Optøjer i Århus bør få konsekvenser

Under borgmesterens ledelse stivnede smilet på smilets by

Århus borgmesteren og et samlet byråd var enige om at dæmonisere DDL og EDL og andre deltagende organisationer i demonstrationen d. 31. marts 2012. Med hadefuld retorik og brug af ord som “nynazister” og “racister” hidsede borgmesteren og et samlet byråd fascistiske kræfter bestående af Anti-fa og muslimske unge op.

Det massive politiopbud med indkaldelse af betjente fra hele landet sikrede dog, at ingen blev slået ihjel eller fik fatale skader. Pånær fire politibetjente kom ingen alvorligt til skade under demonstrationen. Men det er bestemt ikke borgmesteren og byrådets skyld. Der blev råbt “fucking jødesvin” og “Fucking racister, de skal dø”

Et par episoder fra demoen er symptomatisk for hele den såkaldte mangfoldighedsdemo, citat fra Uriasposten. net:

“…en samling sortklædte aktivister i selskab med en mindre gruppe unge mænd med indvandrerbaggrund når helt tæt på parken. »Ingen racister i vores gader,« gjalder aktivisterne taktfast, mens en ung tyrkisk mand i forsamlingen spotter et israelsk flag. »Fucking jødesvin!« råber han af sine lungers fulde kraft. Den ellers så militante antiracistiske forsamling ser pludselig lidt rådvild ud. En venstrefløjsaktivist bryder dog igennem afspærringen og formår at stjæle flaget fra en spinkel tysk kvinde.”
en anden episode:
““Allahu Akbar!” råber en bredskuldret herre i joggingtøj, der sammen med en større flok indvandrerunge og antifascister har taget plads på en græshøj over for parken. »Det her er Palæstina. Knep mig alle sammen,« siger en anden og vifter med det palæstinensiske flag.”

Fra stenkastende såkaldte anti-fascister og muslimer blev der udstedt en del dødstrusler og der blev brugt en masse retorik som kom direkte fra borgmesterens og byrådets udtalelser. Dette burde få konsekvenser. Om vi kan komme efter dem rent juridisk bliver der set på nu, men vælgernes dom til næste byrådsvalg burde være, at ingen af dem er værdige til at sidde endnu en periode. Dette enorme brug af offentlige midler til politiindsatsen kunne have været undgået hvis borgmesteren og byrådet havde budt EDL, DDL, SIAD og SIOE velkomne i demokratiets navn.

Men én ting er sikkert: SIAD folk vil stille op til Århus byrådsvalg næste gang under en ny partidannelse der finder sted for øjeblikket. Århus trænger til nogle politikere der tør se kritisk på den mislykkede integration der foregår i Århus for øjeblikket og som hovedformål vil sætte en stopper for muslimsk dominans i det offentlige rum i Århus. Derudover at sørge for at alle integrationspengene bliver dirigeret over til at bekæmpe uintegrerbare muslimske unge og få stoppet kriminaliteten i Århus begået af selvsamme gruppe og igen gøre Århus til en smilets by, istedet for byen hvor smilet stivnede under ledelse af Århus borgmesteren og hans uduelige byråd.

12 comments

 1. Pingback: Fremmer NRK terror? « freddystangnes
 2. Peter

  God ide. Stil op til næste kommune valg. Og kan I ikke komme ind i fólketinget via en bagdør. Det er blevet så moderne at blive stemt ind via et parti, for derefter og løsrive sig og lave sit eget. Partier, der aldrig ville have kommet ind pga. for lidt stemmer er kommet ind på denne måde.!

 3. H.Kristensen

  Paa en af Danmarks sorteste datoer maa der skrives: ” UNDSKYLD GLISTRUP “, du havde ret!!

 4. Islamonella DT 104

  Hvad siger i til dette: Tommy Robinson siger at han er DØD om 5 År.

 5. Vagt

  gå på youtube freddystangnes du skal bare skrive aarhus 31 marts så får du alle beviserne fra amatør optagelserne der ser og hør du alt.

 6. Pingback: Falskheten følger våre faner!? « freddystangnes
 7. H.Kristensen

  Hvis Borgmesteren i AArhus ( og alle hans byraadsmedlemmer) foeler at “kaerlighed” er en ” pain in the ass”, ja, saa er der kun tilbage at proeve det paa den “normale” maade igen.
  Skrevet under beskyttelse af “Ytringsfriheden”.

 8. Vagt

  Til demoen i Aarhus var jeg tilstede som vagt, så jeg stod helt ude ved de autonome og islamiske anti demokrater, jeg hørte flere gange de råbte at de havde borgmesterens ord for at smadre demoen, Borgmesteren sagde vi skulle bekæmpe dem, så det gør vi, hvor efter de råbte ingen racister i vores by, hvor efter muslimerne råbte jøde svin nu skal i dø.
  jeg blev selv truet på livet flere gange, men det kom ikke bag på mig da disse autonome og muslimer kun kender til at ødelægge og dræbe.
  flere af politiets folk var rystet over borgmesterens mod demo. flere af dem sagde direkte højt og irriteret at det var et angreb på demokratiet.
  de autonome havde kun til formål at skade civile mennesker, jeg så flere af dem gå rundt med syre i cola flasker, jeg tog selv to flasker fra en autonom hvor efter jeg helte indholdet ud, og gav flaskerne videre til politiet.
  personligt håber jeg at befolkningen ser hvem der er en trussel mod demokratiet og stod det til mig og jeg var indsatsleder så havde jeg også lavet en anmeldelse på byrådet der heder vold mod embedsmand for de 4 betjente som kom til skade, på grund af deres udmelding om at demoen skulle bekæmpes, og efter som det var politiets opgave at passe på demoen så har byrådet også ment at de skulle bekæmpe politiet.
  jeg har taget parti i denne sag nu og det ved jeg også flere betjente har, og det er ikke til de autonomes og muslimernes fordel tro mig.

 9. janh7

  Ytringsfriheten hadde trange kår i Århus under denne demonstrasjon. Hvis borgermesterens intensjon var å forhindre den ser det stygt ut for demokratiet i de kommende år.

  “If freedom of speech is taken away, we may be lead as sheeps to the slaugther.”
  – George Washington

  Kansje Århus ledere burde legge seg dette på hjertet?
  En stor takk til Østjyllands politimæster og mans mandskab.

 10. Ronny Alte

  Jeg håper virkelig at dette får konsekvenser for borgermesteren og resten av hans følge, jeg har sendt borgemesteren flere mailer hvor jeg ber om en forklaring på at han i offentligheten går ut med terroristen var medlem av NDL.
  Dette er rein løgn, terroristen fra 22/7 var ALDRI medlem i NDL!!!
  Og vi som tilstedet i Mølleparken kan takke dansk politi for at ingen ble skadet, dansk politi gjorde virkelig jobben sin, dette i motsetning til en borgermester som nærmest oppfordret folk til å angripe oss.
  Når det er sagt er jeg utrulig stolt av oss alle, INGEN fra hverken Defence Leaguene, SIAD, SIOE eller SIAN laget noen form for bråk. På den måten gjorde vi borgermesteren til latter, vi viste at vi IKKE er hverken voldelige eller ekstreme, derimot oppførte motdemostrantene og vennene til borgermesteren seg som idioter.
  No Surrender!