Har den danske regering et alvorligt jødeproblem?

Har den danske regering, og isærdeles SF et alvorligt jødeproblem? Og hvad bliver SF’s næste regeringsforslag? Skal jøderne i Danmark også have stemplet et stort rødt “J”, samt at få tilføjet navnene “Sarah” og “Israel” i deres rejsepas ” ligesom i Tyskland anno 1937?

Og derpå skal Danmark’s jøder vel også tvinges til at bære et hvidt armbind med Davidsstjernen, ligesom det armbind den tyske besættelsesmagt tvang samtlige jøder i det polske generalguvernement at bære i efteråret 1939?

Meget kan man sige om Danmark’s meget tyskvenlige Erik Scavenius som var Danmark’s udenrigsminister i årene 1940 og frem til 29 August 1943. Men selv Erik Scavenius kendte sine grænser!
Med dette afsindige forslag, at specialmærke importvarer fra de israelske bosættelser, har Danmark’s yderst pinlige udenrigsminister Villy Søvndal, som den første vestlige minister siden 1945, bevæget sig ud på meget gyngende grund , i sin emsige iver at ville stigmatisere jødisk-israelske producerede produkter! Med denne usmagelige kurs, har Villy Søvndal og SF begivet sig ud på en yderst tornebestrøet og farlig vej, som får os andre til at få ubehagelige associationer til Slovakiet’s berygtede stats og udenrigsminister Vojtech Tuka, som ledede den berygtede Hlinkaregering i Fader Jozef Tiso’s Slovaki i årene 1939-44!

Villy Søvndal og SF har for alvor med dette forrykte udspil, kastet stor skam og vanære ned over hele Kongeriget Danmark! Danmark har ikke brug for en regering, bestående af moderne kopier af det notoriske slovakiske antisemitiske forbryderkompagni Tiso og Tuka fra den anden verdenskrigs dage! Men alligevel skal lyde en stor tak til Villy Søvndal og SF! Nu ved vi for alvor hvor vi har Jer, og hvad I er for nogle kæltringe, efter I nu har bekendt Jeres sande kulør!

Mads

2 comments

  1. Michael Unna

    Det kunne være fint om de så også mærkede hvilken olie der var importeret fra mellemøsten ? 🙂 Så vi kunne undgå den, men ellers skal den da have tak for mærkatet, så man kan støtte Israel. Bortset fra det så skulle Willy Søvndal vistnok mene at det kun skulle være en frivillig ordning, så det er nok bare en symbolsk udtalelse, for at lefle for muhammedanske stemmer.