TV2Østjylland fjende af ytringsfriheden?

TV2Østjylland har siden det blev proklameret at Danish Defence League ville lave en international demonstration i Århus ført deres seere bag lyset med en usmagelig propaganda, der nærmer sig Goebbelske højder.

En af de første udsendelser hvor man tog demonstrationen op, havde man travlt med at sige at Breivik så op til EDL (English Defence League), en bemærkning helt ude af kontekst. Den havde været relevant, hvis det havde været tilfældet at EDL havde set op til Breivik. Ellers har det kørt slag i slag, man har raskt væk kaldt EDL og DDL ekstrem højreorienteret, trods det at man ikke har en fordelingsnøgle over hvordan man skal bruge skatteborgernes surt tjente skattepenge, og når man ikke har en politik over dette, kan man ikke sættes i bås som hverken højre- eller venstreorienterede.

Denne defamering af demonstrationen og grupperne der deltager når uanede højder i programmet Ud med sproget med temeat “højreekstremister”. Der får tre politiske modstandere af demonstrationen lov til at svine DDL og EDL til igen med ord som “rabiate”, “ekstrem” “ekstrem højreorienterede” og “ekstrem voldelige, der burde forbydes at demonstrere”.

Men som om tre modstandere ikke er nok, så inviterede man nazi-Carlsen fra Danskernes Parti til at tale det modsatte synspunkt, trods det at alle de deltagende organisationer tager kraftigt afstand fra nazister. Hans optræden på TV har selvfølgelig kun haft ét formål fra TV2Østjyllands side, nemlig en yderligere defamering af demonstrationen og deltagerne.

Som om det heller ikke er nok, fik Rabih Azad Ahmad (byrådsmedlem for De Radikale) lov til uimodsagt at sige, at formanden for DDL har inviteret nazister til at komme til demoen, trods det at det er den største løgn. Det er komplet uforståeligt, at et byrådsmedlem kan få sig selv til at udslynge en sådan påstand som allerede er blevet dementeret en gang af DDL. Læs her om dementiet af løgnepåstanden: http://norwegiandl.com/modules/nyheter_norsk/item.php?itemid=76
DDL har krævet at få et dementi fra TV2Østjylland og at Rabih Azad Ahmad trækker løgnehistorien tilbage. Så snart vi har kravet fra DDL til TV2Østjylland, bringer vi det her på siden.

2 comments

  1. harald

    nå det var nazi Carlsen jeg anede ikke hvem han var.
    så kan jeg da godt forstå at han ikke ville komme til demoen for så kunne det da godt være at jeg begyndte en alternativ behandling på ham som aura baskning.
    jeg mener at dette byråds medlem skulle hives i ratten for hans injuria udtalelse.