SION’s pressemeddelelse

Pressemeddelelse

15 marts 2012, 05:15 EDT

SION vil AFholde en International Kongres og MediE-Workshop for at adressere den Islamistiske krig imod ytringsfriheden.

NEW YORK, 15. marts, 2012
Det første møde i The International Freedom Defense Congress ledet af menneskerettighedsorganisationen ”Stop Islamization Of Nations” (SION), vil blive afholdt i New York den 11. september, 2012.

Det primære fokus på Kongressen vil være en medieworkshop vedrørende
islamistiske forsøg på at begrænse ytringsfriheden i den frie verden, og smædekampagnerne mod frihedskæmpere i aviser og medieinstitutioner i Vesten.
“Formålet med denne workshop er at udvikle værktøjer til at tilbagevise smædekampagnerne fra medierne,” har SION sagt i en erklæring. Den vil også tage fat på mediernes dobbeltstandard med hensyn til islam og andre religioner, f.eks. New York Times’  anti-katolske smædekampagne fra marts 2012 og afvisningen af en SION annonce, der fortæller sandheden om islamisk jihad.

Workshoppen vil indgående diskutere årsagerne til og resultaterne af de vestlige mediers offensive kampagner imod ytringsfriheden, og sandheden om islam, jihad, islamisk overherredømme og muslimer.
“Workshoppen vil repræsentere et kvantespring i mediehåndtering, idet der vil blive diskuteret de praktiske skridt til at imødegå ”den islamiske krig mod ytringsfrihed”,” sagde SIONs præsident Pamela Geller.

Frihedskæmpere fra hele verden, journalister, intellektuelle og akademikere vil være blandt deltagerne i workshoppen, som vil bestå af brainstorming sessioner for at udvikle mekanismer for samarbejde med eksterne partnere, og at udvikle en handlingsplan for at imødegå den islamiske krig mod ytringsfriheden.

Organisationen bemærkede, at workshoppen er af særlig betydning, da det er den første nogensinde til at tage højde for virkningerne af resolution 16/18 i De Forenede Nationers Menneskerettighedsråd, der har det erklærede mål
at “bekæmpe intolerance, negativ stereotyping og stigmatisering af diskrimination, tilskyndelse til vold og vold mod personer baseret på religion eller tro “, – men den har faktisk til formål at begrænse sandfærdig tale om  islamisk overherredømme og jihad, og derved gøre Vesten tavs og forsvarsløs overfor de fremrykkende trusler fra Jihad og Sharia.

Resolution 16/18, som blev vedtaget af De Forenede Nationers
Menneskerettighedsråd i Genève i marts 2011, blev støttet af den amerikanske
udenrigsminister Hillary Clinton på den seneste Istanbul Process konference i
Washington i december.

Den er generelt blevet betragtet som et væsentligt skridt i retning af at fremme
OIC’s bestræbelser på, at ødelægge ytringsfriheden og indføre Sharia’s blasfemilove i den frie verden.

“Vi holder denne kongres, på den ellevte årsdag for den dag Jihad kom til Amerika, for at slå et slag for friheden” sagde Geller.

SION’s Præsident Pamela Geller er forfatter af bogen ”Stop islamization of America: A Practical Guide to the resistance”  (WND Books) og ”The Post-American Presidency: The Obama Administration’s war on America”.

SION’s vicepræsident er den anerkendte forfatter og ekspert i Islam, Robert
Spencer, forfatter til New York Times bestseller, ”The Political incorrect Guide to Islam (and the Crusades)”  og ”The Truth About Muhammad”.

SION Bestyrelsens Rådgivere inkluderer bl.a.
-Oskar Freysinger, et schweizisk parlamentsmedlem og medlem af det schweiziske Folkeparti (SVP) som vandt international berømmelse for sin ledelse af den vellykkede kampagne mod opførelsen af minareter i Schweiz,
– Cliff Kincaid, redaktør af Accuracy in Media (AIM), og en leder af kampen for at holde jihadistpropaganda-netværket Al-Jazeera ude af amerikansk radio-og fjernsynsvirksomhed,
– Dr. Ashraf Rameleh, formand for ”Voice of the Copts” (kopteres stemme), en international organisation i brechen for menneskerettigheder, koptiske kristne og alle religiøse mindretal mod religiøs fanatisme og intolerance;
– Dr. Ali Sina, den berømte ex-muslimske forfatter og grundlægger af FaithFreedom.org,
– Dr. Wafa Sultan, ex-muslim, menneskerettighedsaktivist og forfatter,
– den tyske frihedsaktivist Stefan Herre fra ”Politically Incorrect” ,
– den israelske forfatter Dr. Mordechai Kedar,
– den hinduistiske menneskerettighedsaktivist Babu Suseelan,
– Anders Gravers fra Stop islamiseringen af Europa (SIOE),
– og den canadiske forlægger og ytringsfrihedsforsvarer Ezra Levant.

Talere på SION International Freedom Defense kongres vil omfatte Kedar, Rameleh, Sina, Kincaid, og Gravers, samt den danske ytringsfrihedsfortaler Lars Hedegaard, de Italienske menneskerettighedsaktivister Magdi Christiano Allam og Valentina Colombo; den Engelske politiker og frihedskæmper Paul Weston, og den berømte Muhammedtegner Lars Vilks. Flere talere vil blive offentliggjort snarest.

SION står for:

Ytringsfrihed – i modsætning til islamiske forbud mod “blasfemi” og “bagvaskelse”, som anvendes til effektivt at nedkæmpe ærlig diskussion af jihad og islamisk overherredømme;
Trosfrihed – i modsætning til den islamiske dødsstraf for frafald;
Lige rettigheder før loven, for alle mennesker, – i modsætning til den Sharia institutionaliserede diskrimination af kvinder og ikke-muslimer.

Deltag i SION Facebook gruppe her.

For yderligere information, kontakt Pamela Geller på media@sionations.org.

KILDE: Stop Islamization Of Nations

4 comments

 1. mette

  Peter Hansen 007’s kommentar er simpelt hen på børnehave stadiet – Hvis han ikke kan komme med en ordentlig kommentar, burde han have holdt sin kæft – og i det mindste ikke bruge den slags udtryk – men igen en, der bare kommer med dumsmarte bemærkninger, for at se sit navn på tryk – hvis det da er hans rigtige navn! Sikken en klamhugger!

  Jeg synes, det er glimrende, at der endelig kommer et internationalt forum, der tager dette brændende emne op – forfølgelsen af alle, der ikke går ind for Islam, og hvad vi kan gøre for at stoppe denne fremtrængen af “stealth jihad” i Vesten..I Danmark kalder vi det “salami-metoden”, men er det samme!
  Der vil, med garanti, som sædcanligt, blive en masse negativ journalistik omkring dette initiativ, men almindelige mennesker er begyndt at indse, at de ikke bliver ordentligt orienteret, når det gælder Islam og muslimske organisationer, hverken i aviser eller på TV.
  Jeg håber, der bliver stor tilstrømning og at denne kongres bliver den første af mange –

 2. Kathinga

  Hvor dejligt og opmuntrende at læse, at der sker noget!
  Tusind tak til alle de brave mennesker.
  Det giver håb i en mørk tid – mørk, selv om foråret står for døren.