Hvem er mørkemændene i Århus?

Ægte mørkemænd

Et enigt Århus byråd imod EDL demo 31/3

Borgmesteren i Århus havde igår en demo imod det han kalder Europas mørkekræfter. Det er DDL mødet i Århus han taler om når han på lørdag igen står i spidsen for en demonstration mod DDL demonstrationen i Mølleparken d. 31/3 kl. 14.00

Han taler om et mangfoldigt Århus hvor alle skulle kunne leve og trives og hvor mørkemændene ikke har noget at sige. Hvis han mener disse ord, skulle han jo tale til DDL mødet og ikke til hans egne to moddemonstrationer imod anti-jihad mødet. For hvor befinder de mørkemænd sig borgmesteren taler om? Er de blandt de SIAD, DDL og EDL og SIOE-folk der kommer til mødet? Nej det er de ikke, for DDL har proklameret, at de ikke ønsker nogen der går ind for det totalitære til at deltage i deres demonstration – d.v.s. mørke kræfter som nazister, fascister, kommunister og islamister vil ikke være velkomne d. 31. Så det er altså ikke til DDL mødet disse mørkemænd skal findes.

Men hvor skal vi så lede efter borgmesterens mørkemænd? Man skal måske først definere hvad en mørkemand er? Efter borgmesterens egen definition på mørkemænd, så er det nogen som ikke går ind for tolerance og demokrati. Lederen af moddemonstrationen kommer sammen med AFA-folk. AFA har et manifest ligesom Breivik hvor der står at vold er tilladt mod politiske modstandere. De godkender endda det der kaldes bløde dødspatruljer. Det er der da ikke meget tolerance og demokrati i. Men det er den slags kræfter borgmesteren kommer til at demonstrere sammen med. Der er flere som opfordrer til forskellige aktioner som “uskyldige” larmedemoer, blokader osv. men der er også mange som opfordrer til sabotage af køretøjer, direkte angreb med bl.a. slagvåben og nålestiksangreb andre steder i Århus. AFA har opfordret “Århus for mangfoldighed” til at undlade at bruge ordet “fredelig” i mediern,e for at skabe mere plads til de små aktionsgrupper.

Og så er der muslimerne der på forskellige facebooksider opfordrer til at komme og “smadre racisterne”. Men muslimerne var måske de allersidste til at snakke om racisme. Hvor var bormesteren, da SIAD som den eneste organisation i Danmark stod op og lavede en demonstration for grønlænderne, der var blevet smidt ud af Gellerup af muslimer og kommunen måtte evakuere de sidste grønlændere ud af bydelen, p.gr.a at de ikke turde gå ud af døren? Men det var måske før borgmesteren lærte fremmedordet “tolerance”.

Med borgmesterens demonstration viser han klart og tydeligt for hele befolkningen, at han er i ledtog med mørkemændene fra AFA og de muslimske troende, der ikke mener, at der skal være plads til andre end muslimer. Det har man gang på gang set i ghettoerne. Først må de svage som alkoholikere og psykisk syge forlade ghettoerne. Derefter bliver det alle ikke-muslimer der må forlade boligområdet, hvor muslimerne er blevet flest.

Borgmesteren støtter åbenlyst en religion, der gør forskel på mænd og kvinder, troende og ikke-troende og alt i alt et barbarisk levesæt at leve efter (koranen). Den levner ikke plads til multikultur, den levner kun plads til islam. Så alt det vrøvl om at borgmesteren går ind for tolerance og multikultur, er noget vås. Så er det noget helt andet med English Defence League som deltager i DDL’s demonstration. De har en division for jøder og en division for homoseksuelle, som er en anden gruppe borgmesteren lader i stikken, når han taler om mørkemænd i DDL’s demonstration. Disse grupperinger er i EDL NETOP fordi de bliver forfulgt og chikaneret af islams tilhængere. Borgmesteren kan ikke se skoven for bare træer; han er omgivet af mørkemænd hvis lys altid har været slukket.

4 comments

 1. Eigil

  Under 2. Verdenskrig påbød den danske regering befolkningen at samarbejde med besættelsesmagten.
  I dag har vi samme situation.

 2. Kirsten Madsen

  Aarhus’ borgmester er et sølle skvat, der som dhimmi har sat halen mellem benene, og som et tudehorn hyler op om tolerance – et ord, som hans muslimske venner ikke kender eller forstår; for det står ikke i Koranen. Der er alene nogle få ting og begreber, muslimer forstår. Til disse er overskriften Jihad.

  I kraft af sin stilling betyder borgmesterens knæfald for islam byen Aarhus’ overgivelse til islam, til muslimerne med islamisering, NO GO-skilte for vantro, indførelse af sharialoven, opførelser af moskeer – og stigende vold og anden kriminalitet til følge.

  Med de ekstremistiske, yderst voldelige, urostiftende AFA-folk på Aarhus-borgmesterens og hans tro svende i byrådets side, vil muslimerne ikke sidde den chance overhørig, sammen vil de kunne udråbe Aarhus som Voldens by! Det vil aarhusianerne få at føle – især hvis de ikke vågner op her ved sidste udkald.

 3. Rune

  Nettopp! DDL og andre islamkritiske organisasjoner støtter jødene, som muslimene bærer på hat til, de forsvarer homofiles rett til å eksistere, som muslivene vil henrette, de forsvarer koptere og kristne, som muslimene vil bli kvitt, de forsvarer den vanlige mann i gata, som før eller siden vil få opp øynene, når de selv eller en slekting/bekjent blir overfalt eller voldtatt av muslimske innvandrere… og vi er rasister? NB! Muslimer er ikke engang en rase, bare idioter vet ikke det!