Hvor er vi på vej hen?

Hvor er vi på vej hen?
Dette sker i vores, danskernes land!

Dansk modstandsbevægelses demonstrationen ved Yunus Enre Moskeen i Horsens – en moske blandt ifølge Tyrkiets præsident Erdogan: “Moskeerne er vore kaserner”! “Vi bygger erobrermoskeer”!

Dansk politi beskytter den islamiske besættelsesmagt – efter samarbejdsregeringens ordre!

Ligesom i begyndelsen af den nazistiske besættelse i Danmark, 1940-45 forfølges nu under den islamiske besættelse af Danmark danske modstandsfolk af dansk politi
med præventive arrestationer og nidkære visitationer m.v.
Under den nazistiske besættelse blev en dansk modstandsmand, Christian Michael Rottbøll skudt på klos hold af en dansk politibetjent! Kan det ske igen?

Danske modstandsbevægelser giver aldrig op! Sagt med Churchills ord: “Let us go forward together. We shall never surrender”!

Muslimerne skal, som de tyske tropper blev det, sendes tilbage til deres hjemlande. Punktum!

Den danske modstandsbevægelse har kun afsky tilovers for alle vor tids egne- og EU-samarbejdspolitikere, samt al usselt medløb, der siden 1972 har budt den islamiske besættelsesmagt velkommen til Danmark og Europa og i den grad har godtaget og støttet Islamiseringen af Danmark og af Europa.

Kirsten Madsen

5 comments

 1. Charles Nielsen

  Ja, Kære venner. Vi lever i en stor Trykkoger der Hedder Danmark. Trykkogeren kan explodere når som helst, for vi kan ikke styre ilden under den. GUD BEVARE DANMARK.!!

  Under den nazistiske besættelse blev en dansk modstandsmand, Christian Michael Rottbøll skudt på klos hold af en dansk politibetjent! Kan det ske igen? Ja det kan det i aller højeste grad, men der smutter selvfølgelig et par betjente med, for sådan som jeg ser det er de blevet kolaboratører ansat af det nye Schalburkorps under ledelse af de Radikale, Socialdemokrater, Waffen SF und Einhedslisten.

  Den Nye Der Führer mangler overskæget, men det er nu sat på. Hvis i vil have billedet. !!

 2. Mette

  Historien gentager sig – fanatikerne får lov til at vinde, ligesom nazierne i Tyskland, fordi befolkningen bare lod stå til!

 3. Poul Berg

  Ja, hvor er vi på vej hen?
  Ifølge Jyllands-Posten i dag (20. maj) er alle, der har en mening om Danmarks skæbne, ekstremister. Og hver gang, fløjene mødes, opstår der voldelige sammenstød. Fløjene kaldes henholdsvis venstreradikale og højreradikale.
  Man fornemmer næsten, at det er de højreradikale, der er de farligste.
  Udtrykket “højreradikale” er en behagelig beskrivelse for de kulturradikale, der har mere sympati for de venstreradikale. Så megen sympati, at de har svært ved at se, at det er deres yndlinge, der hver gang vil slås. De såkaldte ekstremister på højrefløjen er ofte modne mennesker, herrer og damer med nogle år på bagen, der ikke er kommet for at slås korporligt med de store børn på venstre. Forskellen er, at højrefolkene ved, hvad der er på spil for vort land og folk, mens de unge, der er opvokset med “Land og Folk” (eller ånden fra den hedengangne avis), ikke aner en dyt om tingenes tilstand. De er blot hjernevaskede i samme grad som muslimerne.
  Hvis ikke snart folk får øjnene op, går det ad HELVEDE til, thi derfra kommer imamerne med deres budskab.

 4. Charles Nielsen

  Vi er på vej den hen hvor alt vidre samtaler, skriverier og demoer er helt omsonst. Så vi alle kan se vejen fører os derhen hvor vi alle dansker må til at kæmpe. Myndighederne og politikerne vil ikke vågne, men det gør Holger Danske i Kronborgs Gemakker. Han er ved at røre på sig og politi-skiderikkerne vil blive overbebyrdet. !!

  Derfor: Hold Danmark rent. Der er tid til storskrald. !!
  Billedet har i fået pr mail, og skulle den være bortkommet, så henvend jer til mig.

 5. Michael Unna

  desværre ikke noget nyt. Siden man i FN begyndte at bruge udtrykket -islamafobi-, hvilket vel er et sundhedstegn, hvis man vil bevare friheden, så har de skiftende regeringer og partier leflet løs for den religion, den også har sendt soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af. Forestil jer , hypotetisk,at både Russerne og Englænderne og Amerikanerne havde leflet for Nazismen (det er bare Hitler som misbruger nazismen og mistolker den :-)) imens den sendte soldater afsted. Så havde Hitler nok vunder krigen, når han moralsk fik den opbakning fra sine krigsmodstandere.
  Men altså en diktatorreligion er officielt god nok og skal beskyttes imod dem som kæmper for frihed. Nutidens politiske idioti.