Manipulationsfabrikken DR

Cecilie Nicoline Kubert, vært- og tilrettelægger
Klubværelset på P1

Her følger en nylig mailkorrespondence mellem en lytter af DR’s “Klubværelset” og DR. Vi følger op på sagen hvis der skulle komme yderligere svar fra DR:

Mathilde Augusta Wahl,
Jeg har lige læst oplægget til jeres udsendelse “klubværelset” – og det er fyldt med usandheder, og billedet, der følger med
er en fornærmelse for de grupper, der kæmper imod Islamistisk ideologi!
Den internationale anti-jihad demonstration, der netop er blevet afholdt i Århus har intet med “white pride” at gøre, og det er en kraftig forvridning af sandheden at forbinde EDL/DDL/SIAD med disse individer – de var ikke til stede ved demonstrationen, og de er ikke velkomne. Der er ikke nogen i vore grupper, der Heiler, vi afskyer Nazister, men se lige billeder fra de “Palistinensiske områder, så skal I bare se “Heilen”
Og så er Hitler’s “Mein kampf” for øvrigt den næst mest læste bog på de kanter!

Det er på tide, at I journalister stopper med at gå Islamisternes ærinde – hver gang, I dæmoniserer os, der kæmper mod flere og flere tiltag af “kulturelle hensyn til muslimer”, som hele Danmark så skal trækkes med, hjælper I en tyrannisk ideologi!
Halal-kød i butikkerne(dyremishandling),
– ingen julekomsammen i kirken for børnene,
– lukkede dage for mænd i svømmehallerne,
– børn, der går i bad med tøjet på efter gymnastik, eller skal have seperate badkabiner,
– Chikane af Danskere og andre ikke-muslimer
i diverse Ghettoer,
– og nu indførelse af muslimske “vogtere” af Shariah (Muslimske love) samme steder
– for ikke at glemme de
stigende antal af voldtægter af Danske/Norske/Svenske piger fra muslimske mænds side.

Se billederne fra en “peaceful demonstration for Islam” i London – Kvinder i Burka “God bless Hitler” – Jihad soldater, der heiler massebryllup med små piger – og sidst men ikke mindst “13 muslimske bud” fra Koranen!

Og check så lige det her link
http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w&feature=player_embedded 3 things you might not know about Islam

http://www.youtube.com/watch?v=ZjbJnZUJTYU resultat af indoktrinering af 3 årig pige (grotesk)

http://www.youtube.com/watch?v=64r-iWoTsX8&feature=relatedEngelsk Imam Anjem Chaudry – der er masser af klip fra denne fanatiker, og han er ikke bange for at udtrykke Islamisternes intentioner!
Og der er tusindvis af Imamer som ham – også i Danmark!

Der er ingen racister hverken i EDL, DDL eller SIAD – for det første, fordi Islam ikke er en RACE, men en totalitær ideologi,der kalder sig en religion –

Muslimer, der vil bo i vores land, skal være velkomne, så længe de accepterer vore love og ikke forlanger, vi skal ændre vore normer for at tækkes dem.
“Skik følge eller land fly” – “When you are in Rome, do like the Romans!”
“Du kan invitere gæster ind i dit hus, men begynder gæsterne at ville bestemme over din husholdning og dine husregler, så er det på tide at de går.”
Det er disse 3 regler, vi gerne vil have gæsterne/muslimerne accepterer og det er sgu ikke racisme, men ganske almindelig sund fornuft!
Det er på tide, at fornuftens stemme bliver hørt og ikke dæmoniseres.!

