Fra norwegiandl.com: Pressemelding: Ronny Alte trakk seg som talsmann i NDL

Ronny Alte trakk seg i går som talsmann for Norwegian Defence League med begrunnelse av at han var blitt nektet av det sittende styre å ta avstand fra Anders Behring Breivik. Dette stemmer overhode ikke og enkelte av Altes uttalelser til media i går kan kun betraktes som illojale og svært skadelig for NDL…..

Alte sier bla. på spørsmål fra TV2:

– De som er uenige med deg, er det folk med mer ekstreme synspunkt enn deg?

– Må jeg svare på det? For å si det slik, de har et annet syn enn meg, sier han.

Ronny Alte vet utmerket godt at dette ikke stemmer og at samtlige i ledelsen tar sterkt avstand fra Breivik og hans handlinger på Utøya og i Oslo.

Ronny Alte trakk seg fra ledelsen i NDL pga at et samlet styre, utenom Alte, var imot at overskrifter i norsk media skulle preges av NDL + Breivik + terror, i kombinasjon, hver dag i 2 måneder.

Som kjent så har ikke norsk presse så mye fint å si om NDL, og samtlige reportasjer og artikler har blitt vinklet negativt, uten unntak. Dette tok ledelsen konsekvensen av og nektet dermed Alte å uttale seg til media vedrørende Breivik og NDL under den pågående rettsaken, da styret ikke ville se en negativ kobling mellom Breivik og NDL så lenge rettsaken sto på. NDL satte derfor opp et intervju, på NDL’s hjemmeside, der Alte uttalte seg om rettsaken og om Breivik, på NDL’s premisser og styret ba Alte om å henvise media til intervjuet, noe også Alte var enig i var en god ide. At Alte samme dag som han trekker seg, beinflyr til media for å svartmale NDL og dets styre, insinuerer at styret er Breivik-sympatisører og at NDL er i fritt fall pga av at han trekker seg som talsmann, finner vi svært underlig, feilaktig og skadelig for NDL, og minner mest om en barnehage-unges trassutløp og et litt for stort ego!

Samtidig med at Alte trakk seg, så ble NDL’s FB-gruppe hacket og alle admins fjernet. Remi Huseby’s profil, en admin i NDL-gruppa på FB var blitt hacket og hackeren fjernet alle admins samtidig som han åpnet for at folk fritt kunne legges til. Det betyr at det som skrives i den gamle NDL gruppa, ikke bør eller skal tas alvorlig, siden den nå vil bli full av venstreekstreme og muslimer som vil benytte enhver anledning til å sette oss i et dårlig lys! Ronny Alte visste at Remi’s konto var blitt hacket, men unnlot å fjerne Remi som admin eller å varsle andre i ledelsen om det. Om dette er tilfeldig eller ei, kan vi ikke besvare. Ny FB gruppe finner du HER og vi ber om at samtlige trekker seg fra den gamle!

Det er ikke tvil om at det har hersket noen gnisninger mellom Alte og resten av ledelsen den siste tiden. Dette har sitt utspring i demoen i Århus, der Alte, som eneste taler på talelisten trakk seg fra å tale pga påståtte trusler fra islamister, noe resten av ledelsen egentlig fant ganske flaut, og en direkte submission til Sharia. Videre droppet Alte, med følge, å delta på et ledelsesmøte, der resten av ledelsen deltok, også denne gang som en følge av angivelige trusler mottatt via PST. Vi fant det veldig merkelig at et trusselbilde skulle eksistere langt ute på landet og i en annen by i Danmark, på en, for ikke innvidde, ukjent adresse. Alte varslet heller ikke samtlige andre i ledelsen om trusselen mot ledelsesmøtet, og han hadde dessuten allerede booket hotell i Aarhus for ei ekstra natt, noe som tydet på at han ikke hadde planer om å delta i utgangspunktet. De som var på møtet opplevde ingenting unormalt.

Ledelsen i NDL har alltid NDL’s beste i tankene til enhver tid, og lar seg ikke, i demokratisk ånd, true til kompromisser, verken av islamister eller folk med for stor taletrang.

Vi takker uansett Alte for jobben han har gjort (før i går) og ønsker ham lykke til videre. NDL består og vil fortsette å vokse, for islamiseringen avtar ikke, så NDL behøves!

Med hilsen NDL

No Surrender!

Direkte link: http://norwegiandl.com/modules/nyheter_norsk/item.php?itemid=86

One comment