gennem Skype logs. Det afgørende punkt var det økonomiske, og da det var på plads, betragtede vi det som en selvfølge, at hun kom. Henrik Ræder Clausen proklamerede i en Skype-gruppe som havde til hensigt at organisere demonstrationen, at han havde fået de nødvendige midler, og at alt nu var ok med ESW. Her er hans egne udtalelser om sagen: “Guys, funding for Elisabeth has been approved” og “If she wants to book now, she’ll have to cover the expenses and get them refunded in a week or two.” og “ESW will stay privately at my place. We’ve been working closely for years.”

Så skete der pludselig det, at vores modstandere lavede falske profiler i ‘shady’ fora og inviterede racister og nazister. Selvom vi beviste, at det var falske og beskidte tricks af venstreekstremister, valgte Henrik Ræder Clausen ikke at tro på det og forlod gruppen. Et par dage senere kom så artiklen “Setting the Record Straight” af GOV, og selvom de har dementeret dele af den, er skaden sket. Mange abbonerer på GOV via RSS, og det er version 1, som bliver læst.

Så hvad er dagsordenen for GOV og Henrik Ræder Clausen? For mig virker det som ren sabotage af demoen, og man skulle tro de var mere omhyggelige med deres kontante artikler og kontrollerede deres kilder. For både Henrik Ræder Clausen og ESW er vel klar over, at Skype skaber logfiler og disse lyver ikke. Det gør derimod GOV og Henrik.

Som om artiklen ikke er slem nok, så kommenterer Henrik Ræder Clausen på den hvor han skriver at DDL kontakter nazister via fora, selv om han ved, at dette er forkert. Meget skadeligt og en kniv i ryggen på den gruppe han var med i. Sikke en fyr! Hvorfor gør GOV, Henrik og ESW dette? Og vi som troede, de var på vores side. Skam jer!

Måske skal jeg for fremtiden tage det som bliver skrevet på GOV med et gran salt. Setting the record straight? Ja, måske …

4 comments

 1. Kirsten Madsen

  Modbydelig Krigsførelse.

  Vi har længe været bekendt med mediernes, den fjerde statsmagts krigsførelse mod den politisk ukorrekte befolkning, samt mediernes indoktrinering af den ganske danske befolkning. Ligeledes hvad angår den venstreekstremistiske krigsførelse.
  Den mest afskyelige krigsførelse er den, som forræderen, forræderne og løgnerne iblandt os leverer.
  De er enhver fjendes håndlangere – både den udefra kommende og den dæmoniserende statsmagt og øvrighed.
  Mest nedrigt er dog forrædernes og løgnernes implementering af løgne om og modbydelig omtale af forskellig art af modstandsgrupper.- Modstandsgrupper, der fremviser islams sande ansigt og står frem for at vise sin modstand mod islamiseringen og alle de politiske quislinge med flere, der står bag islamiseringen af Danmark og Europa – det dødsensfarlige, vanvittige “multikulturelle projekt” som det er blevet kaldt.
  Man må formode, at forræderne og løgnerne har en yderligere dagsorden, der tjener dem, hvor den nærværende er værktøjet.

 2. Eigil

  Hvis Henrik Ræder Clausen ikke har tillid til sine venner, kan vi heller ikke have tillid til ham.
  Når han tror på fjendtlige falske rygter, så kan man ikke stole på ham.
  Når han svigter så fatalt, må alt samarbejde med ham lægges på is.

 3. Lærke

  Hvor er vi henne, når vi ikke kan stole på dem, som vi tror, er “vore egne”?
  Er Henrik Ræder Clausen er af “vore”?
  Man må desværre tvivle noget så grundigt.

  Hvis han blot er “dum”, må man sandelig også tage sig i agt.

 4. harald

  venstrefløjen arbejder kun under en løgn, vi ser kun venstrefløjen i aktion når de kan lugte at der er mulighed for at ødelægge ting eller, hvis de kan finde en mulighed for at yde vold.
  i nyere tid har vi set jagtvej 69 hvor de satte københavn i brand, vi så rømningen af kirken der var besat af muslimer.
  og vi vil igen se venstrefløjen ødelægge for milioner den 31 marts i Aarehus 2012.
  vi ser at venstrefløjen, og især Aarehus borgmester prøver at køre denne demo som DDL har sat i værk den 31 marts op på et plan som er helt uhørt, grunden til at venstrefløjen køre dette helt op og kommer med ord som mørke mænd, er fordi de ved at islam er et problem i DK, og nu har de fundet ud af at det ikke har haft den helt store virkning, så har de i visse venstere orienteret grupper begyndt at bruge ord som terrorisme er et most den dag og afbrendinger af biler eller ligende er også en mulighed for at stanse den modsatte side.
  jeg ser det som uhørt og vammelt at venstrefløjen vil gå så lavt bare for at hænge en gruppe mennesker ud som ikke vil underlægge sig kvinde undertrykkende politikker, og så videre.
  jeg kan kun sige en ting og det er at folk burde stille op den 31 marts og vise at vi ikke vil finde os i at blive truget hængt ud bare fordi folk ikke vil bakke op om islams politik.