I 50erne og 60erne var Beirut “mellemøstens Paris” – Libanon var 85% kristent og demokratisk – på størrelse med Danmark –
Læs Libaneseren Brigitte Gabriels bog “because they hate” og lær, hvordan en gruppe “Palæstinensiske” flygtninge fik startet borgerkrigen i Libanon, og hvad de gjorde ved de kristne og andre i landet – som de nu gør i Ægypten også.
Nu er Libanon Muslimsk – det tog bare 20 år.
Lad være med at påstå, at det kan ikke ske i Danmark – det kan det, når de bliver mange nok – og det er en af grundene til, at muslimsk indvandring må og skal stoppes – i tide –
“vi behøver ikke at løsne et eneste skud for at overtage Europa – vi vinder med barnevogne!” sagde en Imam i Ægypten (Youtube)
Og fakta er, at det muslimske baby-boom i Europa er langt højere end de etniske borgere.

Se jer dog omkring i Europa – Paris – London – Bruxelles – Malmø – der er masser af eksempler på, hvordan muslimerne ganske langsomt overtager hele byer og terroriserer de oprindelige indbyggere!
Så kan det da godt være, at “White Pride” generer i Århus – jeg tror ikke på, at de dagligt overfalder nogen – men går man som Dansker ind i en af de 27 kategoriserede ghettoer i Danmark, som en gruppe unge Århusianere gjorde, for at skyde genvej for et par uger siden, ja så får man den multikulturelle kærlighed at føle.

Tænk lige over disse ting, før I igen dæmoniserer de mennesker, der faktisk prøver at råbe politikerne op, så børn og børnebørn ikke kommer til at skulle leve under den Islamiske svøbe – De første ofre for Islam er muslimernes selv – det er sørgeligt at skulle vokse op med den form for totalitær underkastelse – Islam er en modsætning til demokrati, ikke en religion! Så lær det dog!
“the only thing it takes for Evil to prevail, is for good men to do nothing!”

Med venlig hilsen
Mette [Redaktionen er bekendt med lytterens rigtige navn og adresse]

Til Mette

Tak for din henvendelse vedrørende Klubværelsets udsendelse “Kampen om Aarhus”.
Vi bragte i nedlægget til den efterfølgende udsendelse d. 18. april en præcisering af, at der ikke er nogen forbindelse mellem Danish Defence League og White Pride.

Med venlig hilsen

Cecilie Nicoline Kubert
Vært- og tilrettelægger
Klubværelset på P1

Svar fra Mette:

Skaden var sket –
I burde have taget DDL eller SIAD repræsentanter med i udsendelsen, så folk kan høre tingene fra BEGGE sider – specielt efter den måde, DDL’s demonstration var omtalt FØR dagen – det er forkert at “bagtale” folk, man ikke giver en chance til at forsvare sig – og ikke transmitterer dele af DDL’s taler, eller i det mindste klip – men det passer jo ikke rigtigt i DR’s venstreorienterede meninger, det var kun folk, I deler meninger med, der kom til orde – og deres/jeres fordømmelser viser jo hvor stor tolerancen er, eller rettere hvor lille, overfor andre meninger end multi-kulti-fanatikernes!

Hvad med at lave en udsendelse med repræsentanter fra DDL/SIAD og Islamisterne “kaldet til Islam” – så ville I opdage, hvorfor der er en bevægelse imod Islam – og hvorfor det skal stoppes! Islam er det rene vanvid for mennesker, der har lært at tænke selv!
Det er ikke racistisk at være imod en ideologi – det er meget få etniske danskere, der er racister i ordets egentlige betydning – det er ikke racistisk at påpege de kæmpe modsætninger, der er mellem Islam og demokrati.

Det er OK at invitere gæster ind i sit hjem – det er også OK at bede dem om at gå hjem, hvis de ikke opfører sig ordentligt eller insisterer på, du skal lave tingene om i dit hjem – og det er ikke racistisk – hvis det er, er det omvendt racisme, og racismen fra den kant omtales jo næsten aldrig i DR TV!

Lær af Libanons historie – for 50 år siden var det kristent og demokratisk – så kom de “palæstinensiske” muslimer og så gik det ned af bakke for de kristne!

mvh
Mette

2 comments

  1. Nielsen

    DanMarxDhimmiRadio har altid propaganderet for venstrefløjen, og gør det stadig.
    Lad dog være med at betale licens.