Løgneorganet Ritzau igen igen

Ritzau har som sædvanlig kommet med en sviner på islamkritiske organisationer.

Denne gang har man ladet det russiske udenrigsministeriums kommissær for menneskerettigheder udtale sig om vores demonstration i lørdags. Her får han uden modsigelser eller interview med de pågældende organisationer lov til fremstille sine påstande som en sandhed. Han kalder de deltagende organisationer for ultrahøjreorienterede og endda nynazister. Dette blev bragt kl. 8 imorges i radioavisen.

Vi blev straks ringet op af medlemmer der forlangte dementi på det, idet det virker meget mærkeligt, at en mand – der repræsenterer Rusland som dræber journalister og anderledestænkende end den siddende regering i Moskva – skal have taletid i en dansk avis ang. danske anliggender.

Anders Gravers kontaktede DR og fik i 11-radioavisen speakeren til at sige, at vi ikke er nynazister. I TV2 fik vi heller ikke et dementi men lov til at sige, at vi ikke er nynazister og at vi ikke er højreorienterede, idet vi er enkeltsagsorganisationer.

Men det var ikke Radioavisen eller TV2 der stod bag “nyheden” men Ritzau. Da Anders Gravers kontaktede Ritzau, fik han at vide, at han hverken kunne få en rettelse eller lov til at kommentere på det med begrundelsen, at det er den russiske kommissærs mening og ikke Ritzau’s. Egentlig ikke en overraskende reaktion, idet Ritzau i forlængelse af russerens udtalelser understøtter disse ved at beskrive English Defence League som rabiate højreorienterede.

Vi mener at det er katastrofalt at en russer kan få lov til at kalde os nynazister, uden at vi kan få lov til at benægte det eller få det dementeret. Så det er bevidst Ritzaus hensigt at sværte os. Endnu en gang viser Ritzau helt tydeligt at de er et propagandaorgan.

Journalisten der står bag Ritzau artiklen hedder Martin Darling. Er der nogen der har billeder af vedkommende kan de indsendes til siaddk@gmail.com da han fortjener en artikel for sig selv.

Her kan ses artiklen fra TV2:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-49432814:russisk-kritik-af-m%C3%B8de-i-aarhus.html?forside

3 comments

 1. Mette

  Jeg forstår ikke, hvordan Ritsau/Martin Darling kan referere en MENING fra en mand, der ikke engang var til stede ved Demoen – en mand, der tilsyneladende er lige så uoplyst og blind omkring Islam, som Århus borgmesteren – en “Russisk kommisær for menneskerettigheder” sågar – det er ski da lige til at grine af, for russerne og de gamle kommunister har lige så lidt begreb om menneskerettigheder som Islamisterne. Begge grupper har jo fået folk fængslet på opfundne løgnehistorier – det er der historiske beviser for!
  Jeg så en masse Israelske flag ved EDL/DDL demonstrationen, og jeg er sikker på, at Jøder/Israelere ikke ville demonstrere sammen med DDL, hvis de troede, I var nazister – ……Islam har jo utoligt meget mere til fælles med Nazismen, end os “højreorienterede”!
  Ham russeren skulle tage og se hvad der foregår indenfor de gamle russiske stater, hvor der var en kæmpedemonstration(arrangeret af SIOG) imod bygningen af en kæmpe-moske i Georgien – er alle de tusinder af demonstranter så også Nazister ? – nej, det var ganske almindelige mennesker som SIAD og andre ligesindede – han skulle have stoppet en sok i kæften, og kun have lov til at udtale sig om ting, han virkelig VED noget om – ikke hvad han tror at mene!
  Og Martin Darling skulle ikke have lov til at referere ondsindede rygter – som sædvane mangler de kolde facts hos disse venstreorienterede journalister – men sandheden kan ikke ties ihjel i det lange løb – før eller siden bliver de nok nødt til at krybe til korset – men det bliver nok først når de selv eller et familiemedlem bliver udsat for Muslimsk Mobning/Terror!
  Og et spørgsmål, var Martin Darling selv til stede ved demoen? Det burde han have været, så han kunne have refereret fakta i stedet for ondsindede floskler fra en Russer! Shame on you, Martin!

 2. demo

  Problemet er at nyhederne bringer det som folk gerne vil høre, og op til demoen blev vi kaldt alle slags ukvems ord, og da de så fandt ud af deres beskyldninger ikke var rigtige så prøver de at få andre til at vaske deres finger, og henlede opmærksomheden på dem.
  jeg som person som er uddannet i hvordan man opbygger grupper og bevægelser, ved at det skader mere end det gavner at hænge grupper ud for noget de ikke er.
  det som pressen og politiker har opnået er at de får meget mindre af vide, og har og får mindre føling med virkligheden.
  det som skete i Aarhus har skabt noget pressen og politikerne ikke kan styre, gamle frihedskæmpere, krigsveteraner, officere/generaler, politifolk og civile som setter demokrati og frihed til folket højst, har set pressen/islam/politikerne prøve at forhindre demokratiet ved at lave en mod demo som de var fuld ud bevidst om ville gå til angreb på demokratiet i mølleparken.
  de vil samle sig for at deltage i kampen mod pressen/islam/politikerne for at få genindsat demokratiet i Danmark, angrebet var ikke kun et angreb på DDL og siad det var også et angreb på politiet og demokratiet, og det kommer ikke til at gå i glemme bogen.