Læserne blogger: Shame on you, Martin!

Martin Darling har bedt os om at tage billedet af ham ned. Det har vi hermed gjort og erstattet det med det første associationsbillede der kom os i tankerne - Breivik med kommunisthilsen.

Konstantin Dolgov


Jeg forstår ikke, hvordan Ritsau/Martin Darling kan referere en MENING fra en mand, der ikke engang var til stede ved Demoen – en mand, der tilsyneladende er lige så uoplyst og blind omkring Islam, som Århus borgmesteren – en “Russisk kommisær for menneskerettigheder” sågar – det er ski da lige til at grine af, for russerne og de gamle kommunister har lige så lidt begreb om menneskerettigheder som Islamisterne. Begge grupper har jo fået folk fængslet på opfundne løgnehistorier – det er der historiske beviser for!

Jeg så en masse Israelske flag ved EDL/DDL demonstrationen, og jeg er sikker på, at Jøder/Israelere ikke ville demonstrere sammen med DDL, hvis de troede, I var nazister – ……Islam har jo utoligt meget mere til fælles med Nazismen, end os “højreorienterede”!

Ham russeren skulle tage og se hvad der foregår indenfor de gamle russiske stater, hvor der var en kæmpedemonstration(arrangeret af SIOG) imod bygningen af en kæmpe-moske i Georgien – er alle de tusinder af demonstranter så også Nazister ? – nej, det var ganske almindelige mennesker som SIAD og andre ligesindede – han skulle have stoppet en sok i kæften, og kun have lov til at udtale sig om ting, han virkelig VED noget om – ikke hvad han tror at mene!

Og Martin Darling skulle ikke have lov til at referere ondsindede rygter – som sædvane mangler de kolde facts hos disse venstreorienterede journalister – men sandheden kan ikke ties ihjel i det lange løb – før eller siden bliver de nok nødt til at krybe til korset – men det bliver nok først når de selv eller et familiemedlem bliver udsat for Muslimsk Mobning/Terror!

Og et spørgsmål, var Martin Darling selv til stede ved demoen? Det burde han have været, så han kunne have refereret fakta i stedet for ondsindede floskler fra en Russer! Shame on you, Martin!

Mette

One comment

  1. H.Kristensen

    “Russeren og Martin” behoever nu ikke at vaere dumme, bare fordi at de “ikke er rigtig kloge”.

    De er morsomme, eller rettere, ” rent til grin”, med et fjaes kun en MOR kan elske.

    Gad vide HVOR de blev fundet??