Volden udsprang fra demoen “Århus for mangfoldighed”

Mod-demoen "Århus for mangfoldighed": Her dæmoniserer talerne EDL, DDL og SIOE og varmer voldsfascisterne op med giftig snak til opgøret med anti-jihad demoen

Mod-demoen "Århus for mangfoldighed": Her dæmoniserer talerne EDL, DDL og SIOE og varmer voldsfascisterne op med giftig snak til opgøret med anti-jihad demoen.

Volden der fandt sted igår i Århus udsprang fra demoen “Århus for mangfoldighed”. Talerne til demonstrationen havde ildnet voldsfascisterne fra AFA og muslimerne op med dæmonisering og afhumanisering af moddemoen.

Arrangørerne af “Århus for mangfoldighed”-demoen og Århus byråd må stå tilbage med en underlig smag i munden, idet de med deres retorik havde slukket enhver fornuft hos voldssegmentet i “Århus for mangfoldighed”-demoen.

Det fulde ansvar ligger hos Århus’ borgmester der lagde ud med at afhumanisere EDL og kaldte dem “mørkemænd” og “sorte kræfter”. Han fik et samlet byråd, ja endda nogle vi troede var på vores side, til at bakke op om borgmesterens forsøg på at bejle til muslimske vælgere ved at tage afstand fra DDL-demoen. FØJ Dansk Folkeparti, dette bliver I ikke glemt for!

9 comments

 1. Pingback: Ja alle kunne se at Bormesteren I aarhus samler på kriminelle bøller « Omme bagbusken
 2. P.H. Bering

  Winston Churchill:
  “The fascists of the future will be called anti-fascists.”

  Efter sigende er der intet belæg for at påstå, at dette skulle være et churchill-citat.
  Men derfor kan udsagnet jo godt være sandt.
  Den flok, der kalder sig “Antifacistisk Aktion” illustrerer i alt fald tilfulde, at de brutale og stupide totalitarister – m.a.o. fascisterne – i dag befinder sig på venstrefløjen og kalder sig “anti-fascisster”.

 3. Pingback: Leder: Hvordan overtager man et land? Knægt ytringsfriheden. | Stop islamiseringen af Danmark
 4. harald

  Ahmed vil det så sige vi skal gøre som jer og gå rund og kaste sten og flasker efter politi og gamle mennesker i mellem 60-80 år, er det sådan noget vi skal lære vores børn.
  og når du mener at vores børn skal lære at elske andre, mener du så at vi skal lade islam forgribe sig på dem som vi så i Herning hvor en 10 årig pige fik tur.
  og når du snakker om huler, hvem er det i virkligheden der bor i huler og ler hytter og som ikke kan klare sig selv og som der konstant råber på hjælp og penge fra den kristne EU borger.
  Ahmed jeg er overhoved ikke med på hvad det er du mener, for hvis du mener vi skal smadere vores land som i har gjordt ved jeres land hvis der har været noget at smadere altså, for de muslimske lande har det jo med at vente på at den lille mand fra det kolde nord skal komme og gøre det for dem, og kommer den nordiske mand ikke og hjælper så har i det med at starte en krig og så råbe hungersnød og er det ikke synd for os, i minder lidt om enhedslidsten de giver heller ingen mening med det de siger.

 5. Islamonella DT 104

  Ahmed, :
  Du er stort fjols. Jeg tror bare du skriver her på blogen bare for at gøre dig bemærket. Vi er positive her inde, og du er velkommen, særligt hvis du forlader denne Pædoideologi du tilhører. Jeg anbefaler at du konverterer, du får det meget bedre med dig selv, både Psykisk og Fysisk, men nok ikke med dine ligestillede, men med os ægte danskere. Der er rigtig mange der allerede har konverteret. Der er nemlig INTET der smager bedre end en grisesteg til jul og råhygge.

  Pædoideologien Islam er en Forbryderorganisation og dermed YT. Men det forstår du jo ikke. !!
  Tænk på: At Ørkenrøveren og Pædoen, Muhammed blev gift med en lille pige på 6 år, der hed Aisha, da svinet var 53 år. Deraf Pædofil. Fuldbyrdelsen af dette ægteskab skete 3 år senere, Året er nu 626. Ja: Det er altså 4 år efter Ideologien opstod, med alle dens røverhistorier.

  Normale mennesker KAN ikke blive andet end hadefuld over for denne beskidte Ideologi. Alt andet er unormalt. Selvom det godt nok er flertal af unormale mennesker her i Danmark, har flertallet ikke ret. Hvorledes du end vender og drejer det, er det vores lille land og kan du ikke indrette dig efter det Danske system, kan du jo bare fiser af, og hjem til Mullah Land.

  Jeg regner med at du kan se: HVORFOR JEG ER HADEFULD, og jeg er ikke alene om det.
  Og husk så lige at læse Grundloven. Flertallet har allerede kastet den i grams. Islam kan ikke opfylde disse kriterier, som §67 fortæller:

  Er du et mandfolk læser du dette og tager det til efteretning.

 6. Islamonella DT 104

  En fed sejr til DDL, EDL, FDL og SIAD.
  Sådan skal det gøres TAK Venner.

  Mangfoldighed’s demoen. Nej bedre: Enfoldighed’s demo. Det var herligt at se, at politiet kunne tage sig sammen for engangs skyld, selvom der var et par huller i deres dækning.
  Jeg nød det, da disse voldsaber til landsforrædere blev stripset. Jeg havde håbet, at de blev buret et lille stykke tid, så de kunne få noget af de våde høndklæder. Det er jo nok ikke sjovt, når tæskeholdet buldrer op af trapperne i arresthuset.
  Pædoideologien Islam er YT. Det var synd at der ikke også var et par Koran afbrændinger. !!
  Næste gang skal vi have grillen varmet op med nogle Koraner, så vi kan få pølserne varmet.
  Så gør Koranen da lidt gavn.
  En politibeskyttet grillaften ha hahaha.

 7. harald

  Gad vide om det er DFs nye side at være med til at støtte en demo som senere går til angreb på fredlige danske borgere, DFs støtte til en flok mennesker der stod og råbte nazier efter frihedskæmpere som har bekæmpet nazisterne under 2 verdenskrig.
  Hvad er det lige der sker for DF, når de støtter op om en demo som har til hensigt at gå til angreb på andre borgere, det kan jo ikke komme bag på DF hvad det er for nogle mennesker der deltager som autonome og det kan da heller ikke komme bag på dem når bestemte fagforeninger støtter op om mod demoen.
  DFs sammenarbejde med enhedslisten er vidst gået dem til hovedet, hvad bliver det næste fra DF at de vælger en imam som parti leder ?.

 8. Ahmed

  Fuck hvor er du bare klam! Jeg får virkeligt kvalme når jeg læser jeres latterlige nyhedsbreve! Det sgu som om I lever i middelalderen mand! Kom nu ud af jeres huler og lær jeres børn at elske andre istedet for de skal være hadfulde som I er!