DR1 og TV2 ruller propagandamaskinen ud

Dumme danske journalister eller manipulerende ditto bruger som overskrift idag på vores TV-kanalers hjemmesider at Breivik skulle bruge en særlig højreorienteret hilsen da han entrer retssalen i Oslo idag. Det må være en meget hemmelig højreorienteret hilsen idet vi ikke har været i stand til at finde noget som helst om denne højreorienterede hilsen, men vi er tværtimod stødt på den hos den russiske hær, stalinproselytter, kommunister generelt og en enkelt amerikansk præsident.
Forklaring på journalisters lyst til at lave om på virkeligheden: https://siaddk.wordpress.com/2011/05/28/forklaring-pa-avisernes-manglende-evne-til-at-belyse-emner/

8 comments

 1. Henning Kristensen

  Nogen er foedt med en “SOELVSKE i munden”, medens andre er foedt med Hammer & segl i, ja….. i kan selv plasere den.

 2. Harald

  jeg har aldrig møt nogen der hilste sådan, jeg har set muslimer der heilede på balkan.
  men det er jo igen et tegn på at medierne dummer sig for alvor, for medierne giver jo manden rat i det han siger under den norske retsag, hvor han siger at medierne prøver at føre folk bag lyset, og hvad er det første medierne gør, ja det er at prøve at føre folk bag lyset, hvis medierne nu havde været lidt smarte havde de sagt det som det var, nemlig at de ikke anede hvad det var han lavede.

 3. xenofob

  Gad vide hvor stor en kaution ville have været hvis det fandtes i norge?
  På det nederste billede ser det ud som om en af dem i parade opstillingen giver fingeren. lol

 4. Islamonella DT 104

  Islamisterne bruger denne hilsen i deres kampråb.
  Så de sjovnalister er da vidst småt begavede. ?

 5. Johan Freudendal

  Tjah Black Power, og Black Panter, brugte også den hilsen, og 2 brugte den under OL og blev bortviste for at bruge den hilsen, men det er jo ikke første gang at DR og især TV2 udviser deres komplette mangel på viden omkring den slags.
  ;o)

 6. Oluffa

  Tak for indlægget.
  Fremragende og befriende, at der så hurtigt er fundet billeder med eksempler på mennesker, der har brugt “knyt-næve-hilsen”.
  Frihedselskende og grundlovstilhængende danskere -(og nordmænd mm.) kunne ikke drømme om at hilse på en så dominerende, vulgær og frastødende måde.

 7. P.H. Bering

  Det nederste billede viser nogle officerer, der skridter fronten af foran en deling danske frihedskæmpere, der hilser dem med den traditionelle kommunist-hilsen, den knyttede næve. Antagelig er frihedskæmperne kommunistiske (BOPA?) folk. Af de tre officerer er de to fra den danske hær, Den forreste officer er tydeligvis russer; han hilser med korrekt honnør.
  Iøvrigt har socialdemokraterne brugt den knyttede næve som logo gennem mange, mange år.