Muslimsk bande fængslet for kidnapning og voldtægt af to piger som en del af deres Eid festligheder

Ofrene blev lokket til et lurvet hostel langt fra deres hjem og blev her udsat for et 36 timers langt seksuelt misbrug.

England: En gruppe muslimske mænd, der bortførte og voldtog to teenage piger i nov. 2009, som en del af deres Eid festligheder, lo i retten i sidste uge, da de blev fængslet i sammenlagt 38 år.

Pigerne, i alderen 15 og 16, blev lokket flere kilometer væk fra deres hjem og hen til billigt hostel.

I et 36 timer langt helvede blev de tvunget til at drikke alkohol og gentagne gange voldtaget af to mænd, Shamrez Rashid og Amar Hussain. Efterfølgende inviterede de to mænd en række andre unge mænd ind på hotellet hvor de efter tur også forgreb sig på de to piger selvom pigerne gentagne gange gange bad dem om at stoppe.

Den 16-årige var helt forslået og mærket i ansigtet og på halsen efter hun var blevet tvunget til oralsex med Hussein og bagefter blev hun tvunget til at have sex med Rashid og en anden mand mens de andre så på. Retten hørte hvordan hun havde forsøgt at holde fast i dørkarmen indtil et soveværelse, men hun var bare blevet skubbet ind og døren blev låst.
Hun blev truet med at hvis hun sladrede ville de opsøge hendes mor, true hende med pistol og brække kæben på hende.

Efter 36 timer lykkedes det pigerne at stikke af fra hotellet hvorefter de kontaktede politiet fra en mønttelefon.

Under hele retssagen sad de tiltalte og smilte og grinede og så ud til at have en fest, mens de uhyrlige detaljer kom frem.

Hussein blev fundet skyldig i kidnapning af børn og tre voldtægter og fik 11 års fængsel.
Rashid fik 10 års fængsel for kidnapning af børn, to voldtægter et voldtægtsforsøg og forsøg på anden seksuel omgang.
De tre andre mænd Adi Saleem, Jahbar Rafiq og Amer Islam Choudhrey fik henhv. 8 år, 8 år og 15 mdr. fængsel.

Retssagen var blot endnu en ud af adskillige retssager på det sidste hvor grupper af mænd er blevt anklaget for seksuel udnyttelse af unge sårbare piger.

13 comments

 1. mette

  Kastrering efter voldtægt ville være en god løsning – for har de gjort det en gang, så gør de det igen – men efter de domme kan det jo være at de er færdige med at grine – men er der noget de muslimske mænd er bange for, så er det ikke at være i stand til at “bage flere kager” i fødemaskinerne!

 2. Kurderen

  Nielsen hvis du ikke er racist så lad være med at generalisere. Der findes voldtægtsforbryder i alle folke-racer. Der er lige så mange danskere såvel som udlændinge. Jeg retfærdiggør ikke hvad de har begået, er glad for de har fået deres domme. Stop racisme og forskelsbehandling i dk!!!!!

 3. Islamonella DT 104

  Hrr Henning Kristensen du kan være ganske rolig, jeg kan mit stof i denne henseende.
  Det er en ommer hr.
  Kyskhedsbæltet er et torturinstrument, og ikke et beskyttelses apparat.
  Desuden er der jo nok nogen som ikke havde den på da vikingerne kom. haha

  Effektiviteten har jeg beskrevet.!!!
  Tag du den bare på, god fornøjelse.

 4. Henning Kristensen

  Jeg er ked af at foreslaa at Islamonella DT 104 ikke har gaaet i skole. Hvis personen tager en tur langs Rinen og besoeger et par slotte kan man se “Kyskhedsbaelter” haenge paa vaegene. De blev brugt af de lokale naar de saa Vikingerne komme op ad floden. Og de var meget effektive.

 5. Islamonella DT 104

  Kyskhedsbæltet” som eksperter hævder aldrig har været brugt til andet end evt. en seksuel leg.
  Hvis det skulle have været anvendt som i fortællingerne, ville det medføre døden på grund af infektioner.
  Et synspunkt, som i øvrigt har en vis vægt, når man ser hvilke anstrengelser konstruktørerne af moderne udgaver af kyskhedsbæltet gør sig, for at muliggøre brug over længere perioder. Det viste kyskhedsbælte ville for eksempel stort set umuliggøre at have afføring..!

  Jeg er lidt ked af at ‘punktere myten’, men desværre ser det ud til, at det ikke kunne lade sig gøre, med den tids teknik…

  Jeg håber de skal beholde den på til evig tid.

  Indsætte et billede kan ikke lade sig gøre. !!

 6. Nights in Paris

  Giv mænd kyskhedsbælter på.. Så sker der ikke flere voldtægter.. Desuden er de fleste mænd også så løsagtige, så det er en god ide med kyskhedsbælter, under alle omstændigheder..

 7. xenofob

  Tja, de danske piger vil jo gerne have disse mørke mænd af araber typen og negere.
  Tag bare bjerrehus, der nu har vist vejen for de danske kvinder til og tage til afrika i deres udsendelse mormors bordel.

 8. P.H. Bering

  Ja, ja. det skete i England. Men det er også sket her, og det vil ske igen, indtil danskerne indser at de skal holde deres kvindfolk inden døre, fordi det nu er muslimerne, der hersker.

 9. P.H. Bering

  Man kan kun håbe at pigernes forældre har stemt på masseindvandringspartierne, dvs. på Soc. dem., Radikale, Konservative, Venstre, SF, Enhedslisten. For skylden ligger hos disse partiers vælgere.
  Det er faktisk uretfærdigt at bebrejde musllimer at de handler efter deres egne trditioner og efter deres religions forskrifter.
  Skylden ligger alene hos dem, der har sluppet dem ind i vort land. dvs. i sidste ende hos masseindvandringsprtiernes vælgere.

 10. André Daner

  Man sidder rystet og tænker, “I skulle lige gøre det mod min datter”, men det er lige akkurat det de har gjort. Der er “Dem” og der er “Os”, det siger “de” selv, så de har voldtaget og forudlempet “en af os”………Fængsel er ikke løsningen, savner noget mere kontant i forhold til alle dem der bliver udsat for “Deres” vederstyggeligheder……