Nutidens hipokorps angreb DDL-folk torsdag aften

Hipo-mand midt i billedet påsætter hætte for igen at udøve vold


Et Morten Messerschmidt møde på Nørrebro udartede sig til et modbydeligt fejt angreb på fredelige DDL-folk der var til mødet torsdag aften.

Personer fra DDL går fra mødet og ser at en stor gruppe autonome og muslimer venter på dem da de kommer ud. Gruppen af muslimer og deres danske hjælpetropper er på 60-70 mand. De fire mand kan se at der ingen vej er ud andet end forbi den særdeles aggressive gruppe. De går frem og bliver derefter angrebet af samtlige muslimer og autonome hjælpetropper. Selvom de er ca. 70 mand forsøger de videst muligt at angribe bagfra, men ikke nok med feje angreb bagfra, trods overmagt bruger man også kniv idet en af DDL-folkene bliver ramt med flere knivstik i højre arm. Han er efter vores seneste efterretninger ved godt helbred og mod og færdigbehandlet på hospitalet.
På et tidspunkt blander politet sig og får muslimerne og de autonome hjælpetropper drevet væk fra de fire. Politiet transporterer de fire ud af den muslimske-autonome dødsfælde og får derefter den tilskadekomne kørt på hospitalet.
De fire danske helte slap uden nævneværdige skader pånær knivstikkene da de modigt forsvarede sig selv.

14 comments

 1. Bent Larsen

  Ahmeds argument om at “I er grimme osv ” er så dumt, at det underbygger alle ens fordomme om muslimer.

 2. Islamonella DT 104

  Ahmed
  Aber og Pædoflie er vi heldigvis ikke.
  Muhammed var pædofil, muslimer dyrker det.

 3. Oluffa

  Ahmed og alle hans ligesindede hører ikke til her.
  Rejs til et af de mange, mange muslimske lande, hvor I hører hjemme.

 4. Rune Hauge

  Ahmed synes vi er grimme, haha! Jada, Ahmed, noen må jo være svin og aper, som Pedofeten sa. Han er jo et perfekt forbilde, så grim at ingen engang får lov å tegne ham… 😉

 5. Al.

  Utroligt som de får lov at sætte dagsordenen på nørrebro.. Snart er der nogen som får NOK!!!

 6. Kingo

  Velkommen Ahmed, syndes du skulle tage en kig rund på bloggen, hvis du ikke bryder dig om det du ser er du ALTID velkommen til at smutte igen, ingen holder på dig her skal du vide.

  Ahmed siger : Fy for helvede I er grimme både fysisk psykisk og socialt.

  Søde lille Ahmed, næste gang du skal skrive et indlæg så bed lige din søster om lidt hjælp ikke, og hils hende fra mig…

 7. Kalle

  Utroligt, at det er DDL der er de grimme mennesker, når det er muslimer og autonomo der hærger til højre og venstre. For mig at se, er det 4 DDL mennesker der bare skal hjem, som så bliver angrebet, men det er vel helt okay, ifølge islam??

 8. Mads Rasmussen

  Uendeligt afstumpet!

  En sand skandale at mediedækningen er så forkvaklet og sølle når det kommer venstreekstrem vold og muslimers (globale) jihad.

 9. Ahmed

  Fuck hvor er I bare verdens grimmeste mennesker jeg nogensinde har set i mit liv.
  Fy for helvede I er grimme både fysisk psykisk og socialt.

 10. Mette

  Rune, – der er typisk for Danmarks Radios journalister – først bliver vi alle kaldt for nynazister og et par dage senere, efter en masse protester, kommer der så en meddelelse, at “nå ja, det er de så ikke” dementi – men skaden er sket –
  Der står ikke, at DDL blev OVERFALDET – nej da, “de kom op at slås” – ja selvfølgelig gik 4 mand til angreb på 70 muslim/autonome !???? Det er da logik for høns, …….. men kun TV2 høns!
  Havde politiet ikke været til stede, var det gået meget værre med de 4. – men det lader til, at politiet endelig har lært, at det er DDL, der har brug for beskyttelse ved tilstedeværelse, ikke de “stakkels uskyldige” muslimer og deres medløbere!
  De RIGTIGE Racister!

 11. Rune Hauge

  Journalisten i TV2 kaller DDL for nynazister? Hva er det han ikke har forstått? Nynazister er DDL langt ifra, men derimot mot nazisme, som muslimer bedriver med sitt jødehat… Alle disse autonome støtter altså de egentlige rasistene, så det er er paradoks når de skriker “Ingen rasister i våre gater” mot DDL, samtidig som de står skulder ved skulder med rasistene…lol