Muhammedbilledeaktion mod Yunus Enre Moskeen i Horsens

Danish Defence League demonstrerer danskernes ret til at ytre sig

Baggrund for demo:
Igår aftes kl. 19.00 lavede Danish Defence League en test på ytringsfriheden og forsamlingsfriheden i Danmark. Man havde bestemt sig til at ville demonstrere ude foran Yunus Enre Moskeen i Horsens p.gr.a at den skulle være tilholdssted for en kriminel muslimsk bande der til tider opbevarer både våben og narkotiske stoffer i moskeen. Det gør banden selvfølgelig fordi det danske politi ikke tør at lave en razzia i en moske idet det ville være det samme som at genere hele den islamiske verden. Men det turde Danish Defence League og deres frygtløse talsmand Kasper Mortensen.
For at teste om vi har ytringsfrihed i Danmark ville man vise muslimerne muhammedtegningen, for at vise at der er ytringsfrihed i Danmark og at der ikke er indført tegneforbud som i den muslimske verden.

Men er der ytringsfrihed i Danmark?
Danish Defence League og SIAD-folk mødtes på Burgerking Horsens p-plads. Folk kom i biler fra forskellige dele af landet, København, Nordjylland, Sønderjylland osv. Da man var omkring 50 personer, kørte 10 mandskabsvogne med politi med ca. 10 betjente i hver ind på p-pladsen. De arresterede alle præventivt for at kunne søge efter våben, det havde de ret til efter den nye terrorlov forklarede de. Derefter blev alle beordret til at blive ved det køretøj de ankom i og så begyndte betjentene nidkært at kropsvisitere og gennemrode bilerne minutiøst. En karatemand der havde sit karatetøj og sin opvisnings-nunchaku i sin træningstaske fik den konfiskeret, trods det at den lå i et aflåst bagagerum. Ellers konfiskerede man helt normale ting man har i et bagagerum. Disse blev dog udleveret efter demonstrationen.
Derforuden konfiskerede man muhammedklistermærker, som mange var i besiddelse af. Hvornår muhammedklistermærket ifølge dansk lovgivining er blevet et våben, har vi ikke ved redaktionenes slutning været i stand til at finde nogen steder og vi må derfor konstatere, at her har politiet handlet ulovligt. De sagde godt nok at mærkerne kunne afhentes på politistationen i Horsens dagen efter, men hvem gør lige det hvis man bor i København eller Aalborg eller Padborg for den sags skyld?
Politiet lavede også en anden fodfejl og det var at de glemte at løslade de arresterede, så personligt er jeg selv stadig arresteret, idet man glemte at løslade de fleste. Samtidig med at bilerne blev gennemrodet, blev folk stillet op foran deres biler og fotograferet, samtidig med at der blev foretaget ID-tjek.
Foruden politifotografen var der også et politivideoteam på to mand, der videofilmede alle. Vores freelancefotograf fik besked på at han ikke måtte filme, hvis han intet pressekort havde, men politiet må åbenbart fotografere alle, trods det eneste ulovlige vi lavede, var at vi ønskede at bruge vores forsamlings- og ytringsfrihed.
Efter hele denne unødvendige “show of force” nærmede klokken sig 19.00 og vi blev fortalt, at politiet ville køre for og bag vores kortege ned til det aftalte demonstrationssted.

Ytringsfrihedens ophør
Vi blev eskorteret ind på p-pladsen der lå foran det sted vi skulle, demonstrere men idet vi steg ud af bilerne kunne vi se, at der var sat minestrimmel op foran indgangen til det sted vi skulle demonstrere foran moskeen, så vi fik at vide, at demonstrationen skulle foregå nede i et hjørne af p-pladsen, hvor vi havde udsigt til et højt plankeværk oppe på toppen af en lille høj og fremad mod det sted vi skulle demonstrere, var der et legehus. Man kunne ikke engang se over til moskeen derfra.
DDL-demoen afprøvede om man kunne høre os ovre fra moskeen ved taktfaste slagråb såsom “Ingen terrorister i vores gader!” og enkelte mishagsytringer som “muhammed var en pædofil landevejsrøver” men ingen reaktion, så tvivlsomt om muslimerne kunne høre os, hvor de skulle være stimlet sammen, for at forsvare deres moske. Hørte fra en af politifolkene, at der havde været sammenstød mellem politi og mosketilhængere, men vi kunne ikke få det verificeret fra politilederen, som ikke ville udtale sig.
På trods af at der ikke var en huløjet muslim at se nogen steder, forbød politiets indsatsleder på demonstrationstedet DDL at bruge muhammedtegningen. Spurgte ham med hvilken ret han forbød det og hvem der havde givet ordren til dette forbud. Til dette svarede han: Politiet.
Nu har vi det endelige bevis: Ytringsfriheden er hermed forbudt af politiet i Danmark. Det er selvfølgelig ikke politiet i Danmark der har forbudt ytringsfriheden, men hvor har politimanden så sin ordre fra? Politiet er tjenestemænd og adlyder den siddende regering i Danmark uanset partifarve, så dem der i virkeligheden har forbudt ytringsfriheden er den danske regering og deres kommunistiske støtteparti. Som socialister og kommunister altid tror, at forbud er løsningen på alt, så har man valgt at chikanere islamkritikeres ret til at provokere og kritisere islam. Man lover dem at man kan demonstrere foran moskeen, pludselig når man kommer til stedet er det lavet om og vi kommer til at demonstrere i et hjørne af en p-plads, hvor man hverken kan se eller høre os. Og som om det ikke var ydmygelse nok, så forbyder man DDL at bruge deres ytringsfrihed, ved at de ikke må vise muhammedtegningen hvor ingen ser os andet end politiet selv.
Hermed har politiet og regeringen overtrådt den danske grundlov og dermed er det regeringen der er ulovlig. Grundlovens paragraf 77 siger:

