Pressemeddelelse: EBs karaktermord på leder af gadebevægelse

Ekstra Bladet er jo ikke ligefrem kendt for sandfærdig journalistik, men med profilartiklen om DDL’s leder Kasper Mortensen, har Ekstra Bladet nået et indtil nu absolut bundniveau i hæderlighed. Kasper fik ikke lov til at få sine citater til gennemgang. Man har fordrejet næsten alt hvad han har sagt, resultatet er én stor løgnehistorie.

At Kasper er rockerrelateret er løgn. Kasper har ikke angrebet en dørmand med en taserpistol, men har brugt den i selvforsvar mod en aggressiv dørmand, der ville angribe ham. Ifølge loven er det forkert og den straf er Kasper igang med at afsone.

I løbet af interviewet med EB-journalisterne bruger Kasper Mortensen kun ordet “perker” tre gange, men de bunduhæderlige EB-journalister har p.gr.af dette erstattet alle steder hvor Kasper bruger ordet muslimer med “perker”. Det efterlader helt bevidst læseren med det indtryk, at Kasper er en meget grov person. SIAD bruger aldrig ordet “perker”, idet det diskrimenerer alle de gode indvandrere, der ikke ønsker sharialov i Danmark. Ordet “muslim” er mere end en særdeles dækkende betegnelse for disse mennesker, der ikke går ind for demokrati og ligeret mellem kønnene og senest nu i Ægypten i det arabiske forårs efterdønninger, tillader pædofili og nekrofili ved lov.

Men det endelige dødsstød i karaktermordet på en hurtigtvoksende gadebevægelses leder, er fejlcitaterne omkring Breivik. Som læser bliver man efterladt med det indtryk, at Kasper Mortensen støtter Breiviks ideologi og dermed er Breiviksympatisør. Det Kasper har sagt er, at der er dele af Breiviks manifest, som er rigtige og dermed ender Kasper som Breiviksympatisør i den uoplyste journalists hjerne. Hvis journalisten havde sat sig ind i hvad hans ligeså venstreekstreme kollegaer har skrevet om emnet, ville han vide, at Breiviks manifest rent faktisk ikke er Breiviks manfest på andre måder, end at det er ham der har sammensat forskellige islamkritikeres citater, udtalelser og artikler etc. Altså kort fortalt har sakset seriøse islamkritikeres udtalelser ang. islam og muslimer. Idet Breivik har sat udtalelserne ind i det han kalder sit manifesto, gør jo ikke islamkritikken mindre rigtig. To plus to er fire ligemeget hvem der end udtaler det. Vi hører jo aldrig journalisterne bore i div. eksperter og professorer, offentligt ansatte, avisredaktører, eller arbejdsministres tidl. tro på det stalinistiske, kommunistiske, maoistiske og polpot’ske manifest. Et manifest der har stået bag drab på mere end 100 millioner mennesker.

Ordene i Breiviks manifest er hovedsagligt ikke Breiviks. Han har stjålet dem fra seriøse islamkritikere. Han har meget kort fortalt hijacket islamkritikken, for at retfærdiggøre sine moderiske handlinger. Han ville have været istand til at tage en hvilken som helst sag eller ideologi til sig, for at kunne udleve sine terroristiske anlæg. Havde stedet og tiden været en anden, kunne Breivik have været terrorist for en hvilken som helst ideologi, der kunne bruges som springbræt for hans morderiske lyster. Brevik er en terrorist og et morderisk menneske uanset sin ideologi. Og hvis der er noget islamkritikere er imod, så er det vold. Med sine handlinger har Breivik sat sig i bås med al Qaida, som han forøvrigt også har udtalt at han beundrer. Islamkritikere er imod vold, derfor bekæmper de islam, som i bund og grund er baseret på vold og frygt.

Hvad er journalisternes formål med at karaktermyrde en leder af Danmarks hurtigstvoksende gadebevægelse imod islam? Er det bestilt arbejde eller er det næsten samtlige journalisters behov for at forsvare islam mod landsmænds kritik af islam? Hvorfor har journalister dette behov for at forsvare islam? Hvorfor ønsker de at sharialov skal gælde i Danmark? For det må jo være det de ønsker, siden de så ihærdigt angriber alle, der udtrykker kritik overfor islam.

Det kan da godt ske, at Kasper Mortensen er en gadedreng, hvilket jeg iøvrigt selv er blevet beskyldt for at være, men man skal måske også være lidt af en gadedreng, for at kunne styre bevægelser, der huser personer der ikke gemmer sig bag tastatur og skærm, men åbent og med eget navn tør stille sig op og kritisere islam, når modstanderne tæller muslimernes shariapoliti og muslimske gadebander der myrder, stjæler og voldtager i flæng, kommende muslimske terrorister, autonomes og nazisters voldelige adfærd samt journalisters endeløse og nådesløse angreb.

Anders Gravers

5 comments

 1. Felix

  Bravo!
  Pressen er ikke til at stole på. Den fordrejer kendsgerninger som det passer den.

  Når jeg læser diverse aviser, og der skrives om emner, som jeg kender til, da må jeg meget ofte græmmes over at kunne konstatere den ene direkte – og fatale fejl efter den anden.
  Og hvad så med alle de emner, som jeg ikke kender så meget til? Mon ikke de er lige så behæftede med fejl?

  Når man så tager i betragtning, at pressen er så venstreorienteret /danskfjendtlig, som den er, så passer det naturligvis i pressens kram at gøre islamkritikere til nogle forfærdelige skurke.

  Gad vide, om pressen/medierne er klar over, at når islam får magt, som den har agt, så kan den samlede presse pakke alle sine sydfrugter sammen?

  Derfor: Gå til modstand alle danske – og gør Danmark frit!

 2. Philipkbh

  Præcist og tak for en god og ærlig fremstilling af hendelserne. Nu det jo ingen hemmelighed at journaliister kan benytte angreb mod højrenationale, islamkritiskere og fædrelandskærlige som et karrierefremmende springbræt. Stine Bothler tidl. fra EB er et udemærket eksempel. Hun gik fra ligegyldig EB journalist videre til forfatter og nu tv vært på krimi 5. Som i øvrigt lavede et komplet latterligt påtræt af mødet i Aarhus den 31. marts 2012. Marie- pigen copicatter sikkert bare Stine mf.