“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

Vi gentager det sidste af §77: “Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

Muhammedtegningen er en tegning på tryk og kan dermed ikke censureres eller forbydes p.gr.a forebyggende forholdsregler. Det står sort på hvidt i grundloven. Hermed har regeringen og politiet bevist, at de enten er bange for muslimerne i Danmark eller også ligger der forholdsordrer som er skjult for den danske befolkning. Ligemeget hvad er dette et kæmpe grundlovsbrud foretaget af politiet.
Nu er der kun én ting at gøre: at få alle til at melde sig ind i organisationer som DDL og SIAD, der klart viser, at de er for ytringsfriheden og vores demokrati.

Anders Gravers skælder politibetjent ud for at forbyde at bruge muhammedtegningen

Politiet kriminaliserer den danske modstandsbevægelse DDL ved at massearrestere dem præventivt og derefter kropsvisitere dem og gennemrode deres biler minutiøst

Frygtløse DDL’er så tæt på moskeen som islams beskyttere alias det danske politi turde lade dem komme

100 betjente til præventivt at anholde 50 personer er direkte misbrug af samfundsborgernes surttjente skattepenge

19 comments

 1. Pingback: Grundlovstale 2012 | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Pingback: POLEMIKEN » blog-arkiv » Demokratiets afvikling fortsætter
 3. Mike Ddl Nordjylland

  Nu var det jo os fra DDL der havde de ting med Anders Gravers havde intet kenskab til dette..

 4. Charles Nielsen

  Bare Rolig Your all need a fucking life: I Kommer ud, endten på den blide eller den hårde måde. I Vælger selv. !!

  Men det er nu bedst at konvertere fra pædo ideologien Islam, til vores religion. !!

 5. A.O.

  Stor respekt til DDL og Anders Gravers for at vise flaget ved sådan en demo. Det er bare super ærgerligt at myndighederne på denne måde skal bremse en ellers lovlig aktion!!!!

 6. Al Kroner

  — beskylder Gravers for noget, som DDL har gjort, og falske beskyldninger er vist nok også strafbare! Burde den anonyme mand ikke interessere sig mere for, hvem der har begået grundlovsbrud?

 7. Your all need a fucking life

  Og hvis den 33 årige mand søgte hjælp, så hvorfor skulle vi ikke hjælpe ham i stedet for at skelne ham ud fordi han ikke er bleg hvid som dig, altså? Hvis alle hjalp hinanden var der sku fred i verden, men du virker sku som en der skal have en krig før du får feset noget ind i dit hoved.
  Hudfarve burde ingen forskel gøre, stop det snæversyn du har..

 8. Your all need a fucking life

  Henning Kristensen

  Er du fuldstændig hjerne lam Hr? Hvad fanden har en “neger” i USA noget at gøre med at racister som dig, vil have os indvandre ud af landet? Tror du at alle indvandre laver ballade og ikke arbejder? Nej der er lige så mange dansker som laver ballade og ikke arbejder. Hvad er problemet? Selvfølgelig er der nogle dumme indvandre der fortjener sparket som jeg selv synes, men så er der også LIGESÅ mange danskere der er sådan. Så hvad fanden er problemet, lad dog være med at vær så snæversynet og bliv lidt mere multikulturel end alt det racistiske pis. Hvor er det dog grimt. Det er vidst dig der skal have alt det sand ud af dine øjne og hjerne også da.
  Fortjener I dansker at os indvandre skrider hjem? Hvorfor dog det? Hvad er det dog for noget 1 klasse at sige.

 9. Finn Jørgensen

  Flovt at det danske politi skal spille falit over for vores grundlov og godt gået til DDL og Siad forsæt jeg gode kamp mod friheden 🙂

 10. Henning Kristensen

  “A fucking life” ??? En 33 aarig Neger i USA har sat 30 boern til verden med 11 forskellige piger…………er det saadan et “fucking life” der oenskes?? Nu tigger han om hjaelp til at forsoerge han boern. Er det derfor at “man” skal bare lade “os” vaere i fred. Faa sandet ud af oejnene saa i kan se at finde vej hjem hvor i kom fra. Det er DET danskerne fortjaener. En anden ting er at Politiet maa give deres navn og nummer hvis de bliver spurgt. Det er godt at have.
  Se saa at faa et flertal til at stoette SIAD og DDL til naeste valg.

 11. Charles Nielsen

  Spis nu lige brød til mine herrer. Anders Gravers brugte ikke denne famøse tegning. Han havde fået påbud på at han ikke må, hvilket er fuldstændig latterligt. Denne tegning går sine egne veje, som KW siger.
  Men DDL har ikke fået et forbud mod brugen af tegningen, Og jeg har sgu heller ikke. Er der slet ingen Trøjer med den skide tegning ?

  Joh tak Jihad, men vi skulle jo spørge jeres beskyttere først. !!

  Jo Jo Det kommer nok hvor vi har andet at give os til, så bare rolig Hrr Your all need a fucking life

 12. Jihad

  LØGN, jeg læser at i ikke måtte ha muhammedtegninger fremvist af politiet men på billedet kan man se at i har tegningen oppe, hvis i havde lyst kunne imødt op kl 13.00 foran moskeen uden en opringning til politiet, vi muslimer her får af vide at politiet bare har fået en opringning og de ved ikke om det passer, vi havde da glædet os rigtig meget til at i kom omkring kl. 13 for at se vores moske vi er ellers ret gæstfrie i kunne sagtens komme og få en kop kaffe og rolig det koster ikke noget selvom i kun var omkring 30 personer..

 13. Your all need a fucking life

  Har I simpelthen ikke noget bedre at give jer til? I stedet for at prøve og finde fejl I os indvandre? Godt nok er jeg ikke en muslim, men jeg synes da det er for tåbeligt og grimt I skal starte en konflikt uden grund.
  Hvorfor starte en konflikt når man kan holde fred? Det er gamle mænd der hygger sig med kaffe og slik, spiller lidt pool osv. til tider kommer der unge fra 8-25. Hvad pokker er problemet? Det er jo for mærkeligt at gøre sådan noget ud af det blå? Starte et rygte om at et dansk forsamlingshus sælger stoffer og våben?
  Gå til Curling eller sådan noget i stedet, det er for mærkeligt det der. Lad dog os udlændninge være i fred som vi lader jer være i fred. Det er jo heller ikke alle dansker der er gode og sådan er det også med udlændninge, men lad dog gamle mennesker forsamle i fred for fanden. Alle dem der var med til det der, få jer et liv. Ytre mig som I gør bumser..

  • tirsvad

   Dette drejer sig ikke om indvandrere. Iøvrigt har Danmark behov for indvandring. Mange indvandre arbejder og er ikke en trussel mod demokratiet. Men dette er islam, om man så er udlandsk- eller dansk muslim.

   Er selv venner med indvandre og har selv to børn der er mulat. Så jeres racisme ideer om os passer ikke ind billedet her 😉

 14. André Daner

  Fantastisk at se den danske modstandsbevægelse er vågnet op, Ærgeligt man ikke kan deltage aktivt når der er brug for alle de folk man kan støve op til disse demo´er………Men alligevel. No Surrender…

 15. Erik Pedersen

  Til Information brugte Anders IKK selv Kurt Westergaards “ejendom”, så der har en set forkert….

 16. Al.

  Var det ikke på sin side og tide at KW stod op bag de stemmer der støttede ham da han sagde/tegnede muhammed som en terrorist.. hvilket er sandt eftersom koranen pålægger alle sande muslimer at ingyde terror i vores hjerter. Q: (9.29)(47:4)(8:12)(8:39)(5.14)(66:9)(9:73)(5:33)(9:5) Vågn op danmark!!

 17. ---

  Jeg glœder mig til at se når Westergaard finder ud af at du har misbrugt hans intellektuelle ejendom – IGEN, Gravers. Så kommer du nok til at slippe endnu et par 100.000e kroner. Så mon du ikke skulle sœtte medlemskontingentet